Vandebron voldoet aan de wensen van de verbruiker

Ik heb er een sport van gemaakt zo zuinig mogelijk met energie om te gaan, en word daarbij gestimuleerd door de energieleverancier, en dat is een goede zaak.

Goede levering, heldere communicatie

Prettige manier van communiceren, heldere overzichten van verbruik.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Mijn ervaring met de Vandebron organisatie is vanaf de start positief.

Enkel positieve ervaringen!!!

vervelende verkoopmethode

Tijdens een zonnig zaterdag werden wij in Zwolle benaderd door een vasthoudende jongeman. Hij was beleefd en vriendelijk maar duidelijk (iets te) getraind in verkooptechnieken. Alle clichés kwamen voorbij. Inspelen op sentiment, beamen dat je gelijk hebt, de ja knik techniek etc. etc. Daarnaast onderbouwde hij zijn betoog door met een iPad voor ons niet controleren "feiten" te laten zien. Mogelijk is Vandebron een prima bedrijf. Des temeer jammer om je van deze versleten verkoopmethoden te bedienen.

• Prijs-Kwaliteitverhouding N.v.t.

Helder ,vriendelijk,transparant

Ik ben van af het allereerste begin klant. Er stonden toen voor de ekoplaza jongens in boeren kleding! Geen moment spijt gehad!

Vriendelijk en behulpzaam

Ik ben tevreden ik wissel af entoe vanleverancier maar komaltijd weer terug Klein puntje van aandacht wellicht, het gejouw en jij stoort me ik ben al heel langgeen 20 meer en zou graag met wat respect worden aangesproken De jongeman heeft me verder keurig geholpen was duidelijk en aardig

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Goed geholpen, snel adequaat, prima

Snelle afhandeling, verhuizen gemakkelijk te regelen, ook met overbruggen.

Goede organisatie

Telefonische bereikbaarheid kan echter stukken beter!

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Echt groene stroom en gunstig geprijsd

Makkelijk , groen en niet te duur

Duidelijke overzichten, goede communicatie

Regelmatig zoek ik mijn verbruik op en vergelijk de cijfers per periode. Specificatie per dag, handig voor bewustwording van je verbruik

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Vandebron maakt waar wat zij zeggen

Ik heb nu voor de 2de maal een 3-jaars contract afgesloten met zeer goede concurerende tarieven.

Heel goed

Overzichtelijk en correct

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Verstrekt inzicht maakt mij bewust van mijn verbruik

Electra en gas komt bij je binnen zonder dat je het ziet. Het is zo vanzelfsprekend dat het beschikbaar is. Meer een dienst dan een product. Omdat ik niet steeds bij aankoop van het product de keuze kan maken is het fijn te weten dat het een verantwoord product is. Zo duurzaam als mogelijk en kleinschalig geproduceerd met een eerlijke prijs voor de producent. Een noodzakelijk maar eerlijke dienst.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Regelmatig info over verbruik .!

Alles prima verlopen met 'overstappen'. regelmatig info over verbruik . .

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Goed en duidelijk mijn vraag beantwoord.

Enige ongemakkelijke was dat het lang duurde voordat ik iemand aan de lijn kreeg. Maar dat is geen probleem want terwijl je in de wachtstaat kun je gewoon andere dingen doen.

Contact nummer

Ben ik 34 minuten achter de lijnen verwachten.

• Prijs-Kwaliteitverhouding N.v.t.

Fijne leverancier

Tevreden

Belofte maakt schuld?

De letters in de verschillende menu's van de website vond ik slecht te lezen (lichtgrijs, alsof ze niet actief waren). Ook geen mogelijkheid om tussendoor je verbruik in te zien en het maandbedrag aan te passen. Dus we stapten over naar een andere maatschappij. Gebeld over eindafrekening: een jongedame aan de lijn vertelde dat het meestal twee weken duurt. Gewacht, drie, vier vijf weken: niets. Twee keer een mail gestuurd waarop, volgens hun zeggen, binnen 3 dagen antwoord komt. Never een antwoord gekregen. Lange telefonische wachtmenu's zonder prioriteitindicatie. Na ruim 6 weken kwam een eindafrekening digitaal, en in week 7 (vandaag) nog steeds geen teruggave van onze gesaldeerde energie van zde onnepanelen. Hoe lang houden jullie het geld nog achter?

Helemaal top

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Uiteindelijk snel antwoord op mijn vraag

Twee weken geleden heb ik een e-mail gestuurd naar Vandebron omdat ik ze telefonisch niet te pakken kreeg. Hierop geen antwoord gehad. Vandaag had ik het geluk dat er vrij snel werd opgenomen. Op mijn vraag kreeg ik direct het antwoord wat mij verder hielp!

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Echt groen en zo veel mogelijk regionaal

Vriendelijke en nette behandeling van mijn vragen. En de manier om energie zo duurzaam en beperkt mogelijk te krijgen.

Waardeloos

Je krijgt niemand van hogerhand aan de telefoon ,telefonistes komen met standaard antwoorden ,loop je achter en betaal je uit eindelijk alles gaat je maand bedrag nog gewoon naar het incasso buro waar je meteen minimaa €40,- bij kan betalen mei niet betaald bleek 2 e week van juni al incasso kosten erop ,echt schandalig en waardeloze afhandeling NOOIT MEER VD BRON !

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Goede levering, goede info, geen omkijken naar en goed voor het milieu! Wat wil je nog meer?!

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Milieuvriendelijke energie en prima service.

Herengracht 545

1017 BW Amsterdam