Ook alle contacten met de klantenservice en de website zijn goed.
Namens het gehele Service Team willen we je hartelijk bedanken voor het delen van je positieve ervaring! Hier krijgen we 100% goeie energie van :)
Geen problemen en een goed millieu gevoel.
Hartelijk bedankt voor het delen van je hoge score, Albert-Jan! Hier krijgen we 100% goeie energie van :)
Duidelijke app met instructie
Namens het hele team van Vandebron hartelijk bedankt voor het delen van je review.
positief
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Hans!
Ik ben voor schone energie en voor zonne energie in het bijzonder
Hi Piet heel erg bedankt voor het delen van je positieve ervaring!
Toen ik las over de aanpak van VandeBron (open marktplaats voor groene aanbieders / gebruikers) ben ik overgestapt. De service en communicatie zijn sindsdien goed. De rankings op duurzaamheid behoren ook steeds tot de hoogste.
Hartelijk bedankt voor het delen van je ervaring, Floris. Daar krijgen we goeie energie van!
Snelle, adequate reactie
Hi Nico, fijn om te horen dat je het zo hebt ervaren. Bedankt voor het delen van je review!
Dit is net wat ik wou.
Bedankt voor het delen van je positieve review!
met mijn zonnepanelen en het groene gas zit ik goed bij Vandebron
Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je positieve review, Jeanette! Hier krijgen we 100% goeie energie van :)
prettig bedrijf, duidelijke communicatie, redelijke tarieven, en erg groen, wel zo fijn !
Hartelijk bedankt voor het delen van je hoge score, Cor! Hier krijgen we goeie energie van 💚
afgezien van de keurige afhandeling iedere keer , was het de flexibiliteit van VDB die indruk maakte twee jaar geleden , toen ik door verhuizing-technische (en dus contractuele) redenen alleen VDB zich aan wilde bieden : dat is me zeker 5 sterren waard !
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Harmen! 💚
Na onze verhuizing was kon ik perfect de resultaten meten van het vervangen van de lampen door LED en het isoleren van de verwarmingsbuizen en de vloer.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Izaak! Fijn om te lezen dat je zo duurzaam bezig bent, daar worden we blij van bij Vandebron :)
Duidelijke uitleg over alle tarieven en voorwaarden.
Hartelijk bedankt voor het delen van je hoge score! 💚
Vriendelijkheid en respect voor de mens, dat doet m voor mij persoonlijk!
Bedankt voor je hoge score, Jimmy! Hier krijgen we goeie energie van :)
Goed en duidelijk meteen veranderd
Bedankt voor het delen van je positieve review, Hans!
Vanaf het begin al doe ik mee en ben ik zeer tevree!
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve review, Richard! 💚
Ik ben gebeld omdat ik mijn contract wilde verlengen. Toen ik vragen had over de inhoud klopten de cijfers niet. Vervolgens sprak jullie medewerker over windenergie, was in de war met een ander contract. Zou doorverbonden worden naar een collega om ook gas aan het contract toe te voegen, maar dat lukte blijkbaar niet. Vandaag terug gebeld door iemand die niet wist waar het over ging, na zou vragen bij een collega en 16.50 terug zou bellen. Weer niet gebeurd. Buttons op de website werken niet. Zou een storing zijn. Van een week?!
Aan de hand van je review begrijpen we dat je een negatieve ervaring hebt gehad met Vandebron. Helaas kunnen we aan de hand van je bericht niet achterhalen wat de situatie precies is. Wel kunnen we zeggen dat het inderdaad momenteel een stuk drukker is dan gebruikelijk. We doen er alles aan om de drukte in te halen, zodat we de service kunnen bieden die bij ons past. Mocht bovenstaand probleem nog niet zijn opgelost, dan willen we je vragen hierover contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch (088 044 4555), via mail ([email protected]), onze nieuwe live chat of via Twitter of Facebook. We helpen je graag en sorry in ieder geval voor de extra handeling. Fijne maandag!
