Goede service en prijs/kwaliteit! Altijd inzake in gebruik en handige tips om "nog" meer te besparen!
Goed om te horen, dankjewel!
Goede en eerlijke voorlichting
Bedankt voor de positieve review, Jos!
Ik stelde een vraag, Net zoals bij de meeste energiemaatschappijen duurt het even, maar je krijgt antwoord. Wel correct.
Fijn om te horen dat je goed bent geholpen!
De overstap verliep erg goed en de service en bereikbaarheid is goed. Dus al met al van de Bron voor duurzaamheid. Hier heb je zelf op je dak geen zonnepanelen voor nodig.
Hi Ronald, bedankt voor de positieve review! Hier worden we blij van :)
Het duurde even voordat ik contact had met de juiste persoon. Daarna ben ik adequaat geholpen. Communicatie was ok niet super. Mailtjes worden niet goed weergegeven op mobiel. En de statistieken in de app zijn ook nog niet goed.
Klacht is uitvoerig doorgegeven en deels beantwoord. Restant volgt hopelijk nog !
Open en oprechte informatie. Zeer prettig persoonlijk contact zonder misleidende verkooppraatjes.
De overgang is zonder problemen verlopen, dus Vandebron is goedgekeurd.
Altijd goed geholpen, handige app. Actuele data mag sneller, maar daarvoor moeten de netwerkbedrijven hun service verhogen en ligt buiten de macht van Van de Bron.
Ik had een mededeling en kreeg uiteindelijk al een antwoord op een vraag die ik niet eens gesteld had.
Ik had een vraag hoe in de factuur de teruglevering van zonnepaneelelektra is verwerkt. Na zeer plezierig gesprek is alles nu perfect duidelijk. Dank daarvoor. Ook nog goed advies over wisselen van provider. Dat ga ik zeker opvolgen.
Na het zoeken van contact per email ontvang ik geen reactie. Wel een verzoek om mijn ervaring met hun klantenservice te delen. De mail zal dus wel aangekomen zijn. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Zo slecht bereikbaar zijn is toch niet meer van deze tijd.
Goede app mbt kosten per dag per product
Termijnbedragen in het echt veel hoger dan bij aanbod. Op klachten wordt niet gereageerd. Telefonisch niet of nauwelijks bereikbaar.
Groenste energieleverancier. Goede service (altijd goed bereikbaar), goed werkende app en prima prijs.
De medewerkers Vandebron zijn op de eerste plaats zeer vriendelijk. Nemen alle tijd om vragen te beantwoorden. Zijn zeer deskundig.
Fijne groene energieleverancier, aardig in contact, duidelijk, aardig, vriendelijk.
Prettig
Mijn eigen gevoel kwa verbruik komt altijd overeen met de feedback van Van de bron. Ben altijd goed geholpen ook wanneer ik niet op tijd kon betalen.
Vraag gesteld over probleem(pje); accuraat en snel gereageerd en rechtgezet.
Mooi tarief voor nieuwe cliënt, een goede app en goede communicatie
Ze waren erg behulpzaam en duidelijk met hun uitleg
Het begon al met het opnemen van de telefoon. Meteen mijn naam noemen. Super leuk! De medewerker beantwoordt mijn vragen en denkt verder mee op eigen initiatief. Dikke pluim voor jullie. Ga zo door!
En: duidelijk wat je precies verbruikt. Ook handig.
Geen moment spijt gehad van mijn overstap!