Al jaren lang neem ik elektriciteit en gas af van VandeBron. En ben daar zeer tevreden over. Je wordt altijd netjes geholpen, zowel via de mail of per telefoon. Vandebron is goed bereikbaar .ze krijgt van mij een 10+
Uitstekend abonnement
Bedankt voor je positieve review Bashar!
Het van de Bron modelcontract was voor mij een voordelige mogelijkheid om zonder terugleverkosten van duurzame energie te profiteren.
Fijn om te horen dat je tevreden bent met het modelcontract Patrick! Bedankt voor je positieve review.
Ik ben overgestapt vanwege de duurzame missie en zoals het leek goede prijs. Die prijs blijkt helaas niet te kloppen. Ik verbruik ineens veel meer terwijl ik minder thuis ben. Lijkt me toch gek. Heb een jaarcontract. Zodra die voorbij is stap ik over
Vervelend om te horen dat je verbruik anders is dan verwacht. Als energieleverancier lezen wij alleen de meterstanden uit, we kunnen helaas niet zien waar stroom naartoe gaat. Het is handig om na te gaan of je de afgelopen tijd nieuwe apparaten hebt aangeschaft of dat er wellicht andere dingen in het huishouden zijn veranderd. Onze klantenservice maakt ook graag een herberekening voor je om te kijken welk termijnbedrag past bij je verbruik. Je kan ons bereiken door te bellen naar 0880 444 555. We begrijpen het ook als je daar geen behoefte meer aan hebt. Bedankt voor je review.
Geen problemen ondervonden zolang ik bij vandebron zit. Dus beoordeel ik vandebron GOED.
Fijn dat je geen problemen hebt ondervonden Charles, zo horen we het graag! Als je wel ooit ergens tegenaan loopt, neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag verder. Bedankt voor je review.
Ik heb mijn appartement verkocht. De meterstanden zijn keurig opgenomen en ondertekend door de koper. Ik had mijn energie contract niet direct opgezegd, maar zeg deze later op. Omdat ik een slimme meter heb leest Vandebron zelf deze gegevens uit op het moment dat ik hun bel voor de opzegging. Zij weigeren het contract op te zeggen per de datum van de verkoop en de meterstanden te gebruiken op die datum terwijl de koper hier zelf netjes voor had getekend. Het is onmogelijk om een energie contract van te voren op te zeggen, je weet immers zelf je eindstanden nog niet. Vandebron komt met de reden dat enkel grote afwijkingen worden verrekend door energie maatschappijen. Vandebron geeft aan dat energie maatschappijen hier onderling overeenstemming over hebben bereikt. Dat Vandebron dat doet is te begrijpen (kleine aanpassingen kosten wel arbeid), maar de afspraken die Vandebron maakt om geld te besparen hoeven niet ten koste te gaan van mij als klant. Ik ben geen partij in die overeenkomst en zou daar ook niet mee akkoord gaan. Deze reactie van Vandebron is erg verbazingwekkend, voor deze automatische meters werden meterstanden en data altijd achteraf doorgegeven (je kunt immers van te voren niet weten wat je eindstanden zullen zijn). Dat Vandebron dit weigert te doen, zelfs naar meermaals contact, vind ik heel bijzonder. Er zal een hoop moeten gebeuren wil ik ooit nog klant worden van deze club.
Bedankt voor het delen van je ervaring. We begrijpen dat het vervelend is dat de door jou en de koper ondertekende meterstanden niet aansluiten op de automatisch uitgelezen slimme-meterstanden. Je kunt bij een verhuizing inderdaad al wel je einddatum doorgeven, maar de eindstanden pas later. Bij slimme meters zijn we echter verplicht de standen te gebruiken die we automatisch van de netbeheerder ontvangen. Alleen wanneer het verschil boven een bepaalde grens uitkomt, mag er een correctie worden gedaan. We begrijpen dat dit in jouw situatie onlogisch en frustrerend kan voelen. We kijken dit graag persoonlijk verder voor je na. Als je je gegevens met ons deelt via een privébericht of contact opneemt met onze klantenservice, zorgen we dat het direct wordt opgepakt door de juiste afdeling.
je wordt keurig telefonisch te woord gestaan, in duidelijk Nederlandse taal
Fijn dat je tevreden bent met onze service, zo horen we het graag! Bedankt voor je positieve review Sylvia.
Van de Bron levert tot nu toe wat het belooft en ik heb er nog geen problemen mee ervaren. Bij het schaarse contact dat ik met ze heb gehad hielpen ze me me goed verder.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden met ons bent!
Prima contact met klantenservice Fout van van de Bron werd erkend en excuses aangeboden. Keurig geregeld.
Fijn om te horen Dick, bedankt voor je review!
Behulpzaam nadat ik foutief ,ongevraagd, en zonder mij te mailen etc. bij Vandebron was uitgeschreven zijn door Eneco ,die mijn vorige provider,Woonenergie, had overgenomen, en klantjes-honger had. Hoefde verder eigenlijk niets meer te doen, Vandebron cancelde de (ongvraagde) terugdraai-actie van Eneco en zorgde dat mijn overstap naar Vandebron toch door kon gaan.
