Zo kan het dus ook! Wat een uiterst prettige ervaring met de klantenservice van Van den Bron Energie. Tijdens mijn lopende contract — dat nog een paar maanden doorliep — kon ik tussentijds zonder enige boeteclausule verlengen met maar liefst drie jaar, én tegen een lager tarief. Dat noem ik nog eens meedenken met de klant! Alles werd vriendelijk, duidelijk en snel geregeld. Echt topservice. Ik ben dan ook met veel plezier weer voor drie jaar jullie klant!
Ik ben netjes te woord gestaan. Ze heeft me gelijk geholpen en alles was de zelfde dag nog opgelost .
De nieuwe energiewet per 1-3 levert veel vragen en telefoontjes op bij deze leverancier, en dat heb ik aan den lijve ondervonden na een wachttijd van ca 20 min. (vandaar ook het cijfer 8 i.p.v. de volle 10) Na 5 jaar de intentie gehad om weg te gaan, maar toch gebleven na een verbeterde aanbieding die in de buurt komt van andere goedkopere energieleveranciers voor het komende jaar, dankzij een zeer behulpzame en meedenkende medewerker. De paar euro verschil met de concurrenten neem ik voor lief. Een heldere website, weinig problemen, duidelijke jaarrekening, en gewoon energie krijgen zonder verdere poespas. Ik kan er weer een jaartje tegenaan zonder problemen. Van de Bron, van harte aanbevolen!
Het juiste advies/uitleg gekregen om toch mijn huidige vaste contract te behouden en niet te gaan voor nieuw contract met cashback. Ook al leek dat voor mij in erste instantie een betere deal.
En vragen naar aanleiding van contract snel en duidelijk beantwoord
Één keer een vraag gesteld over de gebruikte formuleringen van de maandrekening , ik begreep niet hoe ik het moest lezen. En nu zie ik een verbeterd en overzichtelijk én ook begrijpelijk overzicht. Bovendien de welkome aanvulling op de nieuwe voorwaarden waarin jullie samenvatten wat voor mij van belang is om te weten. Zeer klantvriendelijk.
Prima al denk ik 5 jaar klant
Per mail een bevestiging van hen ontvangen "Je krijgt €292,- van ons terug en dat wordt deze week uitbetaald". Niet dus! Na meerdere keren bellen in 3 weken, kunnen ze nog steeds niet aangeven hoelang het nog gaat duren en ondertussen krijg ik een eindafrekening van €27,29 om te betalen. Dan wachten ze nu ook maar op mij.
denkt mee, geeft goede informatie, helder & transparant
Wij zijn al jaren blije klanten bij Vandebron. Af en toe een uitstapje gemaakt dus ook ervaring andere aanbieders. Vandebron blijft het best voelen. Duidelijke website en app. Fijne vriendelijke klantenservice.
Ik waardeer de klantvriendelijkheid en het meedenken over de beste oplossingen.
Alle ebergieleveranciers zijn gebonden aan wat van hogerhand wordt opgelegd, zo zit onze maatschappij nu eenmaal in elkaar. Van de Bron is tot nu toe een betrouwbare partij gebleken. De communicatie is tijdig en transparant. De medewerkers zijn behulpzaam en klantvriendelijk. Op de website kan je zaken zelf regelen en bijhouden hoe je verbruik is, zodat je waar wenselijk kunt corrigeren.
Ik beveel jullie aan vanwege de deskundige hulp en de duidelijke communicatie. Ik ben naar volle tevredenheid geholpen en waardeer de uitgebreide informatie die ik heb ontvangen.
Van een 3-jarig contract bij Vandebron overgestapt naar een 1 jarig contract bij Vandebron omdat KWh prijs nu veel lager ligt dan een paar jaar geleden, met nog 7 maanden in mijn contract was er geen overstapboete en ik kreeg wel de nieuwe loyaliteitspremie van €170,00. Ik werd in een vriendelijk gesprek uitstekend geholpen en voorgelicht over de keuzes die ik had.
