Geeft een positief gevoel

Duurde lang voordat ik een medewerker aan de lijn had deze heeft me zeer vriendelijk te woord gestaan.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Pas klant geworden en tot nu toe alles goed

Tot nu toe goed

Echt heel slecht

Ik snap heel goed waar Vandebron mee bezig is, en ik steun hun project graag. Maar het heeft mij veel geld en moeite gekost, en daar ben ik echt niet blij mee. Ik heb van 'klantenservice' niet veel gemerkt, en mijn persoonlijke situatie is eigenlijk helemaal niet serieus genomen. 'Alles komt goed, alles komt goed' maar ondertussen is de rekening mooi voor de klant, zonder er rekening wordt genomen met alle mails die je stuurt en telefoontjes die je pleegt. Ik heb meerdere malen mijn meterstanden doorgegeven (allemaal genegeerd) ik heb meerdere malen vragen gesteld over hoe ze tot hun cijfers komen, ook allemaal genegeerd. Echt diep triest en heel jammer.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Betaalbare energie, duidelijke inzichten en goede service

Klein minpuntjes is telefonisch contact, erg lange wachtrijen.

Ik ben begripvol geholpen

Ik heb n fijn gesprek gehad en duidelijk antwoord.

• Prijs-Kwaliteitverhouding N.v.t.

Prima bedrijf maar soms moeilijk te bereiken

De filosofie van Vandebron zijn goed en in de jaren die ik klant ben heb ik vrijwel nooit problemen gehad. In de zeldzame momenten dat er wel iets is denkt de klantenservice altijd oplossingsgericht mee. Wat wel vervelend is, zijn de wachttijden voor telefonisch contact met de klantenservice. En dat is vervelend wanneer er door een verhuizing financieel dingen niet lekker lopen qua Vandebron.

• Prijs-Kwaliteitverhouding N.v.t.

Welkomspremie beloven, maar niet uitkeren!

Mijn ervaring is zeer slecht. Van de Bron beloofde me 180 welkomspremie. Je moet dan wel een jaar lid blijven, ze willen natuurlijk niet de welkomsbonus uitkeren en daarna zien dat je overstapt. Ik bleef een jaar lid, maar kreeg desondanks geen 180 euro. Toen ik verhaal ging halen, vertelden ze me dat ik 2 keer niet op tijd had betaald. Maar het was toch een 'welkomsbonus'? Voel me misbruikt, ik heb alles betaald, ben een jaar lid geweest, maar toch geen welkomsbonus? Afzetterij, als ik dit wist, was ik allang over gestapt!

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Gebruiksoverzicht is super duidelijk en je krijgt het iedere maand per mail

Gebruiksoverzicht is heel duidelijk en je krijgt het iedere maand per mail

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Met Vandebron een tevreden leven.

Met het maandelijkse standenlijstje speel je altijd in de voorste gelederen.

Absoluut een aanrader!!

Altijd was ik klant bij Eneco, toen ik een keer boodschappen bij Odin ging doen stond een man voor de deur en die sprak mij aan of ik klant wilde worden bij vandebron en ik had problemen met Eneco, dus de keuze was niet moeilijk en daar heb ik tot op de dag vandaag absoluut geen spijt van, ten eerste ben ik veel minder gaan betalen, ik word/werd heel vriendelijk geholpen, kortom twijfel niet en neem contact op met vandebron! Je bent een dief van je eigen portemonnee als je geen klant wordt!

Volledig ontzeggen. Alle gaat vanzelf

• Prijs-Kwaliteitverhouding

zeer slechte ervaring in contact mete vandeBron

Over de jaarafrekening heb ik wat vragen gesteld, naast het standaardmailtje nooit geen reactie meer gekregen. Deze sessie nogmaals herhaald en wewderom geen enkele reactie.

• Prijs-Kwaliteitverhouding N.v.t.

Goede service voor een goede prijs

Min of meer toevallig ben ik bij Van de bron beland. Ik ben niet iemand die gemakkelijk van leverancier wisselt, maar het concept sprak mij aan. Hoewel ik, zoals gezegd, niet iemand ben die steeds leveranciers met elkaar vergelijkt, heb ik tot nu toe ook geen enkele aanleiding gehad om dit te gaan doen. Ik ben gewoon tevreden. De website is duidelijk. Het maandelijkse gebruiksoverzicht is prettig. Kortom, geen klachten.

