Telefonisch snel en duidelijk mijn huidge contract verlengt.
Leuk om te lezen dat je je contract hebt verlengt. Daar krijgen wij goeie energie van!
Ik heb veel plezier gehad van de levering van mijn gas en elektriciteit. 100 procent betrouwbare levering. Vanwege een beter aanbod ben ik voortijdig overgestapt naar een andere energie leverancier. Uiteindelijk gaat het om de centjes en hoe minder ik hoef te betalen voor mijn energie, hoe meer geld ik over hou om uit te geven aan andere behoeften.
Goed om te lezen dat je een tevreden klant was bij Vandebron Peter. Hopelijk kunnen we je in de toekomst weer verwelkomen!
Fijn om een gesprek te hebben met mensen met verstand van goeie energie. Dat krijg ik goeie energie van!
En wij krijgen goeie energie van jou Monique!
Nog geen negatieve ervaring gehad, overgang en communicatie is als positief ervaren
Goed om te horen! Bedankt voor de hoge cijfers.
Het voelt goed om eerlijke groene stroom te gebruiken waarmee wij op deze maniet een steentje bijdragen aan het milieu. Daarnaast is mijn ervaring dat je altijd snel en goed geholpen wordt indien je iets wil veranderen of wanneer je een vraag hebt.
Wat goed om te lezen Jurgen, daar krijgen we 100% goeie energie van!
Ik neem eerlijk gezegd zelden de tijd om dit soort beoordelingen in te vullen, maar ik ben zo blij met Van de Bron en de wijze waarop jullie communiceren.....Dat verdient aandacht en een dikke pluim! Ik informeerde of ik mijn termijn bedragen over heel 2021 in een keer kon betalen. Kreeg daar een duidelijk antwoord op, de facturen volgden zoals beloofd, evenals een toelichting per mail. Ik vind de communicatie opvallend zorgvuldig, vriendelijk, persoonlijk en vol van vertrouwen richting klant. En.... dat vertrouwen krijg je als bedrijf dan ook terug. Bij deze!
Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen Nanouk! Wij krijgen van jou en deze reactie 100% goeie energie.
Ik werd vriendelijk en op een persoonlijke manier te woord gestaan. Mijn vragen werden helder beantwoord. Prettig contact.
Bedankt voor deze goeie review en hoge score Esther!
Lang wachten aan de telefoon, vriendelijk antwoord, 2x bevestiging gevraagd en gekregen, helaas daarna toch weer email met correctie van fout ontvangen.
Hi Joyce, ben je inmiddels wel geholpen met je vraag? Zo nee, zou je dan contact met ons willen opnemen? Dat kan telefonisch (088 044 4555), via mail ([email protected]) of via Twitter of Facebook.
Bedankt voor de hoge score Inez!
Na via het internet lang gezocht te hebben naar een laadpas was Vandebron de enige waarbij ik die via internet op korte termijn kon krijgen. Zolang ik nog geen thuislaadstation heb is dit een veilige waarborg om mobiel te blijven.
Goed om te lezen dat je zo snel bent geholpen Albert!
Mijn verwachtingen waren hoog gespannen. Wat een teleurstelling! Eerst idealistisch, vervolgens over laten nemen door het grootkapitaal en daarna eenzijdig de tarieven gaan verhogen zonder aanleiding en zonder de beloofde mogelijkheid zelf het voorschotbedrag aan te passen. Schande!
Hi Jack, zou je contact willen opnemen zodat we kunnen kijken op welke manier we je kunnen verder helpen? Dat kan telefonisch (088 044 4555), via mail ([email protected]) of via Twitter of Facebook.
Groene stroom opgewekt in Nederland. Dat is precies wat ik wil.
Bedankt voor de goede review Ben, daar krijgen wij bij Vandebron 100% goeie energie van!
Ik ben uitstekend geholpen door de klantenservice. Er wordt meegedacht en er wordt niets opgedrongen.
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met onze klantenservice Dick!
Groene energie voor een lage prijs. Goede communicatie.
Bedankt voor de hoge score Ron!
Sinds 3 jaar klant bij VandeBron. De online klantomgeving is helder en duidelijk. De klantenservice is (ondanks corona) goed bereikbaar en we worden goed en adequaat geholpen. Jaarafrekeningen kloppen altijd, je wordt goed geinformeerd over verbruik versus jou termijnbedrag. VandeBron ervaren wij als klantgericht en groene energie tegen een goede prijs. Wij hebben weer voor 3 jaar verlengd.
Wat goed om te lezen dat jullie weer je contract hebben verlengd bij Vandebron en dat jullie zo tevreden zijn! Hier krijgen we 100% goeie energie van.
Ben net overgestapt nog geen tot weinig ervaring opgedaan.
Welkom bij Vandebron!
Je moet wel even in de berekeningen duiken. En dan kun je altijd met een mooi resultaat genieten van echt groene stroom. Gas heb ik niet meer maar alleen stroom kan dus ook.
Goed om te lezen dat je geen gas meer gebruikt Ramona, dat juichen we bij Vandebron zeker toe!
Zeer goed bereikbaar, behulpzaam en vriendelijke medewerker. Mats heeft mij goed geholpen, belde tot 2x toe terug op afspraak.
Goed om te lezen dat je zo goed bent geholpen door Mats!
Alles duidelijk zonder verplichtingen
Bedankt voor de hoge score Anton!
‘Lid worden’ ging heel makkelijk. Klantenservice uitstekend bereikbaar en terzake kundig. Prima dus!
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent Armand!
Ondanks melding plaatsen zonnepanelen, geen aanbod om deel te nemen aan zonnecollectief. Dit ondanks dat jullie doelstelling is zoveel mogelijk groene energie te leveren. Misschien een optie?
Uitstende en zorgvuldige servicedesk.
Bedankt voor de goeie review en hoge score Peter!
Snelle en duidelijke reactie op verzoek verlaging tarief
Goed om te lezen dat je hebt verlengt bij Vandebron en dat je daar zo goed bij bent geholpen!
Door omstandigheden contract op moeten zeggen, op zich geen probleem wel boete. Wil wel maar kan niet over zetten naar ander adres. Boete zou moeten van de ACM, grote onzin, een boete mag maar moet niet. Voorstel om in juli 2021 verder te gaan met vandebron werd niet geaccepteerd. Vandebron is groen maar verder houdt het op. De app is matig tot slecht. In juli 2021 maar verder kijken. Tips? Overigens, medewerkster was wel aardig maar strak geïnstrueerd.
Hi Franc, aan de hand van je review kunnen we niet precies achterhalen wat de situatie precies is. Zou je contact willen opnemen zodat we kunnen kijken op welke manier we je kunnen verder helpen? Dat kan telefonisch (088 044 4555), via mail ([email protected]) of via Twitter of Facebook.
Bijzonder klantvriendelijk & meedenkend geholpen. Oprechte complimenten voor communicatie en klantgerichtheid.
Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent met onze klantenservice Bart!