Geweldig!!!

Het zijn kundige mensen waarbij je niet het idee krijgt dat een poot uitgetrokken krijgt

• Prijs-Kwaliteitverhouding

ik word tijdig en volledig op de hoogte gehouden van ontwikkelingen over duurzaamheid.

Medewerkers zijn vriendelijk en ter zake deskundig

Contract wordt niet nageleefd

Op 29 december 2020 telefonische aangemeld voor gas en elektriciteit Afgesproken voor gas € 0,74505 per m3 echter in het contract van 29 december 2020 voor 3 jaar per mail ontvangen staat € 0,77299 per m3. Ook op de site stond 29 december 2020 € 0,74505 per m3 voor gas. Diverse malen van de Bron gebeld maar de afgesproken prijs van € 0,74505 per m3 wordt niet gewijzigd. Telefonische afspraken en contract komt niet overeen. Dus let op bij van de Bron.

Bij Vandebron krijgt u NATUURLIJK de juiste service en energie

Vandebron is een geweldig bedrijf met de juiste natuurlijke energie bronnen en een geweldige service.

Prima bedrijf

Vandebron heeft mij steeds goed geholpen met vragen en adviezen. De medewerkster die mij hielp nam de tijd om mij te adviseren en toonde ook gewoon op een prettige manier belangstelling voor mijn situatie tijdens een verhuizing

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Klant geworden via Eigen Huis collectieve inschrijving. Ook na verhuizing verliep alles prima.

Juiste keuze gemaakt.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

goede groene leverancier met een uitstekende opvolging

tijdens de 4 jaar dat we bij Van de Bron onze energie betrekken hebben we de benadering en filosofie als zeer prettig ervaren. de overname door RWE heeft ons wel kritisch gestemd. Dong Energy zou een betere partner zijn geweest. Als Van de Bron zijn eigen filosofie kan vasthouden is dit een aan te bevelen energieleverancier

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Ik ben gewoon heel tevreden.

Vind jullie een prima bedrijf, heb alleen stroom van jullie omdat ik in een voormalig bejaardentehuis woon. Zij doen helaas alles centraal behalve de stroom. Toen ik hier kwam wonen vroeg ik waar kan ik het beste mijn stroom vandaan halen? Zij kwamen met Van de Bron aan. Ik krijg elke mnd een keurige uitdraai van wat mijn gebruik is. Ook hoe mijn gebruik er vorig jaar uitzag, allemaal keurig niets op aan te merken.

• Prijs-Kwaliteitverhouding N.v.t.

Ik heb geen weet van EAN codes en hoe ik meters en kassabonnen moet fotograferen zonde smartpho

Mijn verbruik is niet veranderd dus dan is er iets mis met de meterstand.

Puur windenergie

Prima dat er een bedrijf is dat puur werkt met windenergie.

Onbetrouwbaar

Via een vaag linkje zit ik vast aan een 3 jarig contract...belachelijk!

Helemaal prima

Mijn vraag ging niet meteen direct over de Bron, een zijdelingse vraag zeg maar en daar werd helder en duidelijk vanuit zijn praktijk ervaring op geantwoord.

Gewoon goed

Prettig c ontact

• Prijs-Kwaliteitverhouding N.v.t.

Is uitstekend tot nu toe.

Als het komend jaar net zo goed gaat lopen als afgelopen jaar, ben ik tevreden!

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Goed bereikbare en vriendelijke klantenbenadering. Vandebron maakt van milieuvriendelijkheid ook iets leuks.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Ervaring is tot dusver goed

Alles duidelijk en snel afgewerkt tot dusver maar ik ga er van uit dat dit zo blijft. Het volgende aanbevelingspunt is door mij moeilijk te beoordelen omdat ik nog geen praktijkervaring heb.

Prima en snelle service

Er werd snel en duidelijk gehandeld. Prima service

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Prima advies over verbruik en contract,

medewerkster was vriendelijk en wist waar ze t over had.

• Prijs-Kwaliteitverhouding N.v.t.

Een jong enthousiast team dat weet waar het voor staat.

Heeel groen, net niet een 10. Goede prijs kwaliteit verhouding. Leuke acties zoals o.a. geitenwollen sokken actie en film kijken. Goed bereikbaar en deskundige uitleg. Ik ben nu 3 jaar klant bij Vandebron en voldoet prima terwijl ik voorheen elk jaar overstapte.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Vriendelijke medewerker, geen antwoord op telefoonnummer

Geen antwoord op 085 nr

Tevreden klant

Ik was een tevreden klant,altijd een duidelijk overzicht en nooit problemen gehad. Maar nu het gaat veranderen naar een andere leverancier, krijg ik toch een heel onrustig gevoel.Vooral omdat ik mijn contract voor 3 jaar heb verlengd. Dit voelt niet goed. Nu is het maar afwachten,want het kan zomaar weer veranderen. Toch om mij zelf gerust te stellen,ga ik Van de Bron aanbevelen.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Super ervaring met van de bron

Top bedrijf!

We waren vanaf het begin klant en we zijn meegegroeid nu 5 jaar.... Erg fijn, goed en duidelijke informatie via mijn Vandebron. Nu kiezen we voor iets anders, want een beetje shoppen is soms goed! Bedankt voor alles en succes verder...

prima kwaliteit prijs verhouding

goede ervaringen.

Goede ervaring

Nog geen ervaring komt nog

Herengracht 545

1017 BW Amsterdam