Herroepen testament. Vragenformulier ingevuld, werd binnen 24 uur teruggebeld, afspraak gemaakt, binnen een half uur geregeld bij notaris Trip en van Houtum in Zevenaar. Top.
Heb heel snel een antwoord gehad op een informatievraag! Echt goed!
Ik merk dat dit een Nederlandse website is. Ik hoop dat de vragen die ik stelde beantwoord werden volgens de Belgische wetgeving inzake erfenis ....
Als we zien dat de vraag uit België komt dan geven we altijd een voorbehoud.
Duidelijk en snel antwoord op mijn vragen.
Mijn eenvoudige schriftelijk ingediende vraag werd heel snel en duidelijk beantwoord. De mogelijkheid om schriftelijk een vraag te stellen zonder verdere verplichtingen nam voor mij een drempel weg. Als je een notaris belt word je bijna altijd 'verplicht' om een afspraak te maken.
Ik had een korte vraag m.b.t. het internationale erfrecht. Nederlandse nationaliteit, geëmigreerd naar Brazilië en langdurig aldaar woonachtig. Hierop heb ik per e-mail binnen 1 dag een duidelijk antwoord gekregen (Braziliaans Erfrecht is van toepassing).
snel en accuraat in de communicatie
Heel snel en duidelijk antwoord gekregen op mijn vraag en waar ik de hulp kon krijgen. Dank.
Ik kreeg na mijn vraag meteen een antwoord waar ik iets mee kon
mijn vraag wordt snel en adekwaat beantwoord. Deze site is heel fijn al je snel iets wilt weten. Voor daadwerkelijke acctie heb ik liever persoonlijk contcat.
Snel en adequaat antwoord op een gestelde vraag via de website.
Vraag en antwoord ging snel en eenvoudig
prima op weg geholpen.
Ongevraagd een herhinnering gekregen.
Mijn vraag werd niet goed begrepen maar misschien had ik hem niet duidelijk genoeg gesteld. Via ticket gemaild en later op chat. Bevredigend antwoord gekregen.
Snel en duidelijk
Behoeft geen toelichting.
Mijn vraag werd snel en op een duidelijke manier beantwoord. Compliment.
Website is prima en het is best gemakkelijk om een concept akte op te stellen. Ook het maken van een afspraak met de notaris ging OK. Het ging mis bij de betaling aan de notaris. Ik kreeg de verkeerde factuur, heb dit aangegeven maar kreeg niet tijdig een reactie waardoor ik ter plekke moest betalen. Hun verouderde pinautomaat deed het niet, maar ik moest toch perse direct betalen en een kilometer naar het pinautomaat lopen. Dit hele gedoe heeft mij veel tijd gekost en gaf me ook een naar gevoel van geen vertrouwen in betaling. Verder ook geen notaris waar ik nog eens heen zou gaan qua omgang. Ik snap dat dit aan de individuele notaris ligt, maar jullie kiezen met wie jullie samenwerken en daardoor zou ik hier toch niet meer voor kiezen. Jammer!
Beste Ank, dank je. Wij hebben inderdaad niet in de hand hoe de notarissen werken. Zeker niet omdat wij daar ook geen invloed op hebben. We zullen jouw reactie zeker met de notaris bespreken. Het is ons streven dat je niet alleen een goede ervaring op de site hebt, maar ook in de afronding. Als er meer mensen zij die minder goede ervaringen hebben met een bepaalde notaris, dan zoeken wij natuurlijk een andere. Het recenseren van de notaris is eigenlijk niet de bedoeling, daar zijn andere websites voor. Maar we zijn natuurlijk blij met iedere reactie. mr. Pablo van Klinken (directeur)
duidelijk antwoord, is heel belangrijk dat er duidelijkheid gegeven wordt! anders heb je er niets aan
Ik heb alleen een vraag gesteld via internet. Ik kreeg dezelfde dag nog (zonder kosten) een uitgebreid en duidelijk antwoord. Hartstikke fijn!
We krijgen veel hoge cijfers, maar bij een 10 bedanken we toch even apart. mr. Pablo van Klinken (directeur)
Pompmolenlaan 19 B
3447 GK Woerden
DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.