Bedankt voor je positieve review, goed om te horen dat je zo'n positieve ervaring met ons hebt!
meerdere malen contact gehad met de 'klantenservice' in een poging mijn contract te verlengen. Daarbij werden telkens mijn zonnepanelen niet meegenomen in de berekening, werd mij *** euro korting beloofd waarvan later werd gezegd 'dat is een foutje', en werd daar erg nonchalant en weinig professioneel over gecommuniceerd. Tóch contract verlengd vanwege de groene voorziening.
Bedankt voor je eerlijke feedback. Wat vervelend om te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met onze klantenservice. Onze excuses daarvoor, dat is uiteraard niet de bedoeling! We hopen dat het probleem ondertussen is opgelost. Zo niet, dan kun je uiteraard nog steeds contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder maar begrijpen het ook als je hier geen behoefte meer aan hebt.
Goed geholpen goed advies en vriendelijk
Dankjewel voor de positieve review Nancy! Goed om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen.
Klantenservice goed en snel te bereiken. en heel belangrijk, erg vriendelijk!
Wat fijn om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen Ruud!
Van de Bron doet er veel voor om klanten tevreden te stellen door een goed klantenservice en heldere maand en jaaroverzichten. IK heb niet gekeken of ik elders goedkoper terecht kan omdat ik goede service en betrouwbaarheid (ze doen wat ze beloven) belangrijker vind.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden met ons bent Harry! Heel erg bedankt voor je positieve review en op nog heel veel jaren 💚
Contact met klantenservice een zeer goede ervaring. Korte wachttijd klantenservice. Uitvoerige wat de status is en vervolgacties.
Heel goed en snel antwoord voor alle vragen
Fijn dat je zo snel geholpen bent. Bedankt voor je positieve review!
De terugleverkosten zijn op de afrekening ver uit verhouding met de afgenomen energie gedurende een jaar. Ik heb uiteindelijk 303 dagen ruim 2,50 moeten betalen omdat ik op die dagen teruggeleverd heb. De afgenomen energie is nagenoeg gelijk aan de opgewekte energie. Ik ben mij bewust dat teruglevering kosten met zich meebrengt. Maar dat ik in mijn geval quite speel wb energie en hier wel ruim 1700 euro aan kwijt ben waarvan ruim 750 aan terugleverkosten vind ik buiten proportie. De medewerker daarentegen die samen met mij de eindafrekening bekeken heeft vanwege mijn vraagtekens, heeft mij zeer geduldig en begripvol te woord gestaan.
Het is vervelend om te horen en we kunnen ons goed voorstellen dat het vervelend is wanneer de terugleverkosten hoger uitvallen dan verwacht. We begrijpen dat dit een frustratie kan zijn, zeker wanneer de afgenomen en teruggeleverde energie nagenoeg gelijk zijn. We willen je erop wijzen dat we voor alle klanten dezelfde staffels hanteren wat betreft de hoogte van de jaarlijkse teruglevering, zodat we consistent kunnen blijven in onze berekeningen. Fijn om te horen dat een van onze medewerkers je heeft kunnen helpen en geduldig je vragen heeft beantwoord. Mocht je nog verdere vragen hebben of iets willen verduidelijken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 0880 444 555. We helpen je graag verder.
Gewoon snel en correct geholpen
Goed om te horen dat je zo tevreden met ons bent Bart!
Tot nu toe geen problemen. Ga zo door.
Goed om te horen Klaas!
Wordt altijd goed en vriendelijk geholpen. Duidelijke communicatie en overzichtelijke app
Dankjewel voor de positieve review Ingrid! Wat fijn om te horen dat je altijd zo goed wordt geholpen.
weinig persoonlijke aandacht en groot logge organisatie die niet beter zijn dan de kleintjes. had meer verwacht na overstap van 6 jaar bij vorige aanbieder.
Hi Marc, jammer om te horen dat onze service tegenvalt tot nu toe. Dat is zeker niet onze bedoeling en daar bieden we graag onze excuses voor aan. Als we je met specifieke zaken kunnen helpen, neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag verder! Je kan ons bereiken door te bellen naar 0880 444 555. Bedankt in ieder geval voor je review, we waarderen het dat je hier de tijd voor hebt genomen.
Goede site ook. Duidelijk en overzichtelijk.
Fijn om te horen dat je blij bent met onze service Sonja. Zo horen we het graag! Als we je in de toekomst ergens mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kan ons bereiken door te bellen naar 0880 444 555. Bedankt voor je review!
Ik ben goed geholpen door de klantenservice met mijn vraag, duidelijke uitleg en snelle service.
Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service Karin! Bedankt voor je positieve review.
met plezier mijn contract verlengd
Goed om te horen dat je je contract hebt verlengd bij ons! We hopen nog een langere tijd je van dienst te kunnen zijn Joep!
Vlot contact. Vrij snel redelijk heldere uitleg gekregen. Daarna snel adequaat verder geholpen, en als "bonus" 240 euro minder vaste lasten. In 16 minuten bellen.
Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je tevreden bent over je aanmelding bij ons.