Doodgooien met radioreclame over een welkomskorting en hem vervolgens niet uitkeren omdat er bij het afsluiten van het contract niet specifiek door mij naar is verwezen volgens de klantenservice. Daar baal ik van. Voel me beetje bedonderd.
Hi Marnix, bedankt voor het delen van je review. Aan de hand van je review kunnen we echter niet inzien wat precies is gebeurd. Mocht je vragen hebben, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch (088 044 4555), via mail ([email protected]), onze nieuwe live chat of via Twitter of Facebook. We wensen je nog een fijne dag!
Dankjewel voor het delen van je ervaring met Vandebron!
Duidelijke app.... Goed overzicht!
Dankjewel voor de hoge score, Jannie! 😎
wacht nog steeds op antwoord op mijn vraag waarom ik geen dag, jaar- en (vorige)maand overzicht van mijn verbruik meer kan vinden op de site van van den bron. Dat was eerst wel mogelijk maar nu niet meer. Dus, m.b.t. de communicatie valt er nog wel e.e.a. te verbeteren.
Dankjewel voor je review, Willem. Het is op dit moment ontzettend druk bij Vandebron, we doen ons uiterste best om onze klanten zo snel mogelijk te helpen, maar helaas lukt ons dat niet altijd zoals je van ons gewend bent. Je kan proberen om via onze live chat (te vinden op onze website: www.vandebron.nl) contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!🌞
Indien nodig, fijn gesprek met medewerker.
Goed om te horen dat je een fijn gesprek met onze collega's hebt gehad, Thecla! 🌞
Goede communicatie met consument d.m.v. nieuwsbrief
Dankjewel voor het delen van je review, Geert! Daar krijgen wij goeie energie van 🌞
Wij zijn al ruim 4 jaar klant bij Van de Bron en vinden het fantastisch dat ze duurzaamheid en groene energie voorop zetten. De communicatie is helder, duidelijk en bovenal toegankelijk. Er wordt snel gereageerd en bovenal mee gedacht.
Dankjewel voor deze geweldige review, Iwan! Daar krijgen wij nou goeie energie van 💚
op de site van van de Bron staan niet de netto prijzen van gas en stroom dat is jammer, zo is het moeilijk te vergelijken
Dankjewel voor het delen van je ervaring met Vandebron, Coby! Als je naar www.vandebron.nl/bron gaat, dan klik je een bron aan en dan op 'details tarieven'. Op die manier kan je per onderdeel de prijs zien, dat is dan incl. btw dat wel. Je kan rechtsonder in het scherm deze optie uitzetten, zodat je de prijzen excl. btw kan zien. Mocht je hier nog vragen over hebben, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch (088 044 4555), via mail ([email protected]), onze nieuwe live chat of via Twitter of Facebook. We wensen je nog een fijne dag!
Meterstanden gestuurd (uitlezen meter schijnt niet te lukken) krijg je na 11 dagen bericht dat de meterstanden verwerkt zijn maar helaas ik kan deze nergens terug vinden heb spijt van mijn overstap.
Hi Erik Jan, bedankt voor het delen van je review. Aan de hand van je review kunnen we echter niet inzien wat precies is gebeurd. Mocht je vragen hebben, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch (088 044 4555), via mail ([email protected]), onze nieuwe live chat of via Twitter of Facebook. We wensen je nog een fijne dag!
Vooral het maandelijkse overzicht vind ik fijn. En de vergelijking hoe doen we het ten opzichte van vergelijkbare huizen en huishoudens.
Fijn om te horen dat je tevreden bent, Marga! En dankjewel voor deze hoge score 💚
Ik wordt continue gebeld door allerlei bedrijven die van alle en nog wat beloven.Gisteren werd ik gebeld door iemand die zei te werken voor Vandebron. Wat moet ik hiermee ? Doet Vandebron allen zaken met gebruikers via een mail ?
