Vanaf het begin dat ik met van de bron in contact ben gekomen tot nu ( ruim 2 jaar klant) is mijn vertrouwen toegenomen door dat deze club zich enerzijds coulant opstelt in bepaalde situaties en anderzijds de voorwaarden welke zij zich stellen ten opzichte van een klant nakomt.
En wij zijn erg blij met zo'n trouwe klant als jij, Hans! Bedankt voor deze positieve review 💚🙌
getallen die die de app weergeven zijn al weken onrealistisch
Dat klinkt niet goed Rene, zou je contact met ons kunnen opnemen? Dat kan telefonisch (088 044 4555), via mail ([email protected]), onze nieuwe live chat of via Twitter of Facebook. 🍃
Bijna geen wachttijd aan de telefoon, de medewerker vond mijn gegevens direct en kon een goed antwoord geven.
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met onze klantenservice 🙌
Zit nog in de begin fase van mijn kontract Kan nog geen compleet beeld geven maar geeft wel vertrouwen en benieuwd hoe de weergave van mijn zonnepanelen worden weergeven.Erg benieuwd,
Welkom bij Vandebron Hans! Goed om te lezen dat je zonnepanelen hebt, daar worden we bij Vandebron altijd erg enthousiast van 🌞💪
20-25 minuten in de wacht gezeten. Correct geholpen door medewerker
Het is de laatste tijd erg druk bij Vandebron waardoor het kan komen dat je langer op antwoord moet wachten dan dat je van ons gewend bent. We zijn druk bezig dit op te lossen! Goed om te lezen dat je uiteindelijk goed bent geholpen door mijn collega. Wist je dat je naast telefonisch (088 044 4555), ons ook via mail ([email protected]), onze nieuwe live chat of via Twitter of Facebook kan bereiken?🌞
het enige nadeel vind ik ,dat ik al 2 maanden voor dat ik mijn jaaroverzicht krijg, al moet beslissen of ik mijn contract wil verlengen.
Dat klopt niet Annie, je kan namelijk zelf weten wanneer je je contract verlengt! Vanaf 6 maanden voor de einddatum kun je al je contract verlengen. Er zit echter geen deadline aan verbonden voor wanneer je verlengt moet hebben. Mocht je hier verder vragen over hebben, je kan ons bereiken telefonisch (088 044 4555), via mail ([email protected]), onze nieuwe live chat of via Twitter of Facebook. 🍃
Overstappen en contracten afsluiten gaat heel klantvriendelijk en soepel. De website en online mogelijkheden helpen hier goed bij.
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met Vandebron, Jan! 💪💚
Ok,alleen lange wachttijd voordat ik iemand sprak...maar ik was gewaarschuwd!
Het is de laatste tijd erg druk bij Vandebron waardoor het kan komen dat je langer op antwoord moet wachten dan dat je van ons gewend bent. We zijn druk bezig dit op te lossen! Wist je dat je naast telefonisch (088 044 4555), ons ook via mail ([email protected]), onze nieuwe live chat of via Twitter of Facebook kan bereiken?🌞
Inzichtelijke eigen pagina, actueel. Groene energie met een naam.
Bedankt voor je positieve review! 🙌
Is ok
Goed om te lezen, Joan (:
Vlot, duidelijk antwoord op mijn vraag.
Bedankt voor de hoge score, Jan! 💪
Ik heb geen klachten, ben tevreden.
Fijn om te lezen, Janny!
Zie vorige omschrijving
Communicatie/informatie/vormgeving maakt tot nu toe een uitstekende indruk. Creatieve aanpak!
🙌💪💚
Staan voor wat je zegt.
Bedankt voor deze positieve review! 🙌
Goede levering, service, maandelijks gebruik in kunnen zien. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Bedankt voor de positieve review en hoge score! 🌞
Ik ben nu ruim een jaar bij VanderBron. Mijn jaarrekening is iets gezakt, mogelijk komt het door een warmer jaar, maar dan nog. Ik heb geen slechte ervaring gehad in het contact tot nu toe (alleen dat al kan een goeie ervaring zijn soms...), al moet ik zeggen dat er ook geen reden is geweest tot contact. En ook dat is eigenlijk precies wat je wilt. Ik vind het leuk wat te kunnen lezen over de plekken waar stroom wordt opgewekt.
Bedankt voor deze positieve review, Sonja! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent 💚
Fijn idee dat de elektriciteit echt groen is en in Nederland gemaakt. Goed inzicht in verbruik via de app.
Goed om te lezen dat duurzaamheid ook bij jou zo hoog in het Vaandel staat, Herman!
Service vriendelijk effectief en met een luisterend oor naar de klant.
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met onze Klantenservice, Pieter! 💪
Ze zijn bij je in de natuurlijke staat en laten je nooit in de steek tijdens je onstabiele momenten:)
Fijn om te lezen dat we je kunnen helpen, Rami! 💚🍃
Zeer helder qua omschrijving , voorwaarden en mail direct in je mailbox Ook heel belangrijk is de klantenservice en ook deze geef ik een 9. Je zeer tevreden
Goed om te lezen dat je zeer tevreden bent, Ingrid! Bedankt voor deze positieve review 💚
Niks meer aan toe te voegen
Hartelijk bedankt voor je hoge score, Mary-Ann! 💚😃
Dank voor de e-mail voor contractverlenging. Ik houd namelijk nooit bij wanneer het contract afloopt. Dit stelt mij in staat om energie-aanbieders te vergelijken. Ik heb mijn contract verlengd onder gunstige en dezelfde voorwaarden.
Namens het gehele Service Team danken we je voor je hoge score, Kees! Hier krijgen we 100% goeie energie van 💪💚
Aardige medewerkers,nooit problemen,ze leveren wat ze zeggen
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Jacqueline! Hier krijgen we 100% goeie energie van 😃