Op deze manier hoop ik een beetje bij te dragen aan het bevorderen van het gebruik van zonenergie.
Ik vind het altijd heel prettig als je niet teveel of geen problemen ondervind. Dat is bij van de Bron het geval. En het idee goed bezig te zijn zonder pijn lijden is helemaal in mijn straatje. Kortom...een dikke 10
Fijn dat je zo'n goede ervaring hebt bij Vandebron!
vanaf dag 1 ben ik goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen op de energiemarkt en hoe Vandebron hiermee omgaat. gesproken medewerkers zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam. kortom: perfect !
Hi Jos, wat een positief bericht! Hier worden we erg blij van :)
Geen opdringerig gedoe, nette overstap service, hele transparante maandelijkse overzichten over actueel verbruik
Fijn dat je zo'n goed gevoel hebt over Vandebron!
Ook het overzicht van de maandelijkse verbruikkosten, helder en duidelijk
Bedankt voor het hoge cijfer, Peter!
Prima en duidelijke rekeningen
Bedankt, Jan! Daar worden we blij van :)
Op mijn vragen/opmerkingen is op een zeer prettige manier gereageerd en naar volle tevredenheid beantwoord.
Goed om te horen, Harry!
Ik had een vraag over verlengen contract. Snel en vriendelijk te woord gestaan.
Dankjewel!
Ik vind t belangrijk om duurzame energie te gebruiken en vond t concept om uit afval energie te genereren geweldig. Wel jammer dat dat gestopt is. Maar daar werd goed over gecommuniceerd.
Wat goed dat je zo bezig bent met duurzame energie, Nynke! Bedankt voor je positieve review :)
Prettig persoon aan de telefoon. Kreeg een duidelijk antwoord op mijn vraag.
Fijn om te horen!
Prima alternatief voor Eneco sinds dit in handen is gevallen van Aziatische investeerder. Overgang soepel geregeld.
Hi Egbert, bedankt voor het delen van je ervaring. Daar worden wij erg blij van!
Hartelijk bedankt voor het delen van je beoordeling, Theo.
Probleemloze overstap. Blij om bij te dragen aan een schonere wereld
Hi Willy, hartelijk bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Daar krijgen we goeie energie van!
Je blijft goed op de hoogte van alles.
Hi Adrie, heel erg fijn dat je het zo hebt ervaren. Hopelijk kunnen wij je nog voor een lange periode zo tevreden houden!
Vandebron is begaan met het milieu. Dat is voor ons zeer belangrijk.
Hi Riet, fijn om te horen dat je het zo hebt ervaren. Bedankt voor het delen!
Ronduit Top
Hi Frans, hartelijk bedankt voor het delen van je ervaring. Daar worden wij erg blij van.
Telkens steeds beter proberen te worden
Sommige werknemers zijn onvriendelijk en beloven dingen die zij niet nakomen zoals mail sturen voor bevestiging. Ook vertellen ze je niet wat de voorwaarden zijn als je een contract telefonisch bespreekt. (Wel in de mail, maar sommige afspraken zie je er ook niet heel duidelijk in naar voren komen) hierdoor ga je mogelijk andere besluiten nemen. Er worden afschrijvingen gedaan, waarvan je niet weet wanneer deze wordt afgeschreven, ook daarvan stelleb ze jou niet op de hoogte. Prijs kwaliteit verhouding moet nog blijken.
Hi Rosanne, bedankt voor je bericht. Wij betreuren het enorm dat je dit zo hebt ervaren. Bij een telefonische aanmelding houden we ons te allen tijde aan wet- en regelgeving van onder andere de Autoriteit Consument en Markt. Daarnaast geven we in de contractmail duidelijk aan dat de eerste incasso voorafgaand aan de levering is. Verder hebben we het een en ander voor je gewijzigd, waarbij we ook nog een uitzondering voor je hebben gemaakt. Nogmaals, wij betreuren het dat je een slechte ervaring met ons hebt gehad, maar hebben je zo goed mogelijk proberen te helpen. Fijne dag!
goede ervaringen maar wel VEEL berichten.
Hi Antoinette, bedankt voor het delen van je ervaring.
Bedankt voor het delen van je ervaring, Dirk.
er treden tot nu toe geen problemen op, dus ben ik tevreden.
Fijn om te horen dat je het zo hebt ervaren, Harry.
Na een eeuwigheid wachten werd ik te woord gestaan door een zeer vriendelijke mevrouw Anna, zij nam alle tijd voor me, voerde het gesprek zakelijk en hielp mij voortreffelijk.
Komt niet als goedkoopste uit de vergelijkingen maar voor mij is duurzame energie ook belangrijk.
soepele overgang en prettig dat iedere maand een duidelijk overzicht wordt verstuurd.
Ik check regelmatig mijn verbruik en kom tot conclusie dat de cijfers qua gebruik weinig tot geen verschillen laten zien. Service is goed en de gedachte dat ik bijdraag aan een schonere wereld maken het plaatje compleet positief. Zouden meer mensen moeten doen, energie afnemen bij V/d. Bron..