Voelt goed

Voelt goed, stroom uit de buurt, duidelijk overzicht van verbruik.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Ben erg tevreden met de informatie over het maandelijkse verbruik

Niet van toepassing

Tevreden klant

Het enige wat ik jammer vind is dat VandeBron met Essent is gaan samenwerken. Ik was juist bij Essent weg gegaan! Marjon

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Inzichtelijke energieleverancier, met goed maatschappelijk doel

Prettige leverancier die veel inzicht geeft in verbruik, kosten en herkomst van energie. Gericht op een groenere wereld

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Over het algemeen tevreden behoudens een voorbehoud.

Mijn voorbehoud behelst het volgende punt; als vaste klant heb ik altijd bij u een jaarcontract afgesloten en nu zie ik dat bij de verlenging van mijn contract u mij een 3-jarig contract heeft laten tekenen, dit is niet wat ik wens. Gelukkig kan ik binnen 14 dagen dit contract wettelijk annuleren en dat heb ik ook via een mail gedaan. Mijn advies aan Vandebron is om dergelijke trucs niet meer uit te halen, u verliest hierdoor trouwe klanten. Op de klachtenpagina's staan talloze klachten omtrent deze praktijk maar ook over uw niveau van communiceren met vaste klanten, al of niet terecht natuurlijk. U bent een duurzaam en milieuvriendelijk bedrijf en een onmisbaar onderdeel is dan ook integriteit en mens vriendelijkheid. Het ga u goed.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Goed, totdat ik ging verhuizen

Overstap geregeld via gaslicht.com... dat begint goed, overzichtelijk, geen klachten. 5 maanden voor mijn verhuizing aangegeven dat dat er aan zat te komen. Volgens de voorwaarden kon ik niet opzeggen omdat ik klant was, niet mijn adres... lijkt logisch. Na de verhuizing gecheckt via de site of alles geregeld was. Bleek een grote chaos, interne afspraken worden niet nagekomen, als klant sta je nergens en kun je ze slecht bereiken, kon gebruikersgegevens nog zien van het oude huis, bleven incasseren en stuurde dat ik als klant werd uitgeschreven, stopte als klant, moest betalen en stuurde herinneringen... anyway, reden genoeg om binnenkort maar weer over te stappen.

Snel overstappen.

Diwn wat ze zeggen. Heb er vertrouwen in.

oneerlijk

Ik werd gebeld door een jongeman genaamd Nika, van 'tariefmonitor' die in het gesprek wel 5x herhaalde dat hij een leidinggevende was. Hij vertelde dat er 3 maanden geleden bij de overstap naar mijn huidige leverancier een fout was gemaakt. Mijn huidige leverancier zou al zijn zakelijk klanten overgedragen hebben aan Vandebron waardoor ik nu geen andere keuze had dan over te stappen naar Vandebron. Omdat hij leidinggevende was voelde hij zich verplicht alle 30.000 klanten van mijn huidige leverancier persoonlijk te benaderen. Vreemd verhaal. De energieprijzen bij Vandebron zouden tot 30% lager liggen dan bij mijn huidige leverancier. Vreemd verhaal. Omdat ik 2 weken bedenktijd had wilde ik wel eens zien hoe dit vreemde verhaal in elkaar zat. Er werd een maandbedrag van €209,- afgesproken. Op de offerte stond echter een bedrag van €289,-. (geen 30% goedkoper dus) Toch maar gebeld met de klantenservice en mijn argwaan uitgesproken. Ook op de klantenservice. Hier werd ik keurig te woord gestaan. Men bevestigde dat ik onjuist voorgelicht was en de verhalen van hun verkoper ver bezijden de waarheid waren. Zij boden daarvoor hun excuses aan. Ik heb gelukkig kunnen annuleren. Ik blijf fijn bij mijn huidige leverancier. Na contact opgenomen te hebben met mijn huidige leverancier werd mij verteld dat zij hun zakelijke klanten helemaal niet hadden overgedragen aan Vandebon ! Mooie verkooppraatjes van deze leidinggevende bij Vandebron.....

• Klantvriendelijkheid N.v.t.

Administratie klopt niet.

Bij mijn verlenging vraag ik om levering van zonne-energie en krijg ik een contract met windenergie. Kunnen jullie niet lezen! Ik accepteer dit nieuwe contract uiteraard niet.

Topper!!

Zeer tevreden.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Voor ons een goede optie

Helder en eerlijk advies. Jammer is alleen de boeteregeling die met de nodige zelfverzekerdheid eraf zou moeten kunnen laten.

Een prima durzaam energiebedrijf

Vandebron communiceert duidelijk per maand over je meterstanden en je gebruik. Je kunt zelf kiezen voor welk concreet duurzaam project voor je termijn wilt betalen. Op de website kun je zelf alles regelen en alles wordt keurig verwerkt en veel is digitaal te regelen

Herengracht 545

1017 BW Amsterdam