Met VandeBron als energieleverancier hebben we nooit problemen gehad. De ellende begint pas als je overige diensten afneemt, zoals een laadpaal. Een samenvatting: Offertefase Vier keer de verkeerde offerte gekregen door gebrek aan technische know-how bij vandebron. Keer of acht aan de telefoon gehangen. Uiteindelijk zelfs op het laatste moment in de definitieve offerte nog een fout gevonden. Mooi begin... Laadpaalinstallatie Er werd een laadpaal opgehangen die voor een andere klant bedoeld was. Gevolg: iedere keer dat we oplaadden bij onze eigen laadpaal, moesten we geld betalen aan een bedrijf waarvoor onze laadpaal in eerste instantie bedoeld was. Tot drie maanden later kregen we hier aanmaningen van. Zelfs na meerdere telefoontjes. Wauw. Vandebron Slim Laden Prachtig principe! In 2020 was er een pilot voor Teslarijders, maar 2021 zou het voor ieder model auto mogelijk zijn. Prachtig verkooppraatje, maar helaas zijn we besodemieterd. Ook hier weer meerdere contactmomenten over gehad, keer op keer zou het geregeld worden en zouden we terugkoppeling krijgen. Helaas kippengaas: het is niet geregeld, en we krijgen geen terugkoppeling. Incassodatum wijzigen Incassodatum voor de laadpas staat steevast op de 15e. Best een vervelende dag eigenlijk, vooral als sommige laadsessies bij openbare palen pas drie maanden (!!!) na het laden worden verrekend. Na vijf telefoontjes, waarbij de vandebronners keer op keer "het zullen regelen", wordt er vooralsnog niets geregeld. En nu? Slim laden is een illusie waarmee we zijn opgelicht, incassodatum is vooralsnog niet gewijzigd. De aanmaningen lijken gelukkig wel gestaakt. Excuses maken? Welnee, zelfs een simpele terugkoppeling is moeilijk. De laadpaal is van hoge kwaliteit en functioneert goed. Jammer dat ik hiervoor hemel en aarde heb moeten bewegen. Het personeel bij de klantenservice is vriendelijk, maar helaas volstrekt incompetent. Niet aan beginnen, tenzij je veel vrije tijd en een hoge tolerantie voor frustratie hebt.
Bedankt voor het delen van je review, Luuk. Aan de hand van je bericht begrijpen we dat je een negatieve ervaring hebt gehad met Vandebron. Graag willen we met je kijken waar het precies is misgegaan, zodat het in de toekomst niet meer zal gebeuren. Helaas kunnen we aan de hand van je review de situatie niet precies achterhalen. We willen je daarom ook vragen hierover contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch (088 044 4555), via mail ([email protected]), onze nieuwe live chat of via Twitter of Facebook. Sorry voor de extra handeling. Alvast bedankt in ieder geval en nog een fijne dag!
ik ben het op dit moment even kwijt met Vandebron. Ik ben fan van het bedrijf, maar werd vandaag geconfronteerd met 2 torenhoge facturen voor twee laadpassen, omdat 1 exploitant z'n zaakjes niet op orde heeft (na 9 maanden nog de meeste laadsessies na-factureert). Ik vind dat hoogst ongewenst en totaal onnodig in deze eeuw van verregaande automatisering. Nu heeft het de schijn alsof alles met de hand gebeurt. Ik hoop dat dit snel wordt opgepakt en aangepakt. Nee, Vandebron kan daar (als oorzaak) niets aan doen maar (als deel van de oplossing) kan Vandebron er zéker wel iets aan doen. Ik reken er op dat dit bijzonder snel wordt opgelost zodat de maandelijkse facturen geen verrassingen meer opleveren.
Bedankt voor het delen van je review, Wim. Aan de hand van je ervaring begrijpen we dat je een negatieve ervaring hebt gehad en dat er laadsessies na meerderen maanden nog worden gefactureerd. Aan de hand van je review kunnen we echter niet de precieze situatie achterhalen en kunnen we feedback helaas niet meenemen. Zou je hierover contact met ons op kunnen nemen? Dat kan telefonisch (088 044 4555), via mail ([email protected]), onze nieuwe live chat of via Twitter of Facebook. Dan kunnen we daarna voor je aan het werk. Alvast bedankt en nog een fijne dag :)
Betrouwbaar
Altijd alles in orde
Bedankt voor het delen van je hoge score, Trudy! 💚
Ik heb geen enkele klacht.
Bedankt voor het delen van je positieve review, Gerard! Hier krijgen we 100% goeie energie van 😃
Wel fijne meedenkende dame van Vandebron gesproken die antwoord op mijn vragen had en ook verder nog nuttige adviezen gaf.
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Maurine! 💚
Ik vond het prettig, om telefonisch en op persoonlijke wijze “de Ins en Outs” van de levering van energie te kunnen bespreken met Julia. Zij heeft mij goed voorgelicht ook over de bedenkingstijd, die wegvalt nu ik op deze wijze het contract heb afgesloten. Per morgen 19 maart 2021 ben ik gebruiker van energie van VandeBron .
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Cobie! Namens het gehele Service Team heten we je van harte welkom als klant bij Vandebron :)
Altijd prettig en vriendelijk in het contact. Snelle reactie bij vragen. Betrouwbaar
Hartelijk bedankt voor het delen van je hoge score, Nel! 💚