Het is voor het eerst dat ik een energie-leverancier vertrouw. Geen gedoe, geen wantrouwen meer.......etc.
Hartelijk dank voor het delen van je positieve review, Hans! Hier krijgen we hele goeie energie van π
Een duurzame manier om met energie om te gaan, zou bij iedereen bovenaan de lijst moeten staan.
Hartelijk bedankt voor je hoge score, Bjorn! πΏβ€οΈ
De belangrijkste regel begint de invloed van de overheid te worden. De levering wordt bepaald door - opwekking CONTROLE OVERHEID - transport 60% BEL. INVLOED OVERHEID - distributie CONTROLE OVERHEID - ACCOUNTING VANDE BRON Gewongen door de steeds hogere belasting druk waarbij al al veel belasting wordt geheven voor "r. overmatig subsidie beleid". De inschrijvingen zijn niet voor niets ontstaan. Al zijn de protecollen niet duidelijk wat de grensen zijn voor de beslissing. De waarde van de cadeautjes en de verschillen tussen 1,2,3 jaar "contracten" Deze lijst is veel langer maar voor een ieder verschillend in belang Groet Nb privacie is niet in vrage bij de gegevens verzamelaars daar deze niet in relatie staan met de verzamelde info. Accord is dus onderdwang omdat er een keus is.
We begrijpen niet helemaal wat je met je review bedoelt. Ook kunnen we aan de hand van je bericht helaas geen klantaccount vinden. Mocht je specifieke vragen of opmerkingen hebben over ons, dan willen we je vragen contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch (088 044 4555), via mail ([email protected]), onze nieuwe live chat of via Twitter of Facebook. Alvast bedankt en nog een fijne dag!
Eerlijk, duurzaam en transparant
Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring, Kees! π
Erg tevreden met van de bron. ze zijn erg transparant ik weet waar mijn energie vandaan komt. En de prijs valt me al 3 jaar erg mee
Bedankt voor de positieve review Jelle, daar krijgen we 100% goeie energie van πͺπ
Vandebron is overgenomen door Essent. Sindsdien is de service bar slecht. Paar voorbeelden: Wijzigingen in maantermijn worden niet op tijd doorgevoerd, moet je steeds achteraan. Nadat ik de voice-log heb aangevraagd is er eerst een week radiostilte, daarna een smoes over privacy van de medewerker (?), de echte voice-log heb ik nooit ontvangen. Helaas laten ze me niet gaan zonder boete anders was ik allang weg geweest.
Bedankt voor het delen van je ervaring, meneer/mevrouw Delger. We begrijpen dat je een vervelende ervaring hebt gehad met Vandebron. Het klopt dat we zijn overgenomen door Essent, maar voor jou als klant is er niets veranderd. Vandebron blijft namelijk als zelfstandig bedrijf opereren en je ontvangt bijvoorbeeld nog steeds je energie van de door jou gekozen bron. Verder kunnen we aan de hand van je review niet precies de verdere situatie achterhalen. Zou je hierover contact op kunnen nemen? Dat kan bijvoorbeeld telefonisch (088 044 4555), via mail ([email protected]) of onze nieuwe live chat. We helpen je graag!
De nieuwsbrieven geven me het gevoel dat ik door het gebruik van onze energie toch bijdraag aan de oplossing (niet aan het probleem)!
Goed om te lezen dat duurzaamheid ook zo hoog bij jou in het vaandel staat Wim! πͺπ
Overstap was prima en goed begeleid. En idee van werken aan duurzaamheid is ook echt top. Helaas is klantenservice minder. Eerst verlagen ze mijn termijnbedrag en na 10 dagen krijg ik een algemeen antwoord. Ik kan mijn termijnbedrag niet verhogen en nu wacht ik alweer 10 dagen op een antwoord.
Het is de laatste tijd erg druk bij Vandebron waardoor het kan komen dat je langer op antwoord moet wachten dan dat je van ons gewend bent, mijn excuses hiervoor. Echter kunnen we aan de hand van je review niet achterhalen wat de situatie precies is of actief contact met je opnemen. Wist je dat je naast telefonisch (088 044 4555) of via mail ([email protected]) ook contact met ons kan opnemen via onze nieuwe live chat of via Twitter of Facebook?
de enne naar de andere leugen. verdwenen betalingen. totaal incompetent. willens en wetens ******ren en tegoeden achterhouden. incasso bureaus inschakelen voor administratief en financieel terreur. totaal coupte maatschappij sinds essent weer wat ''goeds'' zag en dus kocht , om onder corrupte corporatieve wetgeving ''mensen' uit te buiten. klantenservice = liberale geprogrammeerde millennium zombies. dreig maar raak. van mij krijg je geen knaak! eigenlijk 0,0 sterren getekend jan rex
Aan de hand van je review kunnen we niet achterhalen wat de situatie precies is of actief contact opnemen. Graag willen we je vragen contact op te nemen om te kijken op welke manier we je verder kunnen helpen. Dat kan telefonisch (088 044 4555), via mail ([email protected]), onze nieuwe live chat of via Twitter of Facebook.
Goede en heldere informatie
Bedankt voor de hoge score, Gerrit!ππ
Na diverse malen contact per mail en telefonisch met steeds verschillende mensen die geen antwoord weten, besluit ik mijn contract op te zeggen. Nadat ik verzekerd wordt dat hieraan geen kosten verbonden zijn, aangezien ik nog inde 14 dagen bedenktijd zit. Toch krijg ik een afrekening voor de geleverde energie van 1 dag. Jaja en wel van β¬61. 1 dag elektriciteit kost β¬61. En dat na zeker 4x bellen en 4x mailen over andere vragen waarbij ik geen antwoord krijg, omdat doorverbinden naar deskundigen niet mogelijk is, wordt me dezelfde weg aangeraden, je kunt mailen of bellen. Niet dus, in de wacht gaan staan en niet terug gemaild worden, behalve als je je aanmeldt. Dan kan het ineens wel supersnel gaan. Wat een slecht bedrijf is dit. Nog nooit zo meegemaakt. Ik heb nog nooit een slechte recensie geplaatst omdat altijd wel iemand te bereiken is, maar hier dus niet. En β¬61 berekenen voor 1 dag energie in de bedenktijd.... hoe durven jullie. Ben er hard over aan het denken verdere de publiciteit te gaan zoeken.
