4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een goeie sportschool, up to date , schoon , veel lessen , goeie instructeurs Enige wat ik soms niet prettig vind is het stofzuigen om je heen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Al heel heel lang lid, maar vind de sfeer niet meer goed. Veel trainers groeten de klanten niet meer en trainen voornamelijk hun eigen klanten. De apparatuur is echt een achteruitgang sinds de vernieuwing vorig jaar. De spinning fietsen zijn echt slecht en de spinning leraren ook. Nicky Fogden (10 jaar weg) was de beste. De slechtste spinning leraar is eindelijk een aantal maanden geleden ontslagen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een beetje jammer dat de juicebar al vaak ruim voor sluiting dichtgaat...het zou fijn zijn als die tot bijvoorbeeld een kwartier voor sluiting van de sportschool pas dichtgaat. Of misschien is het een idee weer een sportdrankautomaat te plaaten. Voor de rest zeer tevreden! Gr, Mark

• Begeleiding N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Teveel ingewikkelde toestellen. Te weinig squat-racks. Meer barbells. Meer dipstations. Meer pullup bars. Meer Xfit. Dan zou het helemaal top zijn.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Sfeer is niks,niet just mensen,sportschool niet altijd schoon,appreturen zijn bezet met 2 of 3 handoeken,daarom ben ik weg bij jullie,ik heb 17 jaar bij jullie gesport in vind het heel jammer dat ik moest weg gaan...

4 sterren: goede service, goed behandeld

in het algemeen relatief weinig ondersteuning bij oefeningen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben al meer dan 15 jaar lid, kom trouw minstens 2x per week, prettige rustige sfeer, geen show, geen herrie, gewoon sporten, prima! Mijn enige wens zou zijn om wat meer yoga/ pilates, op tijden voor mensen die werken overdag!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf het eerste begin in het Olympisch stadion train ik met bijzonder veel plezier bij Medico Vision vanwege de professionaliteit en de uitstekende sfeer waarin trainen centraal staat. Daarbij is de mogelijkheid van sportrevalidatie onder deskundige begeleiding een belangrijke pré.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige trainers die daar rondlopen. Ook aan de balie zijn de medewerkers zeer attent voor me.Ik zelf heb vaak te maken met Fatima op woensdag en Osama op zondagochtend.De trainers waar ik mee te maken heb zijn op woensdag Brit en zondag Abdel.

Prettig :)))))

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne gym met goede apparatuur, schoon en prettige sfeer. Trainers zijn zeer vriendelijk!

Top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

IK BEN REDELIJK TEVREDEN. ER ZIJN VOLDOENDE GROEPSLESSEN, DE FACILITEITEN ZIJN GOED, DE SFEER PRIMA, MAAR DE EXTRA MILE MIS IK. DE LAATSTE JAREN ZIJN ER EEN AANTAL ECHT GOEDE SPINNINGINSTRUCTEURS VERTROKKEN ZONDER WAARDIGE OPVOLGING. IK VIND PT TARIEF BETALEN VOOR EEN SCHEMA ZEER WONDERLIJK EN DOE DAAROM GEEN KRACHTTRAINING, ER WORDT GEEN INHOUD GEGEVEN AAN DE VIP STATUS.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Personeel heeft veel aandacht voor elkaar..klanten lijken soms bijzaak Corrigeren vindt zelden plaatst Nieuwe apparatuur amper uitgelegd

4 sterren: goede service, goed behandeld

15 jaar met veel plezier gekomen. Men let op je, is vriendelijk, maar niet opdringerig. Ben alleen gestopt omdat ik niet meer automatisch in de buurt was en het voor mij ver weg is om alleen voor fitness zoveel kilometers te rijden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige sfeer, mooie omgeving. de huidige zaalcoaches zijn zeer benaderbaar en gedragen zich als gastheren: hulde! Wens: langere openstelling in weekend ( na 17.00 ).

Olympisch Stadion 23

1076 DE Amsterdam

Over Olympic Gym Amsterdam

Olympic Gym Amsterdam oprichter Joost Hazes is in 1986 een fitnesscentrum gestart vanuit de filosofie dat fitness beter en vooral efficiënter kan! Olympic Gym Amsterdam is groot geworden door (top)sportbegeleiding en revalidatietraining. Aan de hand van wetenschappelijk onderzoek en de analyse van duizenden trainingen met (top)sporters zijn door Joost Hazes hoogwaardige trainingsmethodes ontwikkeld voor fitness en revalidatie. Ervaar deze trainingsmethodes en onze topfaciliteiten in het Olympisch Stadion in Amsterdam Interesse? Ga naar: https://www.olympicgymamsterdam.nl/actie dan neemt een van onze Sportadviseurs zsm contact met jou op.