Ik heb eind november 2025 in gelogd bij Vandebron om te kijken of ik bij de eindafrekening iets terugkreeg of moest bij betalen. Er stond een bedrag van 453 euro dat ik zou terug krijgen. Ik heb in januari 2026, 178 euro teruggekregen. Het verschil is 275 euro. Dit is door creatief boekhouden achtergehouden.
Goede klantgerichte communicatie, betrouwbare levering en duidelijke tarieven
Groene energie voor een redelijke prijs. Uitstekende service.
Ik ben zeer tevreden over Vandebron,als ik vragen heb wordt ik altijd goed geholpen, antwoorden zijn helder en duidelijk,niets mis mee.
Milieubewust, goede prijs en transparant met een goede en goed bereikbare klantenservice. De website en de app zitten ook prima in elkaar!
Via de klantenservice doorverbonden naar de afdeling abonnementen en zonder problemen, gebruik makend van de mogelijkheid opzeggen Energiewet, een €20 per maand goedkoper contract voor 2 jaar.
Stroom en gas verkopen kan iedereen. Echter, service verlenen is in deze tijd vaak en ver zoek. Daarin blinkt Vandebron uit. Erg goede en snelle service, deskundige klantadviseurs en goede nazorg.
Hi John, erg fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Bedankt voor je positieve review! Als we je in de toekomst weer ergens mee kunnen helpen, neem dan vooral weer contact op. We helpen je graag verder.
Naar aanleiding van mijn vraag over verlenging van mijn contract werd ik klantvriendelijk gewezen op de.voor mij meest interessante mogelijkheden.
Hi Folkert, wat goed om te horen dat je zo fijn bent geholpen bij het vinden van de beste mogelijkheden voor je contractverlenging. Daar doen we het voor! Bedankt voor je positieve review. We staan in de toekomst graag weer voor je klaar als we je ergens mee kunnen helpen.
I have been using vandebron for a bit more than half a year and my experience has been good so far. I got a great deal on my contract and when I needed move to another place and had questions about it their customer service helped me in answering my questions and concerns.
Hi Ali, we're glad to hear you're satisfied with our service! Thank you for your review.
Wat een waardeloos bedrijf. Ik had een half jaar geleden een vraag over de jaarafrekening via de telefoon. Ik kreeg netjes te horen dat er een mail of brief zou volgen. Omdat het om een klein bedrag ging (minder dan 100 euro) hoefde ik ook niet direct de verrekening te betalen. Prima, ik wacht wel af. Ineens krijg ik in december een factuur met incassokosten om de factuur te voldoen. Ook al zijn de incassokosten maar 10 euro, ik vind het schandalig dat Vandebron nooit de moeite heeft gedaan om het netjes op te lossen. Vandebron lijkt simpelweg gewoon een incasssobureau en geen energieleverancier. Ook niet de wettelijk vereiste herinnering sturen, maar gewoon gelijk extra geld incasseren. Energy-cowboys zoals Kassa het noemt.
Wat vervelend om te horen dat de communicatie rondom de betalingstermijn voor jou niet helder is geweest. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden. We staan altijd open om dit soort situaties samen te bespreken en lichten graag toe hoe dit is verlopen. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen; we staan je graag te woord via 0880 444 555. Wanneer er een betaling openstaat, sturen we altijd meerdere herinneringsmails. Op een gegeven moment kunnen hier inderdaad incassokosten bij komen. We begrijpen dat dit vervelend is en kijken graag met je mee naar een passende oplossing.
Alle Vandebronners waarmee ik tot nu toe telefonisch contact heb gehad waren even behulpzaam en mijn problemen werden altijd snel opgelost. Wij zijn al bijna vanaf de start bij Vandebron en zijn altijd gebleven vanwege de goede service en hun bekommernis met het milieu. In al die jaren werd de telefoon altijd vrijwel gelijk opgenomen als we belden met een vraag of een probleem. Problemen zijn ook altijd snel en goed opgelost.
Bedankt voor je positieve review Anna Maria. We zijn blij te horen dat je langere tijd klant bij ons bent en we hopen je nog lang van onze service te kunnen voorzien!