Prettige contacten. Duidelijke site. Wel wat duurder dan anderen. Vanwege echt groene karakter?
Bedankt voor de lovende woorden, John! Hopelijk kunnen we je bij een eventueel nieuw contract nog scherpere prijzen aanbieden.
Fijn bedrijf als je vragen hebt denken ze ook met je mee
Goed om te horen, Willie. Jij blij, wij blij😊
Als je geld terug moet krijgen nemen ze er alle tijd voor gemiddeld duurt het 8 weken totdat ze gaan uitbetalen, daartegenover staat dat een dag nadat incasso niet is gelukt er al een herinnering in de mail staat , Het mes snijdt dus maar aan één kant bij Budget energie!
Hoi Frank, wat vervelend dat Budget Energie niet aan de verwachtingen voldoet. Deze review heb je geplaatst onder Vandebron. Mochten wij je verder kunnen helpen, neem dan even contact met ons op. Dat kan telefonisch (088 044 4555), via mail ([email protected]), onze nieuwe live chat of via Twitter of Facebook.
Uitermate positief.
Goed om te horen, Fokke! Hier krijgen wij veel energie van🌱☀️
Zie bovenstaande tekst.
Bedankt voor de mooie review, Laetitia!!
Sinds kort bij uw bedrijf, en nog weinig ervaring maar sta er positief in
Dankjewel voor deze hoge score, Han! Wij kijken ernaar uit om jou de komende jaren te voorzien van 100% groene energie💚
Ik wil mijn contract mee nemen naar nieuwe adres. Daarna werd het angstig stil....
Dat is zeker mogelijk, Bram! Hierbij helpen we je graag. Op basis van deze review kunnen we je account echter niet vinden. Zou je contact met ons kunnen opnemen? Je kan ons bereiken via 088 044 4555, mail ([email protected]), onze nieuwe live chat of via Twitter (https://twitter.com/messages/compose?recipient_id=2285054700) of Facebook (m.me/vandebron). Fijne dag☀️
Ik ben zeer tevreden over Vandebron
Dankjewel voor deze hoge score en wat fijn dat je zo tevreden bent!💚
Goede service, alleen jammer dat ze nu deel uitmaken van Essent. Kleine energieleverancier heeft geen kans in deze markt
Goede begeleiding en uitstekende informatieverstrekking.
Dankje voor deze hoge score, Rob! 💚
Doen wat je vraagt en geen gedoe, zeer snel.
Dankjewel voor het achterlaten van je ervaring met Vandebron, Wietse!💚
Ik ben blij met Van de Bron. Overzichtelijk, duidelijk, snel antwoord op je vragen en niet te moeilijk. Daar houd ik van. En ze waren de eerste in ons land met volledig groene stroom. Dat vergeet ik niet zo snel!
Wauw Mathilde, van dit soort mooie reviews krijgen wij echt 100% goede energie!💚
Na 3 weken krijg je reactie op je mail. In de mail spreken ze je met de verkeerde naam aan en het is altijd een standaardmailtje waar je niks aan hebt. Ze denken niet met je mee en elke stap is moeizaam.
Hi Inger, wat jammer dat je ontevreden bent over onze service. Het is op dit moment erg druk bij Vandebron waardoor het soms iets langer kan duren. We kunnen via de review niet precies zien wat er is gebeurd, maar willen het probleem natuurlijk graag voor je oplossen. Wellicht kan je dat proberen via onze nieuwe live chat of via Twitter (https://twitter.com/messages/compose?recipient_id=2285054700) of Facebook (m.me/vandebron). Nog een fijne dag!
Reactie - wel correct - op mijn schrijven was zeer laat; na een maand.
Hoi! Het is op dit moment erg druk bij Vandebron, waardoor een reactie soms wat langer op zich laat wachten. Is het probleem ondertussen wel opgelost? Anders helpen we je natuurlijk graag verder. Je kan ons bereiken via 088 044 4555, mail ([email protected]), onze nieuwe live chat of via Twitter (https://twitter.com/messages/compose?recipient_id=2285054700) of Facebook (m.me/vandebron). Fijne dag☀️
Heel netjes geholpen aan de telefoon met het uitzoeken van mijn voorzieningen. Duidelijke app en makkelijk in gebruik.
Dankjewel voor deze hoge score en mooie woorden, Anouk!💚
Duidelijk overzicht maandelijks verbruik, heldere informatie over verlenging contract.
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, Douwe! Daar krijgen wij nou goede energie van💚
Zeer tevreden.
Wauw, dank je voor deze hoge score en het enthousiasme! 💚
Vlotte info en eigenlijk niet veel duurder dan gaslicht. Laat je niet verleiden door de welkoms premie. Je betaald het anderd wel in het tarief.
Bedankt voor het delen van je ervaring!
Duidelijke overzichten. Redelijke prijs en veel informatie. Ook wat betreft de zonnepanelen. Fat laatste kan nog wel verbeterd worden.
Hi Leonard, goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. Hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring!
Goede service en deskundige medewerkers. Goed bereikbaar. Duurzaam!
Hi Marije, hartelijk bedankt voor het delen van je ervaring!
Iedere maand een volledig en overzichtelijke mail. Als persoonlijk contact gewenst is moest ik wel redelijk lang wachten voordat dit gerealiseerd was, maar dan werd de vraag vriendelijk en correct beantwoord.
Fijn om te horen dat je tevreden bent met Vandebron. Uiteraard is het niet onze bedoeling om klanten lang te laten wachten op persoonlijk contact. Onze excuses daarvoor.
Vandebron vind het leuk dat je e-mailt en contact opneemt en belooft binnen 5 dagen antwoord maar neemt daar niet de moeite voor. Na 3 weken nog geen antwoord op mijn bericht. Vandebron maakt fouten in rekeningen en ondanks verzoek tot uitleg en herziening sturen ze aanmaningen en dreigen zelfs met incasso. Zoek het even uit Vandebron!
Hoi Agnes, wat vervelend om te lezen dat je niet naar tevredenheid wordt geholpen. Het is op dit moment erg druk bij Vandebron, waardoor antwoord soms iets langer op zich laat wachten. Wellicht kan je ons een berichtje sturen via onze nieuwe live chat, Twitter (ttps://twitter.com/messages/compose?recipient_id=2285054700) of via Facebook (m.me/vandebron), dan kunnen we samen het probleem oplossen! Fijne dag
Altijd positieve medewerkers met goede en juiste informatie
Dankjewel Mark! Hiervan krijgen wij nou goede energie 💚
Elke maand keurig overzicht en groe. Beter voor het klimaat
Dankjewel voor deze hoge score en je review, Terenia! 💚
Tevreden met prijs en de manier zoals ik tot nog toe ben behandeld.
Dankjewel voor het achterlaten van je ervaring, Piet! 💚