Ik heb voor Van de Bron gekozen omdat ik 100% groene stroom wil en zeker wil weten dat winsten worden geïnvesteerd in het versnellen van de energietransitie. Met Van de Bron ben ik daarvan verzekerd. Daaraan gekoppeld zijn de goede klantenservice, het gemak van dezelfde leverancier voor je huis en je auto en maandelijks inzicht in hoe je gebruik zich verhoudt tot dat van andere huishoudens. Geen moment spijt gehad.
Bedankt voor de lovende woorden! 💚
Geen gedoe, geen gezeur. Gewoon regelen. Vriendelijke jongen aan de telefoon, herhaalde de afspraken, dacht mee met de maandprijs/verbruik. Erg klantvriendelijk.
Fijn dat je een goede ervaring met onze klantenservice hebt gehad!
Altijd prettig in contact. Meest groene energie leverancier onder de grotere partijen.
Bedankt voor de mooie review Rogelio!
Duidelijke website waar je zelf alles kan inzien en veranderen erg handig en je komt nooit voor verrassingen ben al van begin af aan klant en blijf ook klant ook om dat de stroom gewoon groen is en echt een eerlijke prijs geen verborgen verassing ook na de overname blijven ze hun belofte na komen ik raad het aan . U kunt deze link gebruiken om korting te krijgen https://vandebron.nl/?referrer=2115794
Fijn dat je zo tevreden bent Johan. En slim om iedereen de korting te gunnen😎
Ziet er goed uit
Goed om te horen. Welkom!🌳☀️
Tevreden.
En wij natuurlijk ook Egbert!
Goed.
🙌
vandaag had ik contact met van de Bron en werd uitstekend en vriendelijk te woord gestaan
Dat is fijn om te lezen Katja! Bedankt voor het delen van je ervaring
Sinds ik een laadpas van Vandebron heb, 1,5 jaar nu, heb ik het zeldzame gevoel dat ik bij de beste in zijn branche zit. Puur afgegaan op de originaliteit van de degelijke naam. Die bovendien Nederlandstalig is en bij mij als journalist met bedrijfsnaam NetZoGemakkelijk dan direct een streepje voor heeft. In nieuwsbrieven en mails is Vandebron helder en concreet. Vragen beantwoorden geschiedt snel en kundig.
Fijn dat je al zo lang een tevreden klant van Vandebron bent, Arno!
Overstap liep probleemloos en nu ook alles oké!
Goed om te lezen, Ko!
Fijne ervaringen met Vandebron. Leuk als je een excursie hebt naar een windmolenpark waar je eigen energie vandaan komt. Vrolijke, goede club.
Wat leuk Marja! Nog interessante feitjes te weten gekomen?
Correct snel vriendelijk top
Bedankt voor de hoge score en positieve review! 🙌
Had een klein issue in de portal. Gegevens leken niet correct te zijn. Duurde even maar het antwoord was prima. Lijkt een browser Edge gerelateerd issue te zijn waardoor gegevens niet goed werden getoond.
Goed om te lezen dat er een oorzaak voor je probleem is gevonden, Rene!
Prettig contact en duidelijke jaar afrekening
Bedankt voor de positieve review en hoge score!
Nog nooit problemen gehad dus prima
Goed om te lezen dat alles probleemloos verloopt, Bert! (:
Ben in eerdere jaren ook al klant geweest, maar nu is de service en de behulpzaamheid ook qua financiële aspecten volgens mij nagenoeg perfect.
We zijn blij dat je weer terug bent, Lammert! Welkom terug 🙌
Échte duurzame energie uit Nederland geleverd.door een bedrijf dat niet gekoppeld is aan een van de energiereuzen. Mijn steun heb je en ik ben blij dat ik klant bij Vandebron kan zijn.
En wij zijn blij met jou als klant, Luuc! 🙌💚
Prettige en hulpvaardige een goede servicedesk
Hi René, bedankt voor het delen van je positieve ervaring!
Iedere 'Vandebronner' die ik heb gesproken is professioneel, super aardig en leeft zich ontzettend goed in.
Heel erg bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je het zo hebt ervaren!
Bij het kiezen van mijn energieleverancier kwam Vandebron er als beste optie uit als leverancier van groene stroom. In mijn omgeving had ik al goede ervaringen gehoord en dat bleek geheel terecht! Vandebron is een fijne service. Ik heb het hele jaar geen contact met ze moeten opnemen omdat alle informatie die ik nodig had over verbruik, financiën en mijn contract allemaal uitgebreid en duidelijk op de website en in de app te vinden zijn. Enige nadeel is dat je verbruiksoverzicht af en toe een aardig lange laadtijd heeft. Maar dat kan ook hoogstwaarschijnlijk verklaard worden omdat het een hoop data is die wordt verwerkt. Bij het verlengen ook weer een mooi aanbod gekregen, waar ik helemaal blij mee ben! Dikke aanrader :)
Wat goed om te lezen dat je je contract verlengt hebt bij Vandebron, daar worden wij erg enthousiast van! Bedankt voor deze positieve review Hugo 💚🙌
Had berekening van afgelopen jaar
Bedankt voor de review!
Prima partij
Goed om te lezen dat je tevreden bent met Vandebron, Jaap!🌞
Goed geholpen
Bedankt voor de hoge score! 🙌
Werkt mee aan duurzamere wereld en je kan je zaakjes vlot en persoonlijk regelen
Hi Gijs, fijn om te lezen dat je het zo hebt ervaren!
suggestie. geef op de telefoon beantwoorder een gemiddelde wachttijd aan.
Heel erg bedankt voor het delen van je ervaring. Daar krijgen we goede energie van!