Een goed en gezellig gesprek gehad met de medewerker
Super bedankt voor de mooie review!💚
besprokene direct uitgevoerd en afgehandeld
Fijn dat je zo'n goede ervaring met onze medewerker hebt gehad! 🙌
Prima, geen klachten
Bedankt voor de lovende woorden Wim!🙌
Overstappen ging zonder problemen. Je wordt niet overspoeld met mailtjes. En ten slotte: wie wil dat nou niet, groene energie voor een groene prijs?
zeern tevreden over van de Bron
Je betaald bij een jaarcontract 13 maanden voor levering! Had de 13x gestorneerd omdat mijn nieuwe leverancier ook al incasseerde. Als ik deze niet betaalde verviel mijn welkomstpremie! Hoezo chantage!!
Jammer dat je een negatieve ervaring hebt overgehouden aan je periode bij Vandebron. De eerste betaling die je voldoet bij Vandebron is de waarborgsom om onze producenten zekerheid te bieden. Hierdoor heb je als klant de flexibiliteit om zelf je termijnbedrag aan te passen én zelf je incassodatum te bepalen via Mijn Vandebron. Uiteraard krijg je deze terug wanneer je bij Vandebron weggaat. Het bedrag wordt dan verrekend op je eindafrekening. We willen natuurlijk niemand verplichten tot de betaling hiervan, daarom kan je het gewoon bij ons aangeven als je deze betaling niet wil voldoen. Wel moet je aan al je betalingsverplichtingen hebben voldaan als je afrekening wordt opgesteld om aanspraak te maken op kortingen.
Heel duidelijk inzicht in verbruik en kosten. Het gevoel van samen iets goeds doen is een plus.
Bedankt voor de mooie review Eva! Samen gaan we voor 100% duurzame energie☀️🌱
Prima betrouwbare leverancier waar ik een goed gevoel van krijg tegen een schappelijke prijs
Wauw een 10! Dank je wel. Hier worden wij bij Vandebron natuurlijk super blij van💚
ook klantenservice is prima meedenkend
Wat een mooi compliment richting onze klantenservice. Bedankt Geert!💚
Veel mogelijkheden en opties qua abonnement. Klanten service zijn altijd vriendelijk en helpen goed. Nooit geen problemen gehad met verhuizen en aanpassen van he5 abonnement.
Hartelijk bedankt voor het delen van deze review! Daar krijgen we goeie energie van.
Inmiddels enkele malen contact gehad met het serviceteam van dit bedrijf en tot nu toe worden de misverstanden en enkele kleine schoonheidsfoutjes op een vriendelijke en correcte wijze recht gezet.
Hi Henk, heel erg bedankt voor het delen van je positieve ervaring!
Een goede app, maandelijks overzicht en het verminderen van de CO2-uitstoot zijn belangrijke punten om bij Vandebron Energie af te nemen.
Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring!
Uitleg duidelijk over afkoppele gasmeter we worden talloos op dit adres
Hi Ferry, fijn om te horen dat alles duidelijk is uitgelegd. Bedankt voor het delen van je ervaring.
Duidelijk en goed, helder overzicht en goede service.
Hartelijk bedankt voor het delen van je ervaring, Gerrit.
Vorig jaar overgestapt van NUON en het dagelijks inzien van mijn verbruik is verhelderend !
Hartelijk bedankt voor het delen van je ervaring!
Door de drukte van mijn verhuizing, (77 jaar ) was alles een beetje oververhit. Mijn gesprekspartner aan de telefoon kon mij direct geruststellen en mij zeggen dat alles nu in orde was en dat ik daar bericht over zou krijgen.
Fijn om te horen dat u het op die manier heeft ervaren. Bedankt voor het delen van uw review.
Voor mij is het erg gemakkelijk om af en toe telefonisch advies te kunnen vragen aangezien het niet altijd te vinden is op de website!
Hi Joke, bedankt voor het delen van je ervaring!
Komen altijd terug op je vraag. Nieuwe ontwikkelingen zoals slim laden laten helaas wel te lang op zich wachten.
Heel erg bedankt voor het delen van je positieve ervaring.
Al jaren neem ik mijn energie af via vandebron. Mooit gezeur met kleine lettertjes en prima prijzen. Ook mooi om lokale leveranciers met groene energie een steuntje in de rug te geven.
Hi Ron, bedankt voor het delen van je ervaring. Daar krijgen we goeie energie van!
Goede overzichten zodat je weet hoe het staat met je verbruik.
Hi Wim, heel erg bedankt voor het delen van je positieve ervaring.
Fijne communicatie, makkelijk om wijzigingen door te voeren en concurrerende prijzen.
Hi, heel erg bedankt voor het delen van je ervaring.
Geen verdere toelichting !
Bedankt voor het delen van je ervaring.
Goede duurzame levering
Hi Pieter, bedankt voor het delen van je ervaring.
De - bijna 3 jaar - achter ons, en ik deelnemer van Van de Bron geworden omdat het leveringsproduct mij aansprak. Zojuist voor 3 jaar verlengd want de positieve benadering van natuur en milieu blijft staan. Bij eventuele ragen, snel en duidelijk antwoord. Hier hou ik van.
Hi Herman, hartelijk bedankt voor verlengen van je contract het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je alles zo hebt ervaren.
Ben blij te weten dat mijn energie bij de boer vandaan komt.
Hartelijk bedankt voor het delen van je ervaring, Daniel.