Frictionless

Reliable service and convenient energy prices. It was also a breeze to switch over, even if we had to once contact Customer Services to amend a small detail in the contract.

• Would you recommend us? Yes

Betrouwbaar. Toekomstgericht.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Goed totdat ik een vraag stelde.

Over het algemeen goed. Alleen de communicatie met de klantenservice is stroef. Er wordt een antwoord binnen 5 werkdagen beloofd maar bij mij duurde het een maand.

Eerlijk en duidelijk

Probleemloos. Duidelijke mailing. Geen reclamespam.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Uitgebreid informatie ten alle tijden

Ben gewend om elk jaar over te stappen. Deze energieleverancier is dermate klantgericht, dat ik nu van mijn principes af stap en voor 3 jaar bijgetekend heb.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Persoonlijke-, vriendelijke- en behulpzame reactie.

Vandebron doet het persoonlijke contact alsof ze je kennen en waarderen.

Niet te bereiken

Ben al dagen aan het bellen. Min half uur aan de lijn steeds en krijg ze niet te pakken. Op mails reageren ze niet.

Good seevice

I can see everymonth what is going on

• Would you recommend us? Yes

Prolima geregeld allemaal

Goede duidelijke app Snel reactie op mail

Duurzaamheid ten top!

Ik vind het belangrijk dat onze energie duurzaam wordt verkregen. Vandebron zorgt daarvoor met wind, water en zonne-energie. Ik betaal zelfs minder dan bij mijn vorige leverancier - maar dat was voor mij niet de reden om over te stappen.

Ze zijn mij nog geen 1 ster waard

Mijn contract gaat 7 augustus in, maar ze innen de eerste termijn in juli al, dus je kan 2 termijnen betalen voor je energie ( de oude leverancier waar je contract nog loopt en van de bron waar je wel voor betaald maar het contract nog niet eens is ingegaan) waardeloos actie. En als je de helpdesk belt duurt het 35 minuten voordat je 1 aan de lijn krijgt, en dan krijg je ook nog eens sagerijnig mens te horen. IK HEB SPIJT DAT IK MET HUN IN ZEE BEN GEGAAN

• Duurzaamheid N.v.t.

Duidelijk en overzichtelijk

Klantvriendelijk, persoonlijk en overzicht in je verbruik. Vooral de vergelijking van een gemiddeld verbruik in een zelfde huishouding en huis, en tevens het vergelijk van een jaar eerder van jezelf is erg fijn. De persoonlijkewebsite is begrijpelijk en functioneel.

Uitstekende service

Ik heb altijd veel gezeur gehad met leveranciers van gas en elektra, maar sinds ik over ben gestapt naar van de bron nooit meer last van gehad. Super klant vriendelijk, nemen snel op als je belt en zijn zeer behulpzaam.

Goede ervaring

Oké

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Met Vandebron ben ik blij maar ook mijn kinderen.

Het voelt gewoon goed om bewust bezig te zijn met je energieverbruik. En ik hoop dan ook dat er nog veel meer mensen gaan overstappen. Nu zijn we misschien nog op tijd om onze mooie planeet te redden.

Goed geholpen

Nooit problemen gehad met jullie en super goed geholpen met het opzeggen van mijn contract het is dat mijn vriend alles al heeft in zijn huis anders had ik mijn contract gewoon meegenomen naar het volgende adres!

Betrouwbaar

Ik weet altijjd hoe ik ervoor sta en wordt benaderd met nieuwe informatie, zonder dwang

Waardeloos

Als je eenmaal klant bent dan kan je eindeloos bellen maar krijg je nooit een medewerker te spreken. Op elk willekeurig moment hoor je de volgende automatische tekst: "het is drukker dan u van ons gewend bent, daarom kan het langer duren voordat wij u te woord kunnen staan etc etc. Wij hebben ook een website etc etc. Maar de telefoon wordt nooit door een medewerker opgenomen!!! Bel je met de verkoopafdeling dan wordt de telefoon direct opgenomen!!! De langste tijd die ik heb gewacht (meer dan 10x gebeld) is 25 minuten. Er wordt ook gewoon niet verteld hoe lang het nog duurt. Waardeloze klantenservice dus.

Prima energie bedrijf

Duidelijke app met duidelijk verbruik en kosten

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Tot nu toe goede ervaring.

Goede ervaring. Open communicatie. Mededeling waar men de energie vandaan krijg.

• Prijs-Kwaliteitverhouding N.v.t.

Altijd tevreden met van de Bron

Bij van de Bron ben je altijd goedkoper af, betaalbaar tarief voor je energie. En geen gedoe.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Een hele vriendelijke behulpzame organisatie

Als ik contact opneem wordt ik altijd goed geholpen je wordt goed op de hoogte gehouden wat je energieverbruik is per maand

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Snel en perfect geregeld.

Plezierig en deskundig geholpen.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Goede uitleg gekregen aan de telefoon

Ik wilde wat toelichting op de keuze voor een variabel tarief of één of drie jaar vast. Ik werd vriendelijk en deskundig te woord gestaan en kwam te weten waar ik naar op zoek was.

• Duurzaamheid N.v.t.
  • Prijs-Kwaliteitverhouding N.v.t.