Ik werd helemaal enthousiast door het verhaal van de contactpersoon. Het overstapproces verliep heel makkelijk.
Namens het gehele Service Team danken we je voor je hoge score, Margrietha! 💪
Goede ervaring
Goede leverancier; wil zeker blijven! Maar.. verlengingsaanbod moet scherper om mij als klant te behouden.
Bedankt voor het delen van je hoge score! Daar krijgen we 100% goeie energie van :) Verder nemen we je feedback mee voor in de toekomst!
Een tevreden klant
Hartelijk bedankt voor je hoge score, Mattheus! 💪💚
Prettig contact met de klantenservice en online is mijn verbruik goed inzichtelijk. Erg tevreden.
Dankjewel voor deze hoge score en het delen van je positieve ervaring, Kirsten! 😃💚
Normaal dacht ik dat ik de klantenservice van een energieleverancier nooit nodig zou hebben. Maar in het afgelopen jaar had ik toevallig de klantenservice van Vandebron wel een aantal keren nodig. Toen heb ik ervaren hoe goed hun service is. Ik heb zowel telefonisch als schriftelijk met de klantenservice contact gehad en kreeg altijd snel en accuraat een ter zake doend antwoord. Opvallend is hoe goed en snel de klantenservice via de app werkt.
Namens het gehele Service Team willen we je bedanken voor het delen van je positieve ervaring, Jörg! 💚
tot volle tevredenheid geholpen; alle lof
Bedankt voor deze hoge score, Jakobus! Daar krijgen wij nou 100% goeie energie van😃💚
binnen een paar tellen alles geregeld
Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring! 😃💚
Geweldige service. Ik belde, moest wachten, legde neer en ik werd prompt terug gebeld. Wat geweldig.
Hartelijk bedankt voor je hoge score, Theo! Hier krijgen we 100% goeie energie van 😃💚⚡️
Open en eerlijk over de inkoop en levering van de energie. Regelmatig op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen. geen pusherige mails of telefoontjes. fijn!
Namens het gehele Service Team willen we je bedanken voor het delen van je positieve ervaring, Joyce! 💚
Goede overzichten en afspraak is afspraak.
Hartelijk bedankt voor je 10, Pieter! Hier krijgen we 100% goeie energie van 😃💚
Prettig en zakelijk
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Piet! 😃💚
Zéér fijne app, waarin het gebruik helder is weergegeven met mooie staatjes in Euro en kWh. Je weet hierdoor precies waar je aan toe bent. Daarnaast is het ook super gemakkelijk het maandbedrag aan te passen. Misschien kunnen jullie Eneco laten zien hoe het wél moet ;)
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Kimberlie! 😃💚
Vind contact prettig en overleg goed alleen jammer dat veel aanbidders bellen voor overstap maar wij blijven trouw aan van der bron
Bedankt voor het delen van je hoge score! We zijn blij dat we je al zo lang mogen voorzien van 100% duurzame energie van Nederlandse bodem 💚⚡️
Dat was het
Hartelijk dank! 😃💚
Goede service en betaalbare echte groene stroom
Namens het gehele Service Team heten we je van harte welkom als klant bij Vandebron! Leuk om te lezen dat we je de komende periode mogen voorzien van 100% duurzame energie van Nederlandse bodem 😃
Prima geholpen snel antwoord op de vragen die ik gesteld heb . Een prettig gesprek met de medewerkerster
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Gerrit! Hier krijgen we 100% goeie energie van 😃💚⚡️
Netjes geholpen ik ben zeer tevreden over levering en afspraken
Bedankt voor je hoge score, Piet :)
Heel snel antwoord, binnen een uur via mail..
Namens het gehele Service Team bedanken we je voor je 10, Jan! 😃💚
Wij zijn sinds een aantal jaar lid van vandebron. Als er iets is (wat niet vaak is) is het makkelijk om contact te krijgen en het is altijd snel opgelost.
Bedankt voor je hoge score, Renske! :)
Geduldige mevr., die de tijd nam om mijn vraag te beantwoorden. Ze probeerde goed mee te denken.
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Joke! Hier krijgen we 100% goeie energie van 😃
controle van mijn gegevens, vriendelijk en vlot hersteld.
Bedankt voor je 10, Paul! 💪💚
Volgens verwachting
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring! 😃💚
Vandebron maakt het makkelijk om groene energie af te nemen en biedt alle transparantie die je maar kan wensen. De klantenservice is vriendelijk en duidelijk, de app gelikt, en de stroom goedkoop. Aanrader!
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Tabe! Hier krijgen we 100% goeie energie van 💚
Sinds we zijn overgestapt zijn alle afspraken nagekomen. Duidelijke info over waar de energie vandaan komt en scherpe tariefstelling.
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Don! Hier krijgen we 100% goeie energie van 💚