van den bron denkt mee

Zo kan het dus ook! Wat een uiterst prettige ervaring met de klantenservice van Van den Bron Energie. Tijdens mijn lopende contract — dat nog een paar maanden doorliep — kon ik tussentijds zonder enige boeteclausule verlengen met maar liefst drie jaar, én tegen een lager tarief. Dat noem ik nog eens meedenken met de klant! Alles werd vriendelijk, duidelijk en snel geregeld. Echt topservice. Ik ben dan ook met veel plezier weer voor drie jaar jullie klant!

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Ben goed en netjes geholpen.

Ik ben netjes te woord gestaan. Ze heeft me gelijk geholpen en alles was de zelfde dag nog opgelost .

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Na een goed verhelderend gesprek toch maar weer vdBron

De nieuwe energiewet per 1-3 levert veel vragen en telefoontjes op bij deze leverancier, en dat heb ik aan den lijve ondervonden na een wachttijd van ca 20 min. (vandaar ook het cijfer 8 i.p.v. de volle 10) Na 5 jaar de intentie gehad om weg te gaan, maar toch gebleven na een verbeterde aanbieding die in de buurt komt van andere goedkopere energieleveranciers voor het komende jaar, dankzij een zeer behulpzame en meedenkende medewerker. De paar euro verschil met de concurrenten neem ik voor lief. Een heldere website, weinig problemen, duidelijke jaarrekening, en gewoon energie krijgen zonder verdere poespas. Ik kan er weer een jaartje tegenaan zonder problemen. Van de Bron, van harte aanbevolen!

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Goed advies om te blijven.

Het juiste advies/uitleg gekregen om toch mijn huidige vaste contract te behouden en niet te gaan voor nieuw contract met cashback. Ook al leek dat voor mij in erste instantie een betere deal.

Contract snel geregeld

En vragen naar aanleiding van contract snel en duidelijk beantwoord

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Jullie wekken bij mij de indruk mij op begrijpelijke wijze te informeren en dat waardeer ik zeer.

Één keer een vraag gesteld over de gebruikte formuleringen van de maandrekening , ik begreep niet hoe ik het moest lezen. En nu zie ik een verbeterd en overzichtelijk én ook begrijpelijk overzicht. Bovendien de welkome aanvulling op de nieuwe voorwaarden waarin jullie samenvatten wat voor mij van belang is om te weten. Zeer klantvriendelijk.

Groen stroom prima

Prima al denk ik 5 jaar klant

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Wanneer je geld moet ontvangen, blijf maar wachten

Per mail een bevestiging van hen ontvangen "Je krijgt €292,- van ons terug en dat wordt deze week uitbetaald". Niet dus! Na meerdere keren bellen in 3 weken, kunnen ze nog steeds niet aangeven hoelang het nog gaat duren en ondertussen krijg ik een eindafrekening van €27,29 om te betalen. Dan wachten ze nu ook maar op mij.

gewoon goede leverancier

denkt mee, geeft goede informatie, helder & transparant

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Fijne duurzame energie, goede prijzen, heerlijke app en website,

Wij zijn al jaren blije klanten bij Vandebron. Af en toe een uitstapje gemaakt dus ook ervaring andere aanbieders. Vandebron blijft het best voelen. Duidelijke website en app. Fijne vriendelijke klantenservice.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Goede ervaring vanaf het begin!

Ik waardeer de klantvriendelijkheid en het meedenken over de beste oplossingen.

