Jullie zijn echt bezig met verantwoorde energie opwekking, bedankt hiervoor,
En jij bedankt Gonnie, voor Vandebron een stapje dichterbij de missie 100% duurzame energie te brengen!
Als je vorig jaar belde had je direct contact en is nu wel anders. Ik heb nu 2x gebeld maar kwam er niet door, ik heb vorige week een bericht gestuurd en ze zouden contact opnemen met mij maar ho maar
Het is de laatste tijd erg druk bij Vandebron waardoor het kan komen dat je langer op antwoord moet wachten dan dat je van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor! Is je vraag ondertussen al beantwoord Rein? Zo niet, zou je dan contact met ons willen opnemen? Dit kan naast bellen of mailen ook via Twitter of Facebook.
Dragen bij aan verbetering van onze wereld en gebruiken lokaal opgewekte energie en dat is top. Ook de persoonlijke benadering naar jou als klant is heel prettig.
Wat een positieve feedback Greetje, hier krijgen wij bij Vandebron 100% goeie energie van!
Voor aanstaande verhuizing tijdelijke levering op 2 adressen, snel, duidelijk geholpen tot nu toe
Goed om te lezen dat je zo snel en duidelijk bent geholpen Xander!
Afgelopen jaren al klant bij Vandebron en altijd goed bevallen.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Frederik. Hier worden we blij van. Fijne dagen alvast! ✨
Probleem met voorschot na telefonisch contact probleem opgelost
Bedankt voor het delen van je ervaring, Gerrit. Fijn om te lezen dat het probleem inmiddels opgelost is. Fijne dagen alvast! ✨
Klantvriendelijk bedrijf met goede prijzen
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Dirk. Namens het gehele Service Team willen we je van harte welkom heten bij Vandebron. Fijne dagen alvast! ✨
Op 2 december gaat mijn contract in. En men incasseert op 23 november 130 euro van mijn rekening! Het bedrag heb ik terug geboekt. Aangezien ik ook de laatste termijn van mijn vorige, toen huidige, leverancier moet betalen. Je moet als alleenstaande ouder dus even 260 euro ophoesten. Nu dreigen ze met een incassobureau en moet ik 40 euro incassokosten betalen!? Slecht bedrijf en nooit zaken met doen. Bij OXXIO nooit dit soort gekke dingen aan de hand. Trap niet in hoogtes van cashbacks. **********
We begrijpen dat je een vervelende ervaring hebt gehad met Vandebron. Helaas kunnen we aan de hand van je review de situatie niet achterhalen. Zou je hierover contact op kunnen nemen? Dat kan telefonisch (088 044 4555), via mail ([email protected]), onze nieuwe live chat of via Twitter of Facebook. We helpen je graag! Fijne maandag :)
Allemaal goed
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Osanna. Fijne dagen alvast! ✨
Wij zijn klant van vandebron om een bijdrage te leveren aan een verminderde CO2 uitstoot. Door groene stroom en gas af te nemen is onze bijdrage hoe klein ook, voor ons belangrijk. De overzichten zijn helder en duidelijk.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Aad. Fijn om te lezen dat je vanwege duurzaamheid voor ons hebt gekozen. Daar krijgen we goeie energie van. Fijne dagen alvast! ✨
Had een contract van 15-10-2019 tot 15-10-2020 en heb na dit jaarcontract weer een drie jarig contract afgesloten,omdat het goed beviel.Nu zat ik al 9 weken te wachten op de jaarafrekening en heb dit gemeld bij vandebron en dit kwam zo omdat ik in maart ben verhuisd.Er is toen van het oude adres een afrekening gemaakt.Nu geven ze het zo aan dat ik in maart 2021 een afrekening krijg terwijl mijn contract in oktober 2020 eindigde en toen verder ben gegaan met een nieuw contract.Het is toch normaal dat,wanneer je contract eindigt,er dan een eindafrekening wordt opgemaakt.
Bedankt voor het delen van je ervaring, André. We begrijpen dat je graag eerder een afrekening wil ontvangen. Op het moment dat je gaat verhuizen maken we de eindafrekening op van je oude woning. De jaarafrekening begint dan echter weer op nul, het gaat dan namelijk om de jaarafrekening van je nieuwe woning. Ook als je in de tussentijd hebt verlengd. We zouden wel een tussentijdse nota voor je kunnen opmaken. Zou je hierover contact op kunnen nemen? Dat kan telefonisch (088 044 4555), via mail ([email protected]), onze nieuwe live chat of via Twitter of Facebook. Fijne dagen alvast! ✨
fijn bedrijf holisties en ze maken geen winst over mijn verbruik Leonard Molenbeek
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Leonard. Hier worden we blij van! Fijne dagen alvast ✨
Dankzij de goede en heldere service heb ik een nieuw contract afgesloten, terwijl ik elders goedkoper terecht kon. Groene windenergie uit Nederland. Hoe fijn is dat!
