Erg fijne energieleverancier voor huis en auto

Ik heb voor Van de Bron gekozen omdat ik 100% groene stroom wil en zeker wil weten dat winsten worden geïnvesteerd in het versnellen van de energietransitie. Met Van de Bron ben ik daarvan verzekerd. Daaraan gekoppeld zijn de goede klantenservice, het gemak van dezelfde leverancier voor je huis en je auto en maandelijks inzicht in hoe je gebruik zich verhoudt tot dat van andere huishoudens. Geen moment spijt gehad.

Geweldig geregeld

Geen gedoe, geen gezeur. Gewoon regelen. Vriendelijke jongen aan de telefoon, herhaalde de afspraken, dacht mee met de maandprijs/verbruik. Erg klantvriendelijk.

Prettig groen

Altijd prettig in contact. Meest groene energie leverancier onder de grotere partijen.

Duidelijk en overzichtelijk

Duidelijke website waar je zelf alles kan inzien en veranderen erg handig en je komt nooit voor verrassingen ben al van begin af aan klant en blijf ook klant ook om dat de stroom gewoon groen is en echt een eerlijke prijs geen verborgen verassing ook na de overname blijven ze hun belofte na komen ik raad het aan . U kunt deze link gebruiken om korting te krijgen https://vandebron.nl/?referrer=2115794

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Nog steeds tevreden als nieuwe klant

Ziet er goed uit

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Zolang we bij vandebron zijn, zijn we dik tevreden.

Tevreden.

Goed.

Goed.

• Duurzaamheid N.v.t.

prima info per telefoon

vandaag had ik contact met van de Bron en werd uitstekend en vriendelijk te woord gestaan

Degelijk, actief, helder

Sinds ik een laadpas van Vandebron heb, 1,5 jaar nu, heb ik het zeldzame gevoel dat ik bij de beste in zijn branche zit. Puur afgegaan op de originaliteit van de degelijke naam. Die bovendien Nederlandstalig is en bij mij als journalist met bedrijfsnaam NetZoGemakkelijk dan direct een streepje voor heeft. In nieuwsbrieven en mails is Vandebron helder en concreet. Vragen beantwoorden geschiedt snel en kundig.

Dik tevreden.

Overstap liep probleemloos en nu ook alles oké!

Prima groene energieleverancier

Fijne ervaringen met Vandebron. Leuk als je een excursie hebt naar een windmolenpark waar je eigen energie vandaan komt. Vrolijke, goede club.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Correct snel vriendelijk en de beste

Correct snel vriendelijk top

prima antwoord

Had een klein issue in de portal. Gegevens leken niet correct te zijn. Duurde even maar het antwoord was prima. Lijkt een browser Edge gerelateerd issue te zijn waardoor gegevens niet goed werden getoond.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Prima alternatief voor “grote” energie aanbieders

Prettig contact en duidelijke jaar afrekening

Nooit problemen

Nog nooit problemen gehad dus prima

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Uw bedrijf legt mij in de watten, zakelijk en in het omgaan met mij.

Ben in eerdere jaren ook al klant geweest, maar nu is de service en de behulpzaamheid ook qua financiële aspecten volgens mij nagenoeg perfect.

Duurzame energie uit Nederland

Échte duurzame energie uit Nederland geleverd.door een bedrijf dat niet gekoppeld is aan een van de energiereuzen. Mijn steun heb je en ik ben blij dat ik klant bij Vandebron kan zijn.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Scherpe prijzen en goed bereikbare servicedesk

Prettige en hulpvaardige een goede servicedesk

Top!

Iedere 'Vandebronner' die ik heb gesproken is professioneel, super aardig en leeft zich ontzettend goed in.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Topservice, goede prijs en een mooi inzicht in je verbruik

Bij het kiezen van mijn energieleverancier kwam Vandebron er als beste optie uit als leverancier van groene stroom. In mijn omgeving had ik al goede ervaringen gehoord en dat bleek geheel terecht! Vandebron is een fijne service. Ik heb het hele jaar geen contact met ze moeten opnemen omdat alle informatie die ik nodig had over verbruik, financiën en mijn contract allemaal uitgebreid en duidelijk op de website en in de app te vinden zijn. Enige nadeel is dat je verbruiksoverzicht af en toe een aardig lange laadtijd heeft. Maar dat kan ook hoogstwaarschijnlijk verklaard worden omdat het een hoop data is die wordt verwerkt. Bij het verlengen ook weer een mooi aanbod gekregen, waar ik helemaal blij mee ben! Dikke aanrader :)

Het komt wast goed

Had berekening van afgelopen jaar

Prima partij

Prima partij

Goed geholpen

Goed geholpen

duurzaam en communicatief

Werkt mee aan duurzamere wereld en je kan je zaakjes vlot en persoonlijk regelen

ervaring prima

suggestie. geef op de telefoon beantwoorder een gemiddelde wachttijd aan.

• Duurzaamheid N.v.t.

Herengracht 545