Ik ga voor groen maar ik merk er niets van in het gebruik. Steun graag het klimaat streven.
Hi Rix, bedankt voor het delen van je ervaring!
Ik heb goede,prettige en peroonlijke ervaring met vandenBron
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Maria.
Hi Tim, bedankt voor het delen van je positieve review!
Goede leverancier. Duidelijke mnd verbruiksoverzichten. Geen vervelende reclame uitingen. No nonsence. En daarnnast ook nog groen. Wat wil je nog meer.
Van deze review krijgen we 100% goeie energie! 💚
erg behulpzaam en niet moeilijk om contact met ze opnemen.
Bedankt voor de positieve review, Gerie!
Ik zag op tv dat mensen liever grijze stroom kiezen omdat ze twijfelen of groene stroom echt bestaat, dus nu heb ik zowel zakelijk als privé toch groene stroom genomen.
Goed om te lezen dat je toch voor groene energie hebt gekozen. Daar worden we bij Vandebron erg enthousiast van! 💚
Aan de telefoon super geholpen .
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met onze klantenservice en goed bent geholpen!
Goed,
Fijn dat we zo duidelijk je vragen hebben kunnen beantwoorden, Peter! 💪
Energie voorziening is al jaren probleemloos en zeker niet duur.
Goed om te lezen dat alles probleemloos verloopt, Ger! 🙌
Goede service, groene energie en prima info via website
Bedankt voor de hoge score, Henk! 💪
Altijd bereikbaar en hulpvaardig.
Goed om te lezen dat je tevreden bent met onze klantenservice, Sam! 🌞
Korte lijnen, geen problemen.
Bedankt voor de positieve review en hoge score! (:
Goed geholpen bij spoedaansluiting
Fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent, Mark! 💪
Helder, hoe alles uitgelegd en verteld word
Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent met Vandebron! 🙌
Goed en eerlijk
Blij met zo'n trouwe klant als jij, Jan! 💪💚
In het gesprek vond ik dat de telefoniste wat ongeduldig was, te snel reageerde en ik het nauwelijks kon volgen af en toe.
Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Is je vraag ondertussen beantwoord? Zo niet, neem dan gerust weer contact met ons op, we staan je graag te woord. Dat kan telefonisch (088 044 4555), via mail ([email protected]), onze nieuwe live chat of via Twitter of Facebook. 🌞
Goede en snelle service, lage tarieven, duurzame energie.
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met Vandebron! 🙌
Geen commentaar
Bedankt voor je review (:
Bedankt voor je positieve review en hoge score!
Heldere communicatie, goede prijs en vriendelijke service. Prettig idee dat de energie echt groen is.Maandelijks ontvang ik een helder overzicht. En de Van de Bron app werkt goed.
Goed om te lezen dat duurzaamheid bij jou ook zo hoog in het vaandel staat, Maya! 💪
De informatieverstrekking is bijzonder goed, responses bij vragen en opmerkingen to the point. Goede informatie en energiekaart mbt. electrisch rijden.
Bedankt voor deze positieve review en de hoge score, Wim! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met Vandebron 🌞
Goed overzicht in de kosten, fijne service
Goed om te lezen dat je tevreden bent met Vandebron, Leonie! (:
Goede service, fijn contact, goede tips, gewoon een prima maatschappij, scherpe prijzen, en nog energie uit de buurt ook! Voor iedereen aan te bevelen! Ik hoop dat jullie de grootste energiemaatschappij van Nederland worden!
Van deze review krijgen we 100% goeie energie en een hele grote glimlach op ons gezicht! Bedankt Manja 💚🙌
Goed!
Bedankt voor de hoge score! 🙌
Een eerlijk product, dat me het gevoel geeft dat ik iets bijdraag aan de CO2 uitstoot. En nog eens voor een mooie prijs. Tevens is van de Bron een bedrijf die je eigen opgewekte zonne-energie, op een eerlijke manier beloond.
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met Vandebron, John! Daar worden we erg blij van 🌞💪