Mijn vraag werd snel en op een duidelijke manier beantwoord. Compliment.
Website is prima en het is best gemakkelijk om een concept akte op te stellen. Ook het maken van een afspraak met de notaris ging OK. Het ging mis bij de betaling aan de notaris. Ik kreeg de verkeerde factuur, heb dit aangegeven maar kreeg niet tijdig een reactie waardoor ik ter plekke moest betalen. Hun verouderde pinautomaat deed het niet, maar ik moest toch perse direct betalen en een kilometer naar het pinautomaat lopen. Dit hele gedoe heeft mij veel tijd gekost en gaf me ook een naar gevoel van geen vertrouwen in betaling. Verder ook geen notaris waar ik nog eens heen zou gaan qua omgang. Ik snap dat dit aan de individuele notaris ligt, maar jullie kiezen met wie jullie samenwerken en daardoor zou ik hier toch niet meer voor kiezen. Jammer!
Beste Ank, dank je. Wij hebben inderdaad niet in de hand hoe de notarissen werken. Zeker niet omdat wij daar ook geen invloed op hebben. We zullen jouw reactie zeker met de notaris bespreken. Het is ons streven dat je niet alleen een goede ervaring op de site hebt, maar ook in de afronding. Als er meer mensen zij die minder goede ervaringen hebben met een bepaalde notaris, dan zoeken wij natuurlijk een andere. Het recenseren van de notaris is eigenlijk niet de bedoeling, daar zijn andere websites voor. Maar we zijn natuurlijk blij met iedere reactie. mr. Pablo van Klinken (directeur)
duidelijk antwoord, is heel belangrijk dat er duidelijkheid gegeven wordt! anders heb je er niets aan
Ik heb alleen een vraag gesteld via internet. Ik kreeg dezelfde dag nog (zonder kosten) een uitgebreid en duidelijk antwoord. Hartstikke fijn!
We krijgen veel hoge cijfers, maar bij een 10 bedanken we toch even apart. mr. Pablo van Klinken (directeur)
Snel en duidelijk antwoird/advies
Jullie website geeft efficiënte informatie en lijkt mij zeer praktisch. Ik kom er op terug bij het maken van een levenstestament.
Hartelijk dank, we proberen zoveel mogelijk (gratis) informatie te geven. We streven ernaar dat iedereen zelf zijn voorwerk kan doen en begrijpt wat er gemaakt gaat worden. Maar we staan ook klaar voor aanvullende adviezen. Succes met de verdere akte, mr. Pablo van Klinken (directeur)
makkelijk te vinden in welke catorgerie je moet zoeken. snel en duidelijk antwoord
Makkelijk en supersnel antwoord.
Wij zijn nog bezig met het opstellen van diverse akten. Daarna kunnen wij beter een mening geven.
snel beantwoord door verwijzing naar uitgebreide (eerdere) behandeling. In dat stuk zaten ook verwijzingen naar andere "instanties", zodat mijn vraag in één keer is beantwoord.
Dat is fijn om te horen, we doen ons best zoveel mogelijk informatie te bieden. Bedankt, mr. Pablo van Klinken (directeur)
Super mail service, snel antwoord, duidelijke uitleg.
Nou hartelijk bedankt. Bij mij thuis krijgen mijn kinderen een reep bij een 10, dat zit er voor mij niet in. mr. Pablo van Klinken (directeur)
Snelle terugkoppeling van de door mij gestelde vraag.
Positieve ervaring ( vooral het snelle antwoord )
Totaal oordeel kan ik nog niet echt over oordelen omdat ik nu pas de opdracht heb gegeven.
Snelle en duidelijke reactie op dr gestelde vraag.
Heb snel antwoord op mijn vraag gekregen, ben echter nog op zoek waar ik het een en ander kan vinden op de website
Zeer gemakkelijk en dat je een vraag via Internet kunt stellen en er een antwoord op krijgt waarmee je verder kunt.
ik had een korte vraag, en kreeg op dezelfde dag nog een uitgebreid advies
De vlugge afhandeling van mijn vragen is heel fijn. Hiermee wordt voor mij het afstrepen van mogelijkheden weer een stukje helderder.
Bedankt voor de hoge beoordeling. We doen voor iedereen ons best om zo goed mogelijk antwoord te geven. Met vriendelijke groet, mr. Pablo van Klinken (directeur)
Na het passeren van de statuten bleek dat de notaris een artikel wat had aangescherpt. Dit had behoorlijke gevolgen voor ons als stichting. DoeHetZelfNotaris heeft overleg gevoerd met de notaris en die heeft het kosteloos voor ons hersteld. Een service waar we heel blij mee waren!
Snel antwoord op mijn vraag
Snelle reactie op mijn vraag. Duidelijk en uitgebreid antwoord.
Pompmolenlaan 19 B
3447 GK Woerden
DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.