Kort en duidelijk. Hartelijk dank
Een antwoord waarmee ik uitstekend mee uit de voