Groene energie is voor mij sowieso een logische keuze. Maar Vandebron gaat een stap verder en laat je kiezen waar je je energie vandaan laat komen. Of van wie. De bron is bekend. Dat maakt het behalve groen ook persoonlijk. Leuk!
Wat een positieve review, Nicole! Daar krijgen we 100% goeie energie van bij Vandebron 💚
Een aantal jaren geleden werden we benaderd door twee medewerkers van vandebron. We konden kiezen waar we onze energie vandaan wilden krijgen. Op een dak van een schuur van een boerderij konden liggen zonnepanelen waar we onze energie van konden krijgen. Omdat we in Zuidlaren een klein zomerhuisje hebben, hebben we voor die optie gekozen.
Hartelijk bedankt voor het delen van je hoge score, Janneke! 💚
Ik ben overgestapt van Eneco om goedkoper uit te zijn en het milieu te steunen. Ik ben nu een paar maanden verder en ongeveer 60% per maand duurder uit. Nu is het koud geweest, maar dat lijkt mij wat veel.
Aan de hand van je review begrijpen we dat je een negatieve ervaring hebt gehad met Vandebron, Merel. Helaas kunnen we niet achterhalen wat de situatie precies is. Zou je hierover contact op kunnen nemen? Dat kan telefonisch (088 044 4555), via mail ([email protected]), onze nieuwe live chat of via Twitter of Facebook. Alvast bedankt. Fijne dag!
fijn goed bedrijf in alle opzichten
Bedankt voor de positieve review en hoge score!🍃🌞
Goede service en altijd snel antwoord op je vragen. Al jaren tevreden.
En wij zijn blij met zo'n trouwe klant, Henry! 💪💚
Groen en overzichtelijk
Mijn ervaring is goed met de Bron.
Bedankt voor de positieve review (:
Vriendelijke en open voorlichting.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze klantenservice, Marijke! 💚🍃
Ik ben al lange tijd bij jullie aangesloten en heb goede ervaringen. Ik vind het echter nog steeds jammer dat jullie geen 10 halen bij het oordeel van groene energie (van Milieudefensie, Natuur en Milieu e.a.). Dat komt door de biovergisterij: net het verhaal van Teun vd Keuken gezien. Dat zou beter moeten.
Bedankt voor het delen van je positieve reactie, John! Verder begrijpen we je zorgen over dat we geen 10 hebben gekregen. Een 9.5 is een prima cijfer, maar als Vandebron streven wij uiteraard een 10 na. De reden dat wij enkele minpunten hebben gekregen is dat Vandebron voor een klein gedeelte bio-massa levert. Alle bio-massa wordt door het onderzoek over één kam geschoren, en dit vinden wij niet juist. De bio-massa die bij Vandebron is aangesloten kan nergens anders voor worden gebruikt, dit is bijvoorbeeld varkensmest of restafval bij jou uit de buurt. Het gaat dus ook niet om oerboskap of dergelijke (kwalijke) praktijken. Daarnaast maken onze bio-energiebronnen bijna uitsluitend gebruik van een vergistingsproces, waarbij de uitstoot gelijk is van het compostproces van afval. Op onze website lees je er meer over. We bedanken je voor je betrokkenheid en we gaan de aflevering waar je op doelt intern doorsturen. Fijne dag!
Ik ben een paar jaar terug om milieu redenen overgestapt naar VanDeBron. Alle ervaringen zijn gunstig. Zij kopen écht alleen verantwoord in. Hun klantenservice is ook in coronation- buitengewoon. Goed en vriendelijk. Ik was 17 jaar directeur van een klantgerichte organisatie, dus ik kan het beoordelen. Een verademing...
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Adriaan! Hier krijgen we super goeie energie van 💚
Wat ik niet passend noch plezierig vind is het ‘ge je en ge jou’ aan de telefoon. We zijn niet allemaal jong en het is aan de klant om aan te geven of er getutoyeerd wordt.
Bedankt voor het delen van uw ervaring en feedback! Bij Vandebron hebben we ervoor gekozen om in alle correspondentie de 'je' vorm te hanteren, het zogenaamde tutoyeren. Dit is niet omdat we geen respect voor u als klant hebben, maar hoe wij als jong bedrijf met onze klanten willen communiceren. We krijgen hier veelal positieve reacties op. Mocht u dit liever niet willen, dan kan u telefonisch contact met ons opnemen, dat kan via088 044 4555. We kunnen dan als notitie toevoegen dat u liever met 'u' aangesproken wil worden. Nogmaals bedankt voor uw feedback en nog een fijne dag!
Goed begonnen en nu de energieprijzen nog omlaag !
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Fred! De tarieven leg je voor de looptijd van je contract vast, maar wist je dat Vandebron je ook kan helpen met het verduurzamen en je woning? Sindskort werken we samen met twee service partners die kunnen helpen met het isoleren van je woning of het plaatsen van zonnepanelen. Hierdoor ben je groen bezig en kan je besparen op je energierekening. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, dan willen we je vragen contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch (088 044 4555), via mail ([email protected]), onze nieuwe live chat of via Twitter of Facebook. Fijne dag!
Normaal gesproken zit ik liever niet drie jaar vast aan een contract. Maar achteraf gezien heeft nog geen andere energie-aanbieder mij weer kunnen overhalen met een lagere prijs en/of zij leveren niet net zo duurzaam als Vandebron.
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Joost! Leuk om te lezen dat we je ook de komende jaren weer mogen voorzien van 100% duurzame energie van Nederlandse bodem 💚
We zitten nu enkele jaren bij Vandebron en zijn erg tevreden. Natuurlijk over de duurzame oorsprong van onze energie maar ook over hoe we benaderd worden, dat we af en toe een mailtje krijgen - maar niet te vaak-, dat verteld wordt waar onze stroom wordt opgewekt etc. Eindafrekeningen ook altijd op orde. Dus niet spectaculair, maar wel echt goed en leuk om bij te zitten
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Freek :)
Zon en windenergie dat is de weg die wij moeten volgen uit respect voor Moeder Aarde
Houden zich aan beloftes, houden je op de hoogte over energie besparing
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Sipke! 🌞🌿
Ik heb nooit geen dollen met van der Bron, ik kan deze leverancier iedereeen aanbevelen! Lage prijs en super goede vriendelijke service! 10 punten voor van der Bron!!
Hartelijk bedankt voor je hoge score, René! Hier krijgen we super goeie energie van 💚
Je wordt altijd zeer goed geholpen en de prijzen voor groene stroom zijn prima!
Hartelijk bedankt voor je hoge score, Toon! Hier krijgen we goeie energie van 💚⚡️
Wij hopen op deze manier ook een steentje bij te dragen aan een schone planeet.
Hartelijk bedankt voor je hoge score, Joop! 💚
Duidelijk, helder, vriendelijk!
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Siegfried! 🤗💚
Goede leverancier.
Hartelijk bedankt voor het delen van je hoge score, Wilhelmina! 💚
Mijn vragen snel beantwoord
Bedankt voor het delen van je hoge score! Fijn om te lezen dat je vragen snel zijn beantwoord. 😃
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Charles! Hier krijgen we goeie energie van 🤗
juiste energielevering daarom ben ik bij de Bron gegaan
Bedankt voor het delen van je ervaring, Hellen! We zijn blij dat je voor energie van Vandebron hebt gekozen :)
Ik word als klant gewaardeerd en gerespecteerd en dat vind ik heel erg fijn. Ik krijg een uitvoerig en duidelijk antwoord op mijn vraag; heel erg netjes...
Bedankt voor het delen van je hoge score, Dianne! 💚