Alles loopt zoals gezegd

Makkelijke overstap en goed overzicht.

Prima helpdesk vriendelijk medewerkers

Als je vragen wordt je goed geholpen

• Prijs-Kwaliteitverhouding N.v.t.

Mooi, alleen maar duurzame energie.

Alleen de web site vind ik matig, qua overzicht en moet up to dater kunnen.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Zeer goede en efficiënte afhandeling

Ok

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Duidelijk overzicht van verbruik en kosten

De site wanneer je ingelogd bent geeft duidelijk aan wat je dagelijks, maandelijks verbruikt, opgewekt hebt met daarbij bij behorende kosten en opbrengsten. Het enige wat jammer is wanneer je ze belt als huidige klant dat ze zeer moeilijk bereikbaar zijn. Wanneer je aangeeft dat je een nieuwe klant bent wordt je direct geholpen. Dit zou niet mogen!

Energie met passie

Ik kwam Vandebron voor het eerst tegen in Utrecht, bij de supermarkt. Het regende, en een vriendelijk meisje in overall vertelde me onder haar paraplu over Vandebron. De sympathieke indruk en het pure concept (lokale duurzame energie, veelal van boeren) trokken me over de streep. Ik heb geen moment spijt gehad. De facturen zijn duidelijk en de terugbetalingen op tijd. De nieuwsbrieven bevatten prima duurzame tips en geven een mooi overzicht van de ontwikkelingen op duurzaam energiegebied. Heb je hart voor duurzame energie en voor een leefbare wereld voor de volgende generatie, kies dan Vandebron!

TOP leverancier

Goede service, goede app kortom weinig mee te doen dus TOP!

Transparant

Fijne leverancier, helaas niet heel goedkoop

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Vraag over mijn contract, net afgesloten. Onduidelijkheid direct boven water en binnen een halve dag hersteld. Zeer vriendelijk personeel.

ZEER SLECHT

Bij het afsluiten van een 12 maanden contract vast tarief begin je direct met een valse start. Vooraf wordt er namelijk niet gecommuniceerd dat ze zonder aankondiging al 1 maandbedrag incasseren. Als je dan belt blijkt dat degene die je aan de telefoon krijgt er ook niet helemaal achter staat en het zelfs niet duidelijk uitgelegd waarom ze dit doen. Het kwam op borg neer in ieder geval. Na 12 maanden te hebben betaald kom ik erachter dat ze de 13e maand wederom afschrijven. Gezien ik 1 dag later mijn overstap maak naar een andere leveranciers vinden ze het blijkbaar nodig nogmaals (voor de 13e keer ipv 12) een geheel maandbedrag af te schrijven. Na een gesprek met een van de medewerkers werd mij duidelijk dat dit op de jaarafrekening wordt verrekend. Dus nu wordt er op de eindafrekening een 13e maand verrekend, hetgeen wat ik over een geheel jaar te veel of te weinig heb betaald en de cashback welke mij bij het afsluiten van het contract is beloofd. Echt belachelijk en onduidelijk. Dan kunnen ze van andere leveranciers nog een hoop leren.

Top!

Helder en duidelijk. Maandelijks overzichtelijk overzicht. Snelle reactie mocht je eens wat willen weten of aanpassen, wat je overigens ook zelf gemakkelijk op de site kunt doen.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Gemakkelijk, vriendelijk, behulpzaam en het werkt.

Het afsluiten en later de overstap waren zeer goed begeleid. En er kwam ook nog eens gewoon stroom uit het stopcontact en gas naar de cv. Dus helemaal top.

Frictionless

Reliable service and convenient energy prices. It was also a breeze to switch over, even if we had to once contact Customer Services to amend a small detail in the contract.

• Would you recommend us? Yes

Betrouwbaar. Toekomstgericht.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Goed totdat ik een vraag stelde.

Over het algemeen goed. Alleen de communicatie met de klantenservice is stroef. Er wordt een antwoord binnen 5 werkdagen beloofd maar bij mij duurde het een maand.

Eerlijk en duidelijk

Probleemloos. Duidelijke mailing. Geen reclamespam.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Uitgebreid informatie ten alle tijden

Ben gewend om elk jaar over te stappen. Deze energieleverancier is dermate klantgericht, dat ik nu van mijn principes af stap en voor 3 jaar bijgetekend heb.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Persoonlijke-, vriendelijke- en behulpzame reactie.

Vandebron doet het persoonlijke contact alsof ze je kennen en waarderen.

Niet te bereiken

Ben al dagen aan het bellen. Min half uur aan de lijn steeds en krijg ze niet te pakken. Op mails reageren ze niet.

Good seevice

I can see everymonth what is going on

• Would you recommend us? Yes

Prolima geregeld allemaal

Goede duidelijke app Snel reactie op mail

Duurzaamheid ten top!

Ik vind het belangrijk dat onze energie duurzaam wordt verkregen. Vandebron zorgt daarvoor met wind, water en zonne-energie. Ik betaal zelfs minder dan bij mijn vorige leverancier - maar dat was voor mij niet de reden om over te stappen.

Ze zijn mij nog geen 1 ster waard

Mijn contract gaat 7 augustus in, maar ze innen de eerste termijn in juli al, dus je kan 2 termijnen betalen voor je energie ( de oude leverancier waar je contract nog loopt en van de bron waar je wel voor betaald maar het contract nog niet eens is ingegaan) waardeloos actie. En als je de helpdesk belt duurt het 35 minuten voordat je 1 aan de lijn krijgt, en dan krijg je ook nog eens sagerijnig mens te horen. IK HEB SPIJT DAT IK MET HUN IN ZEE BEN GEGAAN

• Duurzaamheid N.v.t.

Duidelijk en overzichtelijk

Klantvriendelijk, persoonlijk en overzicht in je verbruik. Vooral de vergelijking van een gemiddeld verbruik in een zelfde huishouding en huis, en tevens het vergelijk van een jaar eerder van jezelf is erg fijn. De persoonlijkewebsite is begrijpelijk en functioneel.

Uitstekende service

Ik heb altijd veel gezeur gehad met leveranciers van gas en elektra, maar sinds ik over ben gestapt naar van de bron nooit meer last van gehad. Super klant vriendelijk, nemen snel op als je belt en zijn zeer behulpzaam.

Herengracht 545

1017 BW Amsterdam