Vervelend om te lezen dat je ons niet kon bereiken, Wil. Echter aan de hand van je review kunnen we niet achterhalen wat de situatie precies is of actief contact met je opnemen. Graag willen we je vragen contact op te nemen om te kijken op welke manier we je verder kunnen helpen. Dat kan telefonisch (088 044 4555), via mail ([email protected]), onze nieuwe live chat of via Twitter of Facebook.
Gewoon goed
Bedankt voor je hoge score! π
Fijne app en duidelijk in kosten. Wat niet kan is dat jullie nieuwe klanten laten screenen op financieel gebied en je oren daar naar laten hangen. Het oordeel van hun strookt vaak niet met de huidige situatie en tegenwoordig kun je niet zomaar gegevens van mensen verhandelen zonder hun toestemming. De bedrijven dienblad de bron gebruikt doen dat wel. Verder tevreden over vandebron
Bedankt voor het delen van je ervaring, Henk! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over Vandebron. Na je aanmelding wordt er inderdaad een kredietcheck uitgevoerd door EDR. Hiervan krijgen wij geen gegevens, alleen de score. Als je denkt dat deze score niet klopt, dan kan je altijd een heranalyse aanvragen. Mocht je hier verder nog vragen over hebben, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch (088 044 4555), via mail ([email protected]), onze nieuwe live chat of via Twitter of Facebook. We helpen je graag. Fijne dag!
Klantvriendelijk en eerlijk en open
Ik heb mijn nieuwe offerte laten herbereken en een duidelijk antwoord gekregen.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Geertje. Fijn om te lezen dat je naar tevredenheid bent geholpen π€
Zo best die stroompjes van uit de Bron als we beginnen met ontvangen op 25 Februari zien we pas of de tv mooi blijft spelen en de koffie heet genoeg blijft! Geen kromme volt leveren dat gaat niet door een rechte buis
Ik heb voor de 2e keer een 3 jarig contract en volgens mij voor een goede prijs.
Bedankt voor het delen van je positieve review, Alex! Hier krijgen we goeie energie van π
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met Vandebron, Anna! ππ
Snel geholpen door zeer vriendelijke medewerker
Bedankt voor de positieve review en hoge score Maria!
In tegenstelling tot mijn andere leveranciers werd je overstap boete direct vergoed. Hier pas na het eeste jaar. Dat werd niet via de tussenpersoon vertelt. Niet echt de schuld van vandenbron, maar je hebt dan wel een boete die je moet betalen en dus hogere kosten de maand na je overstap.
Het klopt inderdaad dat we de opzegvergoeding verrekenen op de eerste jaarafrekening Gilberto. Mocht je hier niet op kunnen wachten kan je tot die tijd natuurlijk je termijnbedrag omlaag doen, zodat je 'indirect' je opzegboete weer compenseert. Mochten we je hiermee kunnen verder helpen vragen we je contact op te nemen. Dat kan telefonisch (088 044 4555), via mail ([email protected]), onze nieuwe live chat of via Twitter of Facebook.
Heb een onenigheidje met Vandebron over het betalen van 150 euro bonus bij een jaarcontract. Ze hadden gedacht ergens in de kleine lettertjes iets gevonden te hebben dat met enige fantasie uit te leggen zou kunnen zijn als een excuus om onder het betalen van die bonus uit te komen. Ik heb dat uiteindelijk maar aanhangig gemaakt bij de Geschillencommisssie en die hebben mij gelijk gegeven. Vandebron zal dus de 150 euro + de kosten van de commissie + 8% wettelijke rente moeten vergoeden. De uitspraak van de commissie is 7 weken terug gedaan. In de tussentijd heb ik geklaagd via Facebook over het niet krijgen van de betaling. Ik heb er 3 weken terug over gebeld en mij werd verzekerd dat een terugbetaling vast lag in het systeem en dat de administratie alleen nog moest gaan overboeken. Tot aan vandaag nog niets ontvangen natuurlijk. Helaas worden dit soort praktijken beloond doordat het merendeel van de 'genaaiden' vroeg of laat opgeven. Niet in mijn geval! Het incassoburo is onderweg en diens kosten gaan ook naar Vandebron.
Aan de hand van je review kunnen we helaas niet actief contact met je opnemen. Zou je nogmaals contact met ons op kunnen nemen? Dat kan telefonisch (088 044 4555), via mail ([email protected]), onze nieuwe live chat of via Twitter of Facebook. We helpen je graag. Fijne dag!
Respectvol, beschaaft, geen jij of jou, wij zijn blij met vd Bron, houden zo, voor beiden fijn!!
Vinden wij inderdaad ook erg fijn, zo'n positieve klant zoals jij Trudy! πͺπ
Duidelijke prijsopbouw, herleidbare bronnen en een prettige service als je vragen hebt.
Wat een positieve review JanJaap, daar krijgen we 100% goeie energie van bij Vandebron! ππ
Goed/koop. Overzichtelijk, inzichtelijk, goede service.
Bedankt voor de hoge score en positieve review!
Altijd goede informatie, duidelijke afrekeningen en snel en goed antwoord op vragen.
Bedankt voor de positieve feedback en hoge score! ππ
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.