om 14.00 uur iets via de mail gevraagd, om 18.20 een duidelijk antwoord, beter kan niet . Ik zal deze site dan ook koesteren, en verder vertellen want hier krijg je een duidelijk en begrijp baar antwoord in eenvoudig Nederlands. Daarnaast is de vraag ook nog kosteloos.
Beste Emile, We doen ons best. Maar het aantal vragen is wel erg groot, dus of we altijd zo snel kunnen zijn kan ik niet garanderen. Dank je voor het compliment. mr. Pablo van Klinken (directeur)
duidelijk antwoord op vraagstelling. Iets meer toelichting zoals alternatieven beperkt.
Beste Henny, Dat klopt over die alternatieven. Wij kunnen online niet goed zien wat de exacte positie van iemand is. Gelukkig hebben we dan weer wel heel veel informatie op onze site. Daar schrijven we bijna dagelijks nieuwe stukjes. Mogelijk kan je daar dan wel de aanvullende informatie vinden. Groet, mr. Pablo van Klinken (directeur)
Ik ben goed geholpen met het antwoord op mijn vraag, ik kan het een ander goed aanbevelen.
Super handig deze site. Ik ben er snel door geholpen. Bedankt meewerkende notarissen.
Bedankt, dankzij dit soort commentaar doen we het graag.
Snel en bruikbaar antwoord op de gestelde vragen. Kan ik prima mee verder.
Dank je! mr. Pablo van Klinken Directeur
Snelle reactie, maar zodra ik doorga op zaken die mijn inziens onduidelijk zijn, krijg ik geen goed onderbouwd antwoord op mijn specifieke vragen.
Soms moet je tot tien tellen als redactie. U heeft een gratis! advies gekregen, 3x zelfs. Daaronder zit een discussiepunt met uw notaris. Dat is geen DoeHetZelfNotaris. Wij kunnen en mogen daar geen uitspraak over doen. De notaris is wettelijk onafhankelijk. Wel hebben we uitgebreid geadviseerd. Waarna wij u helaas moeten terug verwijzen naar de notaris waar u zaken mee doet. U gaat nu uw frustratie hierover neerleggen in een onvoldoende voor ons antwoord.
Vraag beantwoord. Prima geholpen
Vraag via de website werd snel en to-the-point beantwoord. Heb ik een handeling te verrichten waarbij een notaris betrokken is, dan zou ik dit zeker overwegen.
We staan altijd voor u klaar, letterlijk want online zijn we 24 uur per dag open.
Snel en heel duidelijk antwoord
Dank u voor het hoge cijfer. mr. Pablo van Klinken directeur
Prima was duidelijk
Het antwoord is duidelijk. Het punt van algemene vragen is altijd dat het nog meer vragen oproept. Daarvoor is een feitelijk consult met een notaris nodig, welke ik ook afgesproken heb. Met vriendelijke dank voor uw service.
Gelukkig niet altijd. Soms hebben mensen een korte feitelijke vraag. Maar het is inderdaad vaak zo met juridische zaken dat het antwoord weer nieuwe vragen oproept. Zeker als het gaat om ingewikkelde zaken zoals een erfenis. Daar spelen naast juridische zaken ook nog vaak familieverhoudingen. We proberen een kort advies te geven. Maar het is zeker heel verstandig om daarna een notaris te raadplegen.
Kreeg een stellig antwoord, maar achteraf bleek dat het toch een veel genuanceerder antwoord had moeten zijn.
Ik heb nog geen antwoord ontvangen. Er zou na 3 werkdagen mij een antwoord toegezonden worden doch ik heb niets ontvangen (5 werkdagen).
Op maandag (deze vraag is van vrijdag) heeft u antwoord ontvangnen.
Voor simpele schenkingakte prima. Voor ingewikkelde testamenten misschien minder, maar geen ervaring mee.
Zeker, als een testament erg ingewikkeld wordt dan kan het niet online. Daarom hebben we een aantal intake-vragen opgesteld. Die helpen jou om te beoordelen of je met een standaard testament af kan, of dat je maatwerk nodig hebt.
Binnen een aantal dagen een duidelijk antwoord op mijn vraag. Heb wel inmiddels zelf een oplossing gevonden.
Goed en duidelijk snel antwoord!!
Heel fijn dat de doe het zelf notaris bestaat.
Dat vinden wij ook :)
Snel en duidelijke respons
Bedankt. We doen ons best om snel en duidelijk te reageren op alle vragen.
Zeer snel een antwoord ontvangen waar je mee verder kunt. Top!
Hele fijne ervaring, fijne website!
Bedankt, we streven ernaar om alle informatie online te zetten die mensen nodig hebben. mr. Pablo van Klinken directeur
Pompmolenlaan 19 B
3447 GK Woerden
DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.