Vandebron is voordelig, goed en groen. Alleen heel jammer dat het toch voordeliger is om ieder jaar over te stappen. Want dan ben je voordeliger uit dan wanneer je blijft.
Ja goed duidelijk bedrijf leuk dat je kan kiezen van wie je stroom neemt
Blijf hier gewoon klant omdat Energiedirect en Oxxio me ieder minstens 150 keer gebeld hebben in driekwart jaar. Ze staan inmiddels als "Spam-stalkers" in mijn blokkeerlijst.. De app en site van Vandebron werkt allemaal prima, afsluiten was kinderlijk eenvoudig en de tarieven zijn ook ok..Ik blijf hier nog even ;)
Alles direct per email ontvangen. Hierin zat overeenkomst, tarieven overzicht, om account aan te maken. Informatie over dit alles is heel duidelijk. Ons contract start pas in september a.s. dus over de overgang kan ik op dit moment nog geen info verstrekken. Tot zover...., dik tevreden
Ik ben uitermate plezierig te woord gestaan toen ik belde om info en ben goed geholpen!
Zie omschrijving
Ik werd uitstekend geholpen door de klantenservice.
?
Bedankt voor het hoge cijfer, Wim!
Link in de email werkte niet en lange wachttijd voordat ik iemand aan de lijn kreeg. Wel prima geholpen door vriendelijke jongeman.
Bedankt voor de positieve review! Fijn dat je iemand te pakken hebt gekregen. De wachttijden zijn inderdaad langer dan gewoonlijk op moment. Excuses hiervoor!
Ik ben overgestapt van de ene prutser naar deze prutsers. Ik ben destijds een 3-jarig contract aangegaan, zodat ze mijn boete van €300,= gingen betalen(i.v.m. contractbreuk bij oude leverancier). Nu....Na een half jaar ga ik samen wonen die ook al Van de Bron heeft. Nu moet ik een boete betalen van €200,= wegens het eerder beëindigen van mijn contract bij van de Bron. Ik heb mijn vriendin en mijn moeder laten aanmelden bij hun, en wilde mijn dochter ook laten aanmelden. Dat laatste gaat niet gebeuren....en mijn vriendin EN mijn moeder zeggen het na contract ook op. ze zijn zeer moeilijk te bereiken, alleen ze jouw als klant willen met hun mooie praatjes......ik ben er klaar mee. Dus bedenk goed als je hieraan begin.
Bedankt voor het delen van je ervaring. We kunnen je frustratie begrijpen. Een boete moeten betalen is natuurlijk nooit leuk. Het is echter zo dat de voorwaarden van vaste contracten ons bescherming bieden. Hierdoor hebben wij meer zekerheid, net als dat klanten zekerheid hebben door de voorwaarden waar wij ons aan moeten houden. Een van die voorwaarden is dat het contract niet vroegtijdig kan worden beëindigd zonder boete. Om die reden kunnen we hier niets aan veranderen. Mocht je hier nog vragen over hebben dan kun je ons altijd nog contacteren!
ik zou iedereen v.d.Bron aanbevelen energie zonder zorgen,en betaalbaar
Wat goed om te horen. Dankjewel, Theo!
Dankjewel!
Op deze manier hoop ik een beetje bij te dragen aan het bevorderen van het gebruik van zonenergie.
Ik vind het altijd heel prettig als je niet teveel of geen problemen ondervind. Dat is bij van de Bron het geval. En het idee goed bezig te zijn zonder pijn lijden is helemaal in mijn straatje. Kortom...een dikke 10
Fijn dat je zo'n goede ervaring hebt bij Vandebron!
vanaf dag 1 ben ik goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen op de energiemarkt en hoe Vandebron hiermee omgaat. gesproken medewerkers zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam. kortom: perfect !
Hi Jos, wat een positief bericht! Hier worden we erg blij van :)
Geen opdringerig gedoe, nette overstap service, hele transparante maandelijkse overzichten over actueel verbruik
Fijn dat je zo'n goed gevoel hebt over Vandebron!
Ook het overzicht van de maandelijkse verbruikkosten, helder en duidelijk
Bedankt voor het hoge cijfer, Peter!
Prima en duidelijke rekeningen
Bedankt, Jan! Daar worden we blij van :)
Op mijn vragen/opmerkingen is op een zeer prettige manier gereageerd en naar volle tevredenheid beantwoord.
Goed om te horen, Harry!
Ik had een vraag over verlengen contract. Snel en vriendelijk te woord gestaan.
Dankjewel!
Ik vind t belangrijk om duurzame energie te gebruiken en vond t concept om uit afval energie te genereren geweldig. Wel jammer dat dat gestopt is. Maar daar werd goed over gecommuniceerd.
Wat goed dat je zo bezig bent met duurzame energie, Nynke! Bedankt voor je positieve review :)
Prettig persoon aan de telefoon. Kreeg een duidelijk antwoord op mijn vraag.
Fijn om te horen!
Prima alternatief voor Eneco sinds dit in handen is gevallen van Aziatische investeerder. Overgang soepel geregeld.
Hi Egbert, bedankt voor het delen van je ervaring. Daar worden wij erg blij van!
Hartelijk bedankt voor het delen van je beoordeling, Theo.
Probleemloze overstap. Blij om bij te dragen aan een schonere wereld
Hi Willy, hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Daar krijgen we goeie energie van!