Bedankt voor het achterlaten van je positieve review en leuk om te lezen dat we je ook de komende periode weer mogen voorzien van 100% duurzame energie van Nederlandse bodem. Fijne dagen alvast! ✨
Vaak geven energieleveranciers ingewikkelde informatie. Bij vandebron is het duidelijk.
Bedankt voor je hoge score, Bram! Fijne dagen alvast ✨
Heldere communicatie, uitstekende administratief overzicht van de factuur. Mijn vraag werd snel en kundig beantwoord.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Joop. Hier krijgen we goeie energie van. Fijne dagen alvast! ✨
Zeer snel en goed geholpen met het verlengen van het contract en het regelen van afspraken m.b.t. zonnepanelen
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Hier krijgen we goeie energie van 🌞
Ik heb goede ervaring en geen klachten over Vandebron. Echter na de laatste keer dat ik mijn meterstanden heb doorgegeven op de site, heb ik een verzoek gekregen om een foto te maken van de meterstanden en deze op te sturen. Ik heb toen om een motivatie gevraagd en hier tot nu toe geen antwoord op gekregen.
Bedankt voor het delen van je ervaring, Rob. We vragen inderdaad soms om foto's van de meterstanden, zodat we zeker weten dat we de juiste standen gaan hanteren voor je afrekening. We zien dat je hier inmiddels al contact over hebt gehad. Nogmaals bedankt voor het plaatsen van je review en alvast fijne feestdagen ✨
Super goed bedrijf en is duidelijk in hun stelling, heb je een vraag krijg je een concreet en duidelijk antwoord. Zo weet je dat je bij Vandebron echte groene energie krijgt tegen een redelijke prijs, een win win situatie, goed voor het milieu en goed voor mijn beurs.
Bedankt voor je hoge score! Hier worden we blij van 🌞
Wees voorzichtig met Vandebron! Had een energiecontract voor 12 maanden en kreeg een nota voor de 13e maand. Onmiddellijk contact opgenomen met de klantenservice, maar nooit antwoord gekregen. Nu zeggen ze dat je een onbetaalde nota hebt, dus geen eindejaarskorting meer. Dit is een slimme manier om geld van de klant te "beroven".
We kunnen begrijpen dat het vervelend is dat de korting is komen te vervallen. Graag willen we met je meekijken naar de situatie. Helaas kunnen we aan de hand van je review geen gegevens vinden. Zou je hierover contact met ons op kunnen nemen? Dat kan telefonisch (088 044 4555), via mail ([email protected]), onze nieuwe live chat of via Twitter of Facebook. We helpen je graag. Fijne maandag!
Ooit een keer aangesproken bij de Ekoplaza, nou als ze daar staan; dan moet het wel goed zijn ;-) En dat is het.
Leuk om te horen, Femke!
Mijn ervaring is zoals het hoort maar zoals het helaas maar weinig voorkomt. Geen eindeloze keuzemenu's, geen gewcht maar meteen een persoon van vlees en bloed aan de telefoon die op een duidelijke en prettige manier informatie verschaft; Dankjewel Menno!
Wat goed om te horen. Fijn dat het zo soepel verloopt en dat je Vandebron zo positief ervaart!
Zeer klantvriendelijke en snelle overstap.
Hi Ad, wat fijn om te horen dat je zo achter ons concept staat!
We krijgen duidelijke informatie over onze energievoorziening; korte lijntjes.
Hi Johan, bedankt voor deze positieve review!
Goed berijk
Dankjewel! :)
Omdat wij zonnepanelen hebben geplaatst en het dubbelen terugleveren dan dat we zelf gebruiken, werd ons het zonnecollectief contract aangeboden. Hierbij ontvangen we 10,5 eurocent per kWh voor elke KWh die we zelf niet gebruiken en terugleveren. Ik heb geen energiebedrijf kunnen vinden die hier aan kan tippen. Super service en super prijs voor het terugleveren.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring en fijn om te lezen dat je hebt geïnvesteerd in zonnepanelen. Daar worden we blij van bij Vandebron! 🌞