Idem.
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring! 🤗
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Ad! Hier krijgen we goeie energie van 🌞
De manier waarop Vandebron de energiemarkt, het klimaatprobleem en zijn klanten benaderd is top. Voelt goed op alle fronten.
Bedankt voor je hoge score, Esther! Hier worden we blij van 💚
Best goed
Bedankt voor het delen van je review! Graag horen we van je hoe we je in de toekomst nóg beter kunnen helpen. Als je wil kan je hierover contact met ons opnemen. Dat kan via mail ([email protected]), onze nieuwe live chat of via Twitter of Facebook. We staan voor je klaar. Fijne dag!
zie boven
Bedankt voor je hoge score, Cees! 🌞
Het overeengekomen contract wordt nagekomen. Het telefonisch contact is deskundig en correct.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Tine! 🙌
Klantenservice is heel goed. Er wordt gelijk wel gemaakt van wat je vraagt. Helemaal tevreden.
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Hier krijgen we goeie energie van 💚
telefonisch goed bereikbaar en verzoeken worden snel en goed beantwoord. Bij nieuw contract kan beter worden uitgelegd hoe de 1e betaling is geregeld(voorschot).
Leuk om te horen dat je zo tevreden bent met Vandebron, Arie! Daar krijgen wij nou positieve energie van :)
Afspraken die gemaakt zijn komen zij ook na.
Bedankt voor je hoge score, Jan! 🤗
levering van goede kwaliteit en prima contact service
Hi, heel erg bedankt voor het delen van je positieve ervaring!
Tarieven zijn prima. Onlangs zonnepanelen geïnstalleerd en terug levering is duidelijk in beeld via de app.
Fijn om te horen dat je het zo hebt ervaren, Pim. Namens team Vandebron wensen we je een prettige dag!
Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan door de medewerker van VAndebron, en heeft het mij heel duidelijk alles uitgelegd hoe het gaat verlopen. Dus dat is al veel waard
Hi Henk, hartelijk bedankt voor het delen van je ervaring. Hier worden we erg blij van. Fijne dag!
Herleidbare groene energie van een organisatie die prima communiceert en makkelijk bereikbaar en toegankelijk is.
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Marc. Hier krijgen we goeie energie van.
Maar het kan nog beter. Ik kreeg een aanbod voor contractverlenging waar het betreffende adres niet op voorkwam. Daarnaast deed het een voorstel voor de maandelijkse termijn die drie maal hoger is dan nodig.
Dankjewel voor dit hoge cijfer, Thomas! Goed dat je aangeeft dat ook Vandebron nog verbeterpunten heeft, hopelijk is dit probleem verholpen door onze collega's. Zo niet? Dan vragen we je graag om contact met ons op te nemen, dit kan telefonisch op 085 029 4075 of door te mailen naar [email protected], ook via social media (Facebook, Instagram, Twitter) zijn wij bereikbaar.
ik probeer mijn rekening te verzetten naar de 26e van de maand maar is niet gelukt
Bedankt voor het delen van je ervaring, Gerrit. Wat vervelend om te lezen dat je de incassodatum nog niet naar de 26e hebt kunnen verzetten. Zou je hierover contact op kunnen nemen? Dan passen wij het voor je aan. Dat kan telefonisch (088 044 4555), via mail ([email protected]), onze nieuwe live chat of via Twitter of Facebook. Alvast bedankt en nog een fijne dag :)
Ik vind het nog steeds jammer dat jullie de boel aan Essent hebben verkocht,ik was trots dat ik bij jullie was aangesloten. Ik heb naar een andere Nederlandse maatschappij gezocht maar dat viel niet mee,de meeste zijn bij een andere buitenlandse aangesloten. Kunnen jullie mij een volledige Nederlandse energie leverancier noemen. We zijn straks volledig afhankelijk van buitenlandse leveranciers,dat vind ik jammer. Ik had al een vraag gesteld over de gasprijs verhoging,ik wacht op antwoord. Nog een mooie dag, groeten ,Klaas van der Sar.
Bedankt voor het delen van je ervaring, Klaas. Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent met de overname door Essent. Voor klanten verandert er echter niets. Vandebron blijft Vandebron, zo blijf je bijvoorbeeld je energie ontvangen van je eigen gekozen bron. Op die manier weet je nog steeds wie je energie voor je opwekt en waar je geld naartoe gaat. Verder kunnen we aan de hand van je review je vraag over de gasprijs niet vinden. We gaan er vanuit dat je spoedig reactie van ons krijgt. Mocht je dat nog niet hebben gehad, zou je dan contact met ons op kunnen nemen? Dat kan telefonisch (088 044 4555), via mail ([email protected]), onze nieuwe live chat of via Twitter of Facebook. We helpen je graag :)
toen wij begin vorig jaar verhuisden van de Achterhoek naar Friesland verliep de omzetting van gas en elektra naar het nieuwe adres zonder enig probleem.
Bedankt voor je hoge score, Marcel! 💚
je wordt suf gebeld door andere aanbieders met de mooiste voorstellen maar in werkelijkheid zit er vaak een addertje onder het gras.
Via van de bron doe n wij mee aan de energietransitie in Nederland. De communicatie via de mail is helder, klantvriendelijk en de eindafrekening overzichtelijk.
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Suze! Hier krijgen we goeie energie van 💚⚡️
Met vragen kan je goed terecht maar ook goede kwaliteit, prijs, klimaat verhouding.
Punctueel. Ik word regelmatig op de hoogte gehouden.
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Frank! 🤗
duurzaamheid staat hoog in het vaandel!
Goed om te lezen dat duurzaamheid ook bij jou hoog in het vaandel staat Andre! 💪💚
idee erachter is uitstekend, informatie over maandelijks gebruik is duidelijk en inzichtelijk
Bedankt voor de positieve review Job! 🍃🌞
Ben erg blij en betaal maandelijks ook weinig aan stroom, blij dat ik ben overgestapt.
Welkom bij Vandebron Christian! Goed om te lezen dat je tevreden bent met je overstap (:
Na de overstap gaat alles vanzelf maar soms een mail waar je een glimlach van krijg. Duidelijke app. Gewoon netjes geregeld
En van deze positieve review krijgen wij een glimlach John! Bedankt 💚