Door de regelmatige berichtgeving ontstaat een vertrouwensband.
Transparantie staat bij Vandebron hoog in het vaandel! 💪💚
Fijn om herinneringen en duidelijk inzicht te krijgen hoe CO2 uitstoot wordt verkleind en om ons familiegebruik te kunnen vergelijken met andere soortgelijke woningen om steeds beter ons gedrag te kunnen aanpassen om de urgente vermindering aan te moedigen
Goed om te lezen dat je je zo bewust bent van je verbruik en dit goed in de gaten houdt! 💪💚
Goede en vriendelijke klantenservice. Duurzaam en milieuvriendelijk.
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met onze klantenservice Wieger! Bedankt voor de hoge score en positieve feedback (:
Mooi om zelf te kiezen waar je stroom deels vandaan komt. Hiermee stimuleren we de ondernemer in de regio.
Goed om te lezen dat duurzaamheid ook zo hoog bij jou in het vaandel staat David! 💪💚
Vandebron trekt klanten aan met een welkomstkorting waar tenenkrommende actievoorwaarden aan hangen en is in haar communicatie niet transparant (via Independer en eigen bevestigingsmail). Incasso 2x niet gelukt, na herinnering netjes betaald, maar vanwege voorwaarde "Je bent gedurende de looptijd van dat contract niet meer dan één keer in betalingsverzuim geweest..." echter geen recht meer op welkomstkorting. In het verleden vaker bij verschillende energiemaatschappijen gezeten met een cashback. Nooit eerder met dergelijke voorwaarden. Erg sneaky manier om onder de welkomstkorting vandaan te komen... Mijn ongenoegen geuit bij Vandebron, maar komen niet met oplossing en blijven verwijzen naar actievoorwaarden. Nemen genoeg met een ontevreden klant, die slechte review schrijft en principieel zijn contract elders onderbrengt en boete voorlief neemt. Ondertussen wel nieuwe klanten blijven werven op dezelfde manier met een nog hogere welkomstkorting. Advies: kijk kritisch naar de voorwaarden en kies eerder voor een partij zoals GreenChoice. @Independer / Vandebron, plaats een "aandachtspunt" bij Independer propositie en een disclaimer in je eigen bevestigingsmail. En schrap bovenal die belachelijke klantonvriendelijke voorwaarde...
Aan de hand van je review kunnen we niet achterhalen wat de situatie precies is of actief contact met je opnemen. Graag willen we je vragen contact op te nemen om te kijken op welke manier we je kunnen verder helpen. Dat kan telefonisch (088 044 4555), via mail ([email protected]), onze nieuwe live chat of via Twitter of Facebook.
Diudelijk. Ook bij vragen eerlijk advies.
Bedankt voor de hoge score en positieve feedback! 🍃🌞
Hebben mijn contract te vroeg beëindigd waardoor ik een cashback dreig mis te lopen. Dat de fout bij hun ligt is aantoonbaar. Toch weigeren ze e.e.a. te corrigeren en verhullen zich achter privacy wetgeving. Zij kunnen er zeker niets aan doen. Mijn oude leverancier heeft contact met ze proberen op te nemen maar die hoort niets terug. Mijn advies, met een hele grote boog eromheen lopen!
donkergroen
Bedankt voor het hoge cijfer Jaap!
Bij VandeBron zit je groen.
Wat een hoge score en positieve feedback Esther! Daar krijgen wij goeie energie 💪💚
Prima service en snelle en correcte antwoorden op mijn vragen.
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met onze klantenservice Richard!🍃🌞
Zit al een aantal jaren bij vandebron en heb eigenlijk nog nooit problemen gehad.
Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring, Lucas! We zijn blij dat we je al een aantal jaar mogen voorzien van 100% duurzame energie van Nederlandse bodem 💚
Heel behulpzaam, de vergelijking met andere huishoudens plus het verbruik van het vorige jaar.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Simone! 💚
Alles is goed geregeld
Bedankt voor je hoge score, Sil! Hier krijgen we goeie energie van 💚
Goede klantenservice Naast gas en stroom ook laadpalen / oplaadpas! Leuke acties met wollen sokken, alleen weer niet voor bestaande klanten (-) Een verbeterpunt is om net als een conculega investeren in wind/zon mogelijk te maken (www.zonnepanelendelen.nl ).
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Jan! We hebben continu acties voor klanten en niet-klanten. Hopelijk kunnen we jou ook snel verblijden. Verder danken we je voor je feedback, we zetten dit door naar de juiste collega's. Goed weekend alvast :)
Enthousiast en kundig aangesproken op straat. Service en algemene vragen terzakekundig beantwoord.
Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring, Marc! Hier krijgen we goeie energie van 💚
Maandelijks een verbruiksoverzicht. Jaarlijks een duidelijke afrekening. Jammer dat ze zo laat met een nieuwe aanbieding kwamen.
Bedankt voor het delen van je positieve review, Henk! Vanaf een half jaar voordat je contract afloopt mag je verlengen. Tegen die tijd sturen we je een verlengaanbod toe. Uiteraard kan je ook altijd contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch (088 044 4555), via mail ([email protected]), onze nieuwe live chat of via Twitter of Facebook. Fijne dag!
Goede levering en prima service.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! 💚
duidelijke informatie waar de groene stroom wordt opgewekt.
Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring, Rob! Hier krijgen we goeie energie van :)
Fijn om te weten waar je in investeert in ruil voor je energie. En dat het duurzaam is! Ook mooi om te zien dat, ondanks overname door Essent, de ambitie van duurzaamheid overeind blijft. Verder is er een prettige app met verbruiksgegevens.
Al klant van het eerste uur en gewoon heel tevreden! Fijn om te weten waar je aan betaalt voor de energielevering.
Bedankt voor je hoge score, Elena! 🌞
********** en dieven
Ben bijna vanaf de prille start van 'Vandebron' klant. Zeer persoonlijke klantervaring. Ik weet waar mijn stroom vandaan komt. Er zit geen groot log bedrijf tussen leverancier en afnemer.
Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring, Mieke! Hier worden we blij van 💚
Fijn bedrijf Heldere afspraken Goed digitaal overzicht
Hartelijk dank voor je hoge score, Wim! 🌞💚
Sinds 2016 bij Van de Bron. Nooit geen moment spijt gehad van de overstap. Betrokken, groen en aandacht voor de klant.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Sjors! 💚
Zeer tevreden met de informatie die ik heb gekregen. Adequate afhandeling van mijn nieuwe contract
Bedankt voor het delen van je hoge score, Bart! Hier krijgen we goeie energie van 🙌💚