Ik stuurde een mail met veel vragen naar de klantenservice. Mijn e-mail werd binnen het termijn beantwoord. Je krijgt een gerichte antwoord op al jouw vragen. Klantenservice denkt ook mee aan een oplossing en ze zijn heel vriendelijk. Het bedrijf heeft redelijke prijzen, leuke acties en ze zijn heel duurzaam. De website ziet er netjes uit. Ik vind ook het contractvoorstel heel duidelijk, zelfs met een aparte sms met de tarieven. Ze zijn ook helemaal niet brutaal of opdringerig, zoals vele andere energiebedrijven. Als je een duurzaam energiebedrijf zoekt die groene energie levert, met een uitstekende service, dan zit je goed bij Vandebron! Ga zo door.
Hartelijk bedankt voor je hoge score, Marherliani! Hier krijgen we 100% goeie energie van :)
Ik werd vlot en direct goed geholpen.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Siebe! Goed om te lezen dat je vlot en goed bent geholpen :)
Ik verwachtte allerlei ingewikkeld toestanden omdat ik even twee huizen heb waarin ik energie geleverd moet krijgen maar jullie tekst was heel duidelijk!
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve review, Jenny! Fijn om te lezen dat onze collega's je zo goed hebben geholpen :)
iedereen zal er aan moeten geloven, zon - wind energie opwekking wordt de toekomst. met waterstof de huizen verwarmen
Hi Ben, wat goed om te horen dat je bent overgestapt naar Vandebron en zo bewust bezig bent met de toekomst van energie!
De klantenservice is super slecht bereikbaar en dat terwijl ik ze ontzettend vaak moest bellen. Eerst waren ze vergeten ook de overstap voor gas te regelen en heb ik hier vier keer voor moeten bellen. Steeds zei men dat het geregeld was maar dan bleek dat dit wederom niet klopte en moest ik dus weer bellen. Het duurde uiteindelijk 3 maanden voordat de overstap voor gas "ook" was geregeld. Toen bleek dat men voor de elektriciteit de verkeerde aansluiting had overgezet, namelijk een die helemaal niet van mij is. Ook dat was nadat men steeds toe zei dat het geregeld was, pas na vele keren bellen opgelost.
Hi Sanne, bedankt voor het plaatsen van jouw review. We vinden het belangrijk om het te weten wanneer er iets niet zoals gewenst loopt. Helaas is dat bij jou het geval. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat jij met dit gevoel bij Vandebron start. Je geeft aan dat het nu is opgelost. Mocht jij er nog over in gesprek gaan of ons willen verzoeken het nader te bekijken en uit te leggen dan horen we het graag!
Gewoon goed geholpen,kan niet anders zeggen
Daar streven we naar. Goed om te horen dat je ervaring met Vandebron zo positief is!
Vanwege het milieu-idealisme zit ik graag bij Van de Bron. Helaas bleek het verlengen van mijn contract een tikje moeizaam: slecht werkende IT.
Hi Paul, bedankt voor de positieve review!
Ik heb geen klachten, sterker nog: het is fantastisch en alles lijkt goed te gaan - alleen vind ik het wel typisch dat ík telkens degene ben die reviews schrijft; waarom wordt er nooit iets over mij gezegd?
Ha Steven, dat is een leuke binnenkomer! Je maakt ons in ieder geval erg blij met je bericht. En inderdaad, we kunnen de rollen ook eens omdraaien :) Dus bij deze, bedankt dat je met zo'n enthousiaste houding bij Vandebron zit, topper!
Dankjewel, Annebeth! :)
Al weer een aantal jaren klant bij Vande Bron en nooit spijt van gehad. Milieubetrokken, energiekanjers en als extraatje aardige betrokkek jongens en meiden aan de telefoon. Succes en blijf groeien.
Wat een positief en persoonlijk bericht. We vinden het fijn om te horen dat onze service zo bevalt! We zullen dit doorgeven aan de medewerkers die de telefoontjes opnemen :)
Super vriendelijk contact Duidelijk en overzichtelijk met verbruik mails Geeft een 'feel good' gevoel en je word jezelf zeker bewuster van je verbruik en hoe je nog een schepje extra kan doen zonder dat je in de kou gaat zitten
Namens het gehele Service Team willen we je bedanken voor je hoge score, Mandy! 💚
Een klein probleem snel opgelost door duidelijke en terzakekundige antwoorden. Ook goed om te merken dat er tijd werd genomen om het zorgvuldig uit te zoeken. Compliment!
Hartelijk bedankt voor je hoge score, Rob! Fijn om te lezen dat je uitstekend bent geholpen :)
Direct, vriendelijk geholpen
Bedankt voor je hoge score, Frank! Hier krijgen we 100% goeie energie van 💪💚
Ik zal willen klant blijven, als het mogelijk was. Hop zeker weer in de toekomst.
Bedankt voor het achterlaten van je positieve review, Leyla! Hopelijk kunnen we je snel weer verwelkomen als klant bij Vandebron :)
Tevreden met diensten. Bereikbaarheid kan beter.
Bedankt voor het delen van je positieve review, meneer/mevrouw Verhaart! Ook danken we je voor je feedback, daar gaan we zeker aan werken :)
Vandebron, anders dan veel anderen zorgt dat - als je dat wilt - nog een echt mens aan de telefooon krijgt. Soms moet je dan wel lang wachten, maar het is een goed gevoel zelf niet als en door een onpersoonlijk robot behandeld te worden.
Bedankt voor het delen van je positieve review, Henk! Groet, alle mensen van Team Vandebron 💚
Geen zorgen
Bedankt voor je hoge score, Suze! Hier krijgen we 100% goeie energie van 💚
Groene energie,duidelijke uitleg .prima service.
Namens het gehele Service Team willen we je hartelijk bedanken voor het delen van je hoge score :)
nvt
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve review! 💚
Duidelijke staatjes waarin je je verbruik kunt vergelijken.
Hartelijk bedankt voor het delen van je hoge score, Thijs! 💚
Ik zag de bijlagen niet in de 1e email. Bovendien was het voorschotbedrag veel te hoog. Hierover gaan bellen en werd tot volledige tevredenheid geholpen. Vriendelijke, behulpzame en begripvolle dame aan de telefoon.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Harry! Wat vervelend om te lezen dat je de bijlagen niet in de eerste mail zag, maar fijn dat dit na een telefoontje met onze klantenservice is opgelost. Fijne dag 🌞
Fijn gesprek, prima naar mijn vraag geluisterd, oplossing geboden en contract gewijzigd
Hartelijk bedankt voor je hoge score, Bas! 💪💚
zorgeloos
Hartelijk bedankt voor je hoge score, Rudie! Hier krijgen we 100% goeie energie van 💚
Klantvriendelijk
Namens het gehele Service Team willen we je van harte bedanken voor het delen van je positieve ervaring! 💚