Gewoon goed zoals je verwacht.

Ik heb alleen maar goede ervaringen met vandebron gehad.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Prima service en snelle reacties meestal

Ik was tevreden met mijn keuze ! Wat ik jammer vind dat ik niet eerder geadviseerd was om mijn maandelijks termijn te verhogen en in t eind een behoorlijk bedrag moest betalen !

Een goede ervaring

Een fijn gevoel om met meer mensen bezig te zijn en te werken aan een meer verantwoord beheer van de aarde.

Groene stroom met klasseservice

Ik ben heel blij met Vandebron. Ik krijg altijd adequaat antwoord op mijn vragen, de service gaat ver omdat de medewerkers met mij meedenken in het verstandig gebruik van energie en de kosten daarvan. Eerlijk en geduldig.

Slecht

vandebron is niet bereikbaar per telefoon of digitaal

• Klantvriendelijkheid N.v.t.

Vriendelijk en klantgericht

Duidelijke, aardige en bevredigende beantwoording van mijn vraag.

Helemaal super

Kan terrecht met vragen. Fijn contacht. Goede service. Prima prijzen. Een en al tevreden !

• Prijs-Kwaliteitverhouding

ik vind dat ik prettig behandelt wordt

is prima

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Snelle reactie, ook als je op wilt zeggen

Ik had voor een tijdelijk adres mij aangemeld met een variabel contract en kon eenvoudig aanmelden. Ook het opzeggen ging snel en eenvoudig. Ik kreeg snel reactie en ze hadden ook meteen de bevestiging gestuurd. Ook met mijn huidig adres zit ik bij vandebron omdat ik het belangrijk vindt zonne-energie lokaal te bevorderen. Ik vind het een goed initiatief.

Hier wordt je blij van.

Na ruim 5 jaar bij dit bedrijf te zijn is het geen probleem mijn contract te verlengen. Ben nog steeds heel tevreden.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Nog niet ervaring, twee maanden lang

Geachte mevrouw, heer, Op zaterdag 15 mei jl. heb ik naar aanleiding van mijn email met klachten over niet nagekomen afspraken contact gehad met mevrouw Maria van Boom. Mevrouw Van Boom heeft toegezegd alles uit te zoeken. Bij het afsluiten van het contract met uw bedrijf heeft mevrouw Van Boom beloofd dat de maandelijkse termijn 83,-€ zou bedragen en dat de boete voor het overstappen van Innova naar Vandebron door Vandebron voldaan zou worden. Beide afspraken zijn niet nagekomen. De maandelijkse termijn blijkt maar liefst 200,-€ te bedragen en de volledige boete is voor mijn rekening gekomen. Hierop heeft mevrouw De Groot op zaterdag 15 mei telefonisch contact opgenomen en aan mij bevestigd dat dit inderdaad afgesproken is. Zolang deze kwestie niet opgelost is, zal ik mijn maandelijkse betalingen aanhouden. De houding van Vandebron is zéér onprofessioneel en getuigt tot nu toe van louter leugens en loze beloftes. Ik verwacht per omgaande reactie van Vandebron danwel mevrouw Van Boom waarbij de gedane beloftes per direct uitgevoerd worden. Zo niet, dan ga ik aangifte doen tegen uw bedrijf wegens oplichting. Hoogachtend, Rafel Ameller Esbert

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Erg fijne energieleverancier voor huis en auto

Ik heb voor Van de Bron gekozen omdat ik 100% groene stroom wil en zeker wil weten dat winsten worden geïnvesteerd in het versnellen van de energietransitie. Met Van de Bron ben ik daarvan verzekerd. Daaraan gekoppeld zijn de goede klantenservice, het gemak van dezelfde leverancier voor je huis en je auto en maandelijks inzicht in hoe je gebruik zich verhoudt tot dat van andere huishoudens. Geen moment spijt gehad.

Geweldig geregeld

Geen gedoe, geen gezeur. Gewoon regelen. Vriendelijke jongen aan de telefoon, herhaalde de afspraken, dacht mee met de maandprijs/verbruik. Erg klantvriendelijk.

Prettig groen

Altijd prettig in contact. Meest groene energie leverancier onder de grotere partijen.

Duidelijk en overzichtelijk

Duidelijke website waar je zelf alles kan inzien en veranderen erg handig en je komt nooit voor verrassingen ben al van begin af aan klant en blijf ook klant ook om dat de stroom gewoon groen is en echt een eerlijke prijs geen verborgen verassing ook na de overname blijven ze hun belofte na komen ik raad het aan . U kunt deze link gebruiken om korting te krijgen https://vandebron.nl/?referrer=2115794

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Nog steeds tevreden als nieuwe klant

Ziet er goed uit

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Zolang we bij vandebron zijn, zijn we dik tevreden.

Tevreden.

Goed.

Goed.

prima info per telefoon

vandaag had ik contact met van de Bron en werd uitstekend en vriendelijk te woord gestaan

Degelijk, actief, helder

Sinds ik een laadpas van Vandebron heb, 1,5 jaar nu, heb ik het zeldzame gevoel dat ik bij de beste in zijn branche zit. Puur afgegaan op de originaliteit van de degelijke naam. Die bovendien Nederlandstalig is en bij mij als journalist met bedrijfsnaam NetZoGemakkelijk dan direct een streepje voor heeft. In nieuwsbrieven en mails is Vandebron helder en concreet. Vragen beantwoorden geschiedt snel en kundig.

Dik tevreden.

Overstap liep probleemloos en nu ook alles oké!

Prima groene energieleverancier

Fijne ervaringen met Vandebron. Leuk als je een excursie hebt naar een windmolenpark waar je eigen energie vandaan komt. Vrolijke, goede club.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Correct snel vriendelijk en de beste

Correct snel vriendelijk top

prima antwoord

Had een klein issue in de portal. Gegevens leken niet correct te zijn. Duurde even maar het antwoord was prima. Lijkt een browser Edge gerelateerd issue te zijn waardoor gegevens niet goed werden getoond.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Prima alternatief voor “grote” energie aanbieders

Prettig contact en duidelijke jaar afrekening

Herengracht 545

1017 BW Amsterdam