Transparant, behulpzaam en klantvriendelijk

Alle ebergieleveranciers zijn gebonden aan wat van hogerhand wordt opgelegd, zo zit onze maatschappij nu eenmaal in elkaar. Van de Bron is tot nu toe een betrouwbare partij gebleken. De communicatie is tijdig en transparant. De medewerkers zijn behulpzaam en klantvriendelijk. Op de website kan je zaken zelf regelen en bijhouden hoe je verbruik is, zodat je waar wenselijk kunt corrigeren.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

deskundige hulp en de duidelijke communicatie

Ik beveel jullie aan vanwege de deskundige hulp en de duidelijke communicatie. Ik ben naar volle tevredenheid geholpen en waardeer de uitgebreide informatie die ik heb ontvangen.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Zoakls altijd vriendelijke en goede telefonische hulp! :)

Van een 3-jarig contract bij Vandebron overgestapt naar een 1 jarig contract bij Vandebron omdat KWh prijs nu veel lager ligt dan een paar jaar geleden, met nog 7 maanden in mijn contract was er geen overstapboete en ik kreeg wel de nieuwe loyaliteitspremie van €170,00. Ik werd in een vriendelijk gesprek uitstekend geholpen en voorgelicht over de keuzes die ik had.

Niet betrouwbaar

Ik heb eind november 2025 in gelogd bij Vandebron om te kijken of ik bij de eindafrekening iets terugkreeg of moest bij betalen. Er stond een bedrag van 453 euro dat ik zou terug krijgen. Ik heb in januari 2026, 178 euro teruggekregen. Het verschil is 275 euro. Dit is door creatief boekhouden achtergehouden.

betrouwbaar en klantvriendelijk

Goede klantgerichte communicatie, betrouwbare levering en duidelijke tarieven

Uitstekende service

Groene energie voor een redelijke prijs. Uitstekende service.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Ik ben zeer tevreden over Vandebron,als ik vragen heb wordt ik altijd goed geholpen, antwoorden zijn helder en duidelijk,niets mis mee.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Milieubewust, goede prijs en transparant

Milieubewust, goede prijs en transparant met een goede en goed bereikbare klantenservice. De website en de app zitten ook prima in elkaar!

Al jaren tevreden klant

Via de klantenservice doorverbonden naar de afdeling abonnementen en zonder problemen, gebruik makend van de mogelijkheid opzeggen Energiewet, een €20 per maand goedkoper contract voor 2 jaar.

Uitstekende service.

Stroom en gas verkopen kan iedereen. Echter, service verlenen is in deze tijd vaak en ver zoek. Daarin blinkt Vandebron uit. Erg goede en snelle service, deskundige klantadviseurs en goede nazorg.

Deskundig en behulpzaam

Naar aanleiding van mijn vraag over verlenging van mijn contract werd ik klantvriendelijk gewezen op de.voor mij meest interessante mogelijkheden.

A good experience

I have been using vandebron for a bit more than half a year and my experience has been good so far. I got a great deal on my contract and when I needed move to another place and had questions about it their customer service helped me in answering my questions and concerns.

• Would you recommend us? Yes

Uit het niks incassokosten en de klantenservice is waardeloos

Wat een waardeloos bedrijf. Ik had een half jaar geleden een vraag over de jaarafrekening via de telefoon. Ik kreeg netjes te horen dat er een mail of brief zou volgen. Omdat het om een klein bedrag ging (minder dan 100 euro) hoefde ik ook niet direct de verrekening te betalen. Prima, ik wacht wel af. Ineens krijg ik in december een factuur met incassokosten om de factuur te voldoen. Ook al zijn de incassokosten maar 10 euro, ik vind het schandalig dat Vandebron nooit de moeite heeft gedaan om het netjes op te lossen. Vandebron lijkt simpelweg gewoon een incasssobureau en geen energieleverancier. Ook niet de wettelijk vereiste herinnering sturen, maar gewoon gelijk extra geld incasseren. Energy-cowboys zoals Kassa het noemt.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Uitstekende klantenservice die heel goed bereikbaar is

Alle Vandebronners waarmee ik tot nu toe telefonisch contact heb gehad waren even behulpzaam en mijn problemen werden altijd snel opgelost. Wij zijn al bijna vanaf de start bij Vandebron en zijn altijd gebleven vanwege de goede service en hun bekommernis met het milieu. In al die jaren werd de telefoon altijd vrijwel gelijk opgenomen als we belden met een vraag of een probleem. Problemen zijn ook altijd snel en goed opgelost.

Herengracht 545

1017 BW Amsterdam