Hoi Humphrey, bedankt voor het mooie cijfer! In principe nemen wij via de mail contact op met onze klanten. Zo kunnen zij op ons antwoorden wanneer het uitkomt. Soms is dit telefonisch, maar dat is meestal naar aanleiding van eerder contact. Hopelijk brengt dit meer duidelijkheid. Fijne dag🌞
Super energie van eigen bodem!
Bedankt voor de mooie review, Max!😎
Prettige contacten. Duidelijke site. Wel wat duurder dan anderen. Vanwege echt groene karakter?
Bedankt voor de lovende woorden, John! Hopelijk kunnen we je bij een eventueel nieuw contract nog scherpere prijzen aanbieden.
Fijn bedrijf als je vragen hebt denken ze ook met je mee
Goed om te horen, Willie. Jij blij, wij blij😊
Als je geld terug moet krijgen nemen ze er alle tijd voor gemiddeld duurt het 8 weken totdat ze gaan uitbetalen, daartegenover staat dat een dag nadat incasso niet is gelukt er al een herinnering in de mail staat , Het mes snijdt dus maar aan één kant bij Budget energie!
Hoi Frank, wat vervelend dat Budget Energie niet aan de verwachtingen voldoet. Deze review heb je geplaatst onder Vandebron. Mochten wij je verder kunnen helpen, neem dan even contact met ons op. Dat kan telefonisch (088 044 4555), via mail ([email protected]), onze nieuwe live chat of via Twitter of Facebook.
Uitermate positief.
Goed om te horen, Fokke! Hier krijgen wij veel energie van🌱☀️
Zie bovenstaande tekst.
Bedankt voor de mooie review, Laetitia!!
Sinds kort bij uw bedrijf, en nog weinig ervaring maar sta er positief in
Dankjewel voor deze hoge score, Han! Wij kijken ernaar uit om jou de komende jaren te voorzien van 100% groene energie💚
Ik wil mijn contract mee nemen naar nieuwe adres. Daarna werd het angstig stil....
Dat is zeker mogelijk, Bram! Hierbij helpen we je graag. Op basis van deze review kunnen we je account echter niet vinden. Zou je contact met ons kunnen opnemen? Je kan ons bereiken via 088 044 4555, mail ([email protected]), onze nieuwe live chat of via Twitter (https://twitter.com/messages/compose?recipient_id=2285054700) of Facebook (m.me/vandebron). Fijne dag☀️
Ik ben zeer tevreden over Vandebron
Dankjewel voor deze hoge score en wat fijn dat je zo tevreden bent!💚
Goede service, alleen jammer dat ze nu deel uitmaken van Essent. Kleine energieleverancier heeft geen kans in deze markt
Goede begeleiding en uitstekende informatieverstrekking.
Dankje voor deze hoge score, Rob! 💚
Doen wat je vraagt en geen gedoe, zeer snel.
Dankjewel voor het achterlaten van je ervaring met Vandebron, Wietse!💚
Ik ben blij met Van de Bron. Overzichtelijk, duidelijk, snel antwoord op je vragen en niet te moeilijk. Daar houd ik van. En ze waren de eerste in ons land met volledig groene stroom. Dat vergeet ik niet zo snel!
Wauw Mathilde, van dit soort mooie reviews krijgen wij echt 100% goede energie!💚
Na 3 weken krijg je reactie op je mail. In de mail spreken ze je met de verkeerde naam aan en het is altijd een standaardmailtje waar je niks aan hebt. Ze denken niet met je mee en elke stap is moeizaam.
Hi Inger, wat jammer dat je ontevreden bent over onze service. Het is op dit moment erg druk bij Vandebron waardoor het soms iets langer kan duren. We kunnen via de review niet precies zien wat er is gebeurd, maar willen het probleem natuurlijk graag voor je oplossen. Wellicht kan je dat proberen via onze nieuwe live chat of via Twitter (https://twitter.com/messages/compose?recipient_id=2285054700) of Facebook (m.me/vandebron). Nog een fijne dag!