3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Eerg duur. daarvoor krijg je mooie apparatuur, maar matige begeleiding en een hele slechte app! Hoge verwachtingen zijn niet waargemaakt. Beter naar een eenvoudige sportschool waar de service hetzelfde is, maar dan zonder alle promopraatjes eromheen (en bijbehorend prijskaartje).

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alleen wil ik opmerkzaam maken dat op maandagavond de bodyshape die gegeven wordt door een jongedame met donker. Ik weet haar naam niet, maar die les vind ik niet goed. Ik zou haar willen adviseren om naar Renzo en de anderen, die bodyshape geven, te gaan kijken. Maar misschien geeft ze die lessen niet meer. Wellicht zou ze op weg geholpen kunnen worden om die les te verbeteren

2 sterren: slechter dan verwacht

Gezien mijn ervaringen met jullie die ik ook per mail en telefonisch met jullie besproken heb, is het denk ik niet handig om mij een verzoek te sturen voor een enquete... willen jullie mij helemaal uit het bestand halen. Dank je wel. Katja

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Mooie sportschool op unieke locatie. Nieuw apparatuur in de zaal. Kleedkamer is gedateerd, veel te warm !! (zomer en winter) In de douche ruimte werken de douchekoppen niet tot slecht en plafon ligt er al maanden uit.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Happy word ik van , sporten bij.... Medico Vision :-)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunt is de hoeveelheid lessen, faciliteiten en daarnaast de ligging van deze sportschool. Aandachtspunt is de variatie in kwaliteit van de lessen. Sommige instructeurs zijn zeer goed, waardoor de lessen overvol zijn. Andere lessen zijn eentonig en niet leuk voor een frequente sporter. Het zou mooi zijn de kwaliteit van instructeurs en daarmee de lessen meer gebalanceerd zou zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie sportschool op een inspirerende locatie. Goeie trainers die aandacht hebben voor de leden. Een echte aanrader is de Xfit les van Joey en Jeroen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alleen de bereikbaarheid rond de avondspits is erg slecht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Plezierige club, goede spullen, in het algemeen goed schoon. Begeleiding zou wat pro-actiever mogen zijn

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb in meerdere sportscholen mogen sporten binnen Amsterdam , Medico is bij mij erg hoog geëindigd vanwege de ligging, faciliteiten maar vooral door het ongedwongen contact met de medewerkers ! Ik voel me er altijd bijzonder welkom en goed geholpen vooral door trainers !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Met de komst van de nieuwe apparaten zijn een paar fijne weg. Ook zijn sommige apparaten 'vervangen' door de elastische apparaten. Deze vind ik echter minder prettig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurige sportschool met goed faciliteiten waar het niet te druk is

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik weet niet waarom ik deze mail ontving, ben al een jaar geen lid meer. Ik vind de club prachtig liggen, maar een gemiste kans qua service en diensten niveau. Per saldo vindt over een gewone club, zij het op een prachtlocatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Er wordt weinig gegroet als je binnen komt. Ik ga ook naar een hotyoga school, en vindt het heel fijn dat ze in de kleedkamers altijd verzorging voor vrouwen hebben (bijvoorbeeld; deo, haarkam, make-up removers, elastikcjes) voor als je wat heb vergeten. Ik vindt ook dat er weinig plek is in de kleedkamers, na een lees er zit alles vol...misschien meer banken of hangers!?!?

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige plek om te trainen en ik woon vlakbij, maar ik wordt nooit benaderd om mijn trainings programma te vernieuwen. De faciliteiten zijn goed, ook de sauna and steamroom zijn fijn, maar er wordt vaak constant gepraat in sauna en steamroom, wat ik erg storend vindt, het moet een rustplek zijn. Ik had gevraagd om een bordje op te hangen met "rustplek" of "stilte" of iets dergelijks maar dat is nooit gebeurd. De trainers zijn wel aardig en het is inspirerend om op het stadion uit te kijken. De muziek was eerst vrij rustig maar schijnt nu harder the staan, ook in de kleedkamer en sauna, en dat is echt ondragelijk voor oudere mensen. Mijn algemene indruk is dat het teveel gericht is op hele jonge mensen en niet op ouderen....

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik train zonder PT al een jaar of 2. Ik kom gemiddeld 3x per week. Iedereen kent mijn gezicht en ziet mij mijn best doen. Nooit is er een trainer naar me toe gekomen om te informeren of het goed gaat en om eens een ander trainingschema te proberen. Ik vind die houding niet ok en teleurstellend. Het blijft bij een vriendelijk knikje. Ik zou wat meer interactie willen zien tussen de klanten (juist die zonder PT) en de zaaltrainers. Echt iets om aan te werken...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Toen ik me twee jaar geleden inschreef werd me verteld dat er goede begeleiding zou zijn en dat je zelfs gebeld zou worden als je langere tijd niet kwam. Mijn persoonlijke begeleider heb ik echter nooit meer gesproken na mijn eerste ontmoeting met haar. Ik heb wel met veel plezier (boks)lessen en spinninglessen gevolgd. Groeten Anne

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Very pleased with this gym. The staff is always very friendly. The gym, the bathrooms and equipment are always clean. If I could add anything, it would a towel service. I’ve only taken 2 classes so I have no comment there but was pleased with the yoga class I took.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke sportclub waar je gemotiveerd wordt door de trainers en de sfeer.

Olympisch Stadion 23

1076 DE Amsterdam

Over Olympic Gym Amsterdam

Olympic Gym Amsterdam oprichter Joost Hazes is in 1986 een fitnesscentrum gestart vanuit de filosofie dat fitness beter en vooral efficiënter kan! Olympic Gym Amsterdam is groot geworden door (top)sportbegeleiding en revalidatietraining. Aan de hand van wetenschappelijk onderzoek en de analyse van duizenden trainingen met (top)sporters zijn door Joost Hazes hoogwaardige trainingsmethodes ontwikkeld voor fitness en revalidatie. Ervaar deze trainingsmethodes en onze topfaciliteiten in het Olympisch Stadion in Amsterdam Interesse? Ga naar: https://www.olympicgymamsterdam.nl/actie dan neemt een van onze Sportadviseurs zsm contact met jou op.