Als wat is ze helpen me en behandelen me niet als een last.
Heel erg bedankt voor het delen van je ervaring. Daar krijgen we goeie energie van!
duidelijk in de communicatie.
Goed om te horen dat je het zo ervaart, Richard. Bedankt voor het delen.
Goede en duidelijk rekening en stookkosten overzicht. En de prijs was de goedkoopste.
Hartelijk bedankt voor het delen van je ervaring Leo!
Handige overzichten. Goede website. Duidelijk verhaal.
Fijn om te horen dat je het zo ervaart. Bedankt voor het delen van je ervaring.
Tevreden
Hi Marianne, bedankt voor het delen van je positieve ervaring!
duidelijk in de keuzes
Netjes behandeld en goed opgelost
Hi Gerrit, hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring!
niet bereikbaar telefonisch, komen afspraken niet na
Hi Yvonne, bedankt voor het delen van je review. Aan de hand van je review kunnen we echter niet inzien wat precies is gebeurd. Mocht je vragen hebben, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch (088 044 4555), via mail ([email protected]), onze nieuwe live chat of via Twitter of Facebook. We wensen je nog een fijne dag!
Zo veel gezeur gehad met Vandebron. Door een fout aan hun zijde zitten wij nu met een veel te hoge rekening van de afgelopen twee jaar. Er is een minimale tegemoetkoming vanuit hun kant. Slechte communicatie vanuit hun klantenservice.
Hoi Merle, wat vervelend om te lezen dat je een slechte ervaring met Vandebron hebt gehad. Helaas kunnen we het, in verband met privacy, niet via deze site oplossen. Zou je ons een bericht willen sturen met je postcode en huisnummer of klantnummer? Dat kan telefonisch (088 044 4555), via mail ([email protected]), onze nieuwe live chat of via Twitter (https://twitter.com/messages/compose?recipient_id=2285054700) of Facebook (m.me/vandebron). Dan kunnen we kijken hoe we het zo goed mogelijk kunnen oplossen. Fijne dag!
.Medewerker was vriendelijk en behulpzaam. Nam alle tijd en was deskundig.
Bedankt voor het compliment over onze medewerker, Rob! Daar worden wij super blij van😀😀
Bij Van de Bron krijg je een goede internetsite waarin je dagelijks je verbruik kun monitoren voor elektra, gas en financieel. Erg handig in deze tijd.
Goed om te lezen dat de website zo overzichtelijk is!🌞
Zowel het overstapproces en daarna nog een keer de verlenging verliepen probleemloos.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Ari! Als jij dat bent, zijn wij dat natuurlijk ook. Fijne dag!
Ik moest mijn contract veranderen, met een paar vragen beantwoord ging support aan de slag. Later op de dag belde ze mij om te laten weten dat het toch wat moeilijker lag en probeerde mij door te verbinden. Dat lukte niet en boden mij aan om mij terug te bellen. De volgende morgen werd ik teruggebeld en kon de actie uitgevoerd worden.
Fijn dat je een goede ervaring hebt gehad met onze klantenservice! Daar worden wij alleen maar blij van🤩
Wel ff moeten wachten..maar toen prima te woord gestaan
Fijn, Jetty! Bedankt voor de mooie review, daar krijgen wij goeie energie van🌱
Duidelijk in communicatie en heel prettig, vriendelijk en duidelijk als je belt .
Dankjewel Trees, voor deze mooie woorden en geweldige score!☀️
Behulpzaam
Dankjewel voor het delen van je ervaring met Vandebron!
De energie die Vandebron levert is duurzaam opgewekt en niet duurder dan andere leveranciers.
Zo is dat, Gerard! En zo werken we samen aan ons doel: Nederland naar 100% groene energie ☀️
Heb nu ruim een half jaar ervaring met Van de Bron. Krijg een duidelijk overzicht van het energieverbruik. In het contract wordt een goed overzicht gegeven van de prijsopbouw.
Dankjewel voor het delen van je ervaring met Vandebron, Marinus! ☀️
Wauw! Dankjewel voor deze hoge score en mooie woorden, Pim☀️
na tig keer lastig gevallen te zijn door een ander energiemaatschappij,heb ik vragen gesteld aan een teamlid. Het heeft mij verder geholpen. Het ging als volgt ,je word gebeld door een energiemaatschappij en die beweren dat v d Bron ook bij hun hoort. Het leek allemaal heel echt ,ze hadden ook veel informatie over mij. Echter het voelde niet goed ,dus heb ik maar even gebeld ,enja hoor,ik was misleid. Had ik toch bijna 3 jaar aan hun vast gezeten. Dus mijn dankbaarheid is groot. Ik wil niet weg bij u ,gewoon omdat het goed is ,ik geen klachten heb enz.
Wat fijn om te horen dat alles goed is afgelopen, Annelies! Dankjewel voor het delen van je ervaring met Vandebron☀️
Ik ben nu zo'n 3 jaar geleden overgestapt naar Vandebron en het bevalt uitstekend. Vooral omdat ik er echt geen omkijken naar heb; Vandebron informeert mij proactief en er zijn nagenoeg geen onduidelijkheden. Als ik vragen heb, krijg ik direct antwoord via mijn gekozen kanaal. Ik heb er niks dan alleen maar goede ervaringen mee. Hou dit vol!
Dankjewel voor deze mooie review, Kristel! Hier krijgen wij nou 100% goede energie van☀️
Goede service en eerlijke prijzen
Dankjewel voor deze review! ☀️
Ben sinds juli 2029 klant. Nog geen enkel leveringsprobleem of adm. toestand gehad. Gewoon zoals het hoort dus.
Dankjewel voor het delen van je ervaring met Vandebron!
Gemakkelijk te bereiken en de voorlichting over het gas en elektriciteitsverbruik is uitstekend.
Dankjewel voor je review, Ed! ☀️
Bij het afsluiten van de overeenkomst een leuke korting gehad. Tarieven zijn concurrerend.