Jullie zijn echt bezig met verantwoorde energie opwekking, bedankt hiervoor,

Vroeger beter als nu

Als je vorig jaar belde had je direct contact en is nu wel anders. Ik heb nu 2x gebeld maar kwam er niet door, ik heb vorige week een bericht gestuurd en ze zouden contact opnemen met mij maar ho maar

Goede service, vriendelijk personeel

Dragen bij aan verbetering van onze wereld en gebruiken lokaal opgewekte energie en dat is top. Ook de persoonlijke benadering naar jou als klant is heel prettig.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Voor aanstaande verhuizing tijdelijke levering op 2 adressen, snel, duidelijk geholpen tot nu toe

Prima leverancier

Afgelopen jaren al klant bij Vandebron en altijd goed bevallen.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Goede ervaring met vd bron

Probleem met voorschot na telefonisch contact probleem opgelost

Klantvriendelijk bedrijf met goede prijzen

Klantvriendelijk bedrijf met goede prijzen

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Zeer onvriendelijke en agressieve werkwijze

Op 2 december gaat mijn contract in. En men incasseert op 23 november 130 euro van mijn rekening! Het bedrag heb ik terug geboekt. Aangezien ik ook de laatste termijn van mijn vorige, toen huidige, leverancier moet betalen. Je moet als alleenstaande ouder dus even 260 euro ophoesten. Nu dreigen ze met een incassobureau en moet ik 40 euro incassokosten betalen!? Slecht bedrijf en nooit zaken met doen. Bij OXXIO nooit dit soort gekke dingen aan de hand. Trap niet in hoogtes van cashbacks. **********

Geen idee

Allemaal goed

• Klantvriendelijkheid N.v.t.

Heldere berichtgeving

Wij zijn klant van vandebron om een bijdrage te leveren aan een verminderde CO2 uitstoot. Door groene stroom en gas af te nemen is onze bijdrage hoe klein ook, voor ons belangrijk. De overzichten zijn helder en duidelijk.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Begin te twijfelen aan de betrouwbaarheid.

Had een contract van 15-10-2019 tot 15-10-2020 en heb na dit jaarcontract weer een drie jarig contract afgesloten,omdat het goed beviel.Nu zat ik al 9 weken te wachten op de jaarafrekening en heb dit gemeld bij vandebron en dit kwam zo omdat ik in maart ben verhuisd.Er is toen van het oude adres een afrekening gemaakt.Nu geven ze het zo aan dat ik in maart 2021 een afrekening krijg terwijl mijn contract in oktober 2020 eindigde en toen verder ben gegaan met een nieuw contract.Het is toch normaal dat,wanneer je contract eindigt,er dan een eindafrekening wordt opgemaakt.

duidelijk ...eerlijk...:)

fijn bedrijf holisties en ze maken geen winst over mijn verbruik Leonard Molenbeek

Groen, overzichtelijk en klantvriendelijk

Dankzij de goede en heldere service heb ik een nieuw contract afgesloten, terwijl ik elders goedkoper terecht kon. Groene windenergie uit Nederland. Hoe fijn is dat!

goede ervaring en groen

Vaak geven energieleveranciers ingewikkelde informatie. Bij vandebron is het duidelijk.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Prima leverancier van groene gas en electra

Heldere communicatie, uitstekende administratief overzicht van de factuur. Mijn vraag werd snel en kundig beantwoord.

Goed geholpen

Zeer snel en goed geholpen met het verlengen van het contract en het regelen van afspraken m.b.t. zonnepanelen

Goede energie leverancier

Ik heb goede ervaring en geen klachten over Vandebron. Echter na de laatste keer dat ik mijn meterstanden heb doorgegeven op de site, heb ik een verzoek gekregen om een foto te maken van de meterstanden en deze op te sturen. Ik heb toen om een motivatie gevraagd en hier tot nu toe geen antwoord op gekregen.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Super goed bedrijf en is duidelijk in hun stelling, heb je een vraag krijg je een concreet en duidelijk antwoord. Zo weet je dat je bij Vandebron echte groene energie krijgt tegen een redelijke prijs, een win win situatie, goed voor het milieu en goed voor mijn beurs.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Ik heb er spijt van dat ik voor Vandebron heb gekozen

Wees voorzichtig met Vandebron! Had een energiecontract voor 12 maanden en kreeg een nota voor de 13e maand. Onmiddellijk contact opgenomen met de klantenservice, maar nooit antwoord gekregen. Nu zeggen ze dat je een onbetaalde nota hebt, dus geen eindejaarskorting meer. Dit is een slimme manier om geld van de klant te "beroven".

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Goede service, snel en duidelijk.

Ooit een keer aangesproken bij de Ekoplaza, nou als ze daar staan; dan moet het wel goed zijn ;-) En dat is het.

Zoals het hoort.

Mijn ervaring is zoals het hoort maar zoals het helaas maar weinig voorkomt. Geen eindeloze keuzemenu's, geen gewcht maar meteen een persoon van vlees en bloed aan de telefoon die op een duidelijke en prettige manier informatie verschaft; Dankjewel Menno!

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Maatschappelijke betrokkenheid mbt duurzame energievoorziening

Zeer klantvriendelijke en snelle overstap.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Wij hebben een positieve ervaring met vandeBron

We krijgen duidelijke informatie over onze energievoorziening; korte lijntjes.

Goed berijk

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Netjes te woord gestaan en goed aanbod gekregen

Omdat wij zonnepanelen hebben geplaatst en het dubbelen terugleveren dan dat we zelf gebruiken, werd ons het zonnecollectief contract aangeboden. Hierbij ontvangen we 10,5 eurocent per kWh voor elke KWh die we zelf niet gebruiken en terugleveren. Ik heb geen energiebedrijf kunnen vinden die hier aan kan tippen. Super service en super prijs voor het terugleveren.

Herengracht 545

1017 BW Amsterdam