klant met laadpas zeer tevreden
Fijn om te horen dat je tevreden bent Kelly! Bedankt voor je review.
De app en maandelijkse afrekening valt wat tegen. Deze geven beide minder inzicht in mijn gemiddelde verbruik en het verwachtte verbruik dan bij andere energieleveranciers die ik gehad heb
Bedankt voor de feedback Johan! Dit nemen we zeker mee bij het verbeteren van onze app en de afrekening.
Lekker groen, vriendelijk personeel, maar die app ……. Mmm
Dankjewel voor de complimenten en de feedback Hedzer!
Snel in reactie en goede adviezen.
Dankjewel Martin!
Ik heb bijna altijd all-in gewoond dus een energieleverancier was nieuw voor mij. Vandebron werd me aangeraden door ChatGPT gezien ik op zoek was naar een duurzame oplossing. Het aanmeldproces was simpel, de app werkt ook prima en ben ook zeer tevreden over de prijzen!
Heel erg bedankt voor de positieve review Arjan!
Als vervolg op de uitslag van een collectieve inkoop door de Vereniging Eigen Huis, gekozen voor Vandebron. Het aanmeld- en overgangsproces verliep volgens het boekje gestroomlijnd. Minder tevreden ben ik over de app die data traag laadt en minder betrouwbare data geeft dan bij mijn vorige leverancier. Ook in de Ai aanbeveling voor het maandelijkse voorschot lijkt geen rekening gehouden te worden met teruglevering elektriciteit. Kortom over de app en verstrekte informatie geen volle tevredenheid.
Hi John, Goed om te horen dat je tevreden bent over onze manier van communiceren en factureren. Heel erg bedankt voor je feedback. We gaan ermee aan de slag.
Aanrader
Hi Jack, Heel erg bedankt voor je positieve review! Dat is fijn om te horen.
Met de goeie app van Vandebrom heb je een prima overzicht van je verbruik en of je met je maandbedrag nog goed zit!
Bedankt voor je review Gerard! Fijn om te horen dat je tevreden bent.
Duidelijke info digitaal
Bedankt voor je positieve feedback Piet!
Exceptionele stijging in vaste kosten, slecht bereikbaar en als er een reactie volgt per mail is het niet inhoudelijk, uitlezen verbruik is niet betrouwbaar en wijkt af van factuur.
Hi Frans, vervelend om te horen dat je deze negatieve ervaring met ons hebt. Dat is uiteraard niet de bedoeling en hiervoor willen we graag onze excuses aanbieden. Via deze weg kunnen we helaas niet je gegevens inzien. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, dan kunnen we samen kijken hoe we je verder kunnen helpen. Je kan ons bereiken door te bellen naar: 0880 444 555.
We zochten naar een nieuwe energieleverancier. Vandebron had een mooi aanbod en volgens de consumentenbond is dit een écht groene energieleverancier. Overstap is zo geregeld en vervolgens loopt alles helemaal soepel. Het enige wat iets beter zou kunnen en waarom ik een 9 i.p.v. een 10 geef is dat ik de app wat traag vindt. Hij biedt prima inzicht in verbruik en kosten, maar het kost altijd wat tijd om de gegevens te laden. Als dat - net als de rest van de dienstverlening - ook super-soepel zou verlopen, dan zou Vandebron zeker een 10 krijgen!
Hi Erwin, bedankt voor je feedback. De verbetering van de app is iets waar we druk mee bezig zijn. Alle feedback hierover is daarom zeer welkom. Fijn om te horen dat je voor de rest blij bent met onze service!
Nog maar net overgestapt maar het klantencontat was alvast fijn
Fijn om te horen dat je tot nu toe tevreden bent Nathan!
Goed genoeg, maar ik mis API toegang voor diepgaande home automation integratie.. maargoed, vrijwel geen enkele aanbieder wil met z'n tijd meegaan en klanten bij de technische gegevens laten waar ze bij zouden moeten kunnen. Jammer, maar het is wat het is.
Hi Henry, fijn om te horen dat je over het algemeen tevreden bent! Je wens voor API toegang is een interessant punt, zeker in deze tijd. Het is niet iets waar we op het moment mee bezig zijn maar wellicht in de toekomst. Bedankt voor je review!
Perfect zal het nooit zijn maar dat mag niet de reden zijn om verbeteringen niet door te voeren.
Hi Ron, mooi verwoord! We streven altijd naar vooruitgang. Als we je in de toekomst ergens mee kunnen helpen of als je specifieke feedback voor ons hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder. Bedankt voor je review!
De levering van gas en stroom is prima. Het contract wordt tot nu toe zeer goed uitgevoerd. Ik kan dagelijks de standen aflezen en doe dit ook.
Fijn om te horen dat je zeer tevreden bent Klaas. Bedankt voor de review!
Heldere uitleg, duidelijke website en lage prijzen
Bedankt voor je positieve review Nikki! Fijn om te horen dat je blij bent met onze service.
Het overstappen van de veel te dure Vattenfall (daar 36 jaar klant geweest!) ging gesmeerd. Uiteraard moet ik na mijn contract van 3 jaar (nu een half jaar verstreken) nog afwachten of Vandebron concurrerend blijft.
Hi Martin, wat fijn om te horen dat de overstap van Vattenfall naar ons zo soepel is verlopen. Bedankt voor je review!
Klantenservice gebeld en snel en goed geholpen!
Hi Stefan, goed om te horen dat je blij met met onze service. Bedankt voor je positieve review!
Via de collectieve inkoop energie van Vereniging Eigen huis een prima jaarcontract gekregen. Dat is recent verlopen en toen kreeg ik de eindafrekening. Die had ik binnen 2 weken binnen en dat vind ik keurig. Vervolgens is die moeilijk leesbaar onder andere door een tariefwijziging per 1 januari. De gasprijs in de afrekening kon ik niet matchen met de prijzen in het afgesproken contract. Dat kan beter. Toen ik belde over (andere) bedragen in de eindafrekening kreeg ik snel antwoord via de mail.
Bedankt voor de review Lukas! We zijn druk bezig om de jaarafrekening duidelijker te maken voor onze klanten dus we waarderen je feedback enorm.
Mijns inziens de beste energieleverancier van Nederland als je verder kijkt dan je neus lang is
Heel erg bedankt voor de positieve review Arjen! Dat doet ons goed om te horen.
Ik heb al jaren Vandebron, nooit teleurgesteld. Ondanks vrij agressieve werving van andere aanbieders blijf ik ongezien hier, ook omdat ik de ideële achtergrond van harte steun.
Hi Derek, fijn om te horen dat je zo tevreden bent!
Fijne klantenservice, vriendelijk, goed bereikbaar. Duidelijke app en bovenal fijn dat het duurzame energie is!
Bedankt voor je positieve feedback Esther! Fijn om te horen dat je blij bent met onze service.
absurde terugleveringskosten zonnestroom en dan ook nog het salderen afschaffen
Hi Klexa, We snappen de frustratie omtrent de terugleverkosten en het salderen. Wat betreft het salderen; om heel eerlijk te zijn weten we nog niet hoe de terugleverkosten eruit gaan zien. Dit voornamelijk omdat het nog vrij ver in de toekomst ligt. Wanneer we hier meer over weten zullen we dit uiteraard op tijd communiceren naar onze klanten.
ik ben al een paar jaar klant en heb nog geen negatieve reacties gehad
Dankjewel voor de positieve review Rein! Op naar nog meer jaren💚
Altijd snel geholpen. En dan ook echt geholpen. Uitstekende service.
Hi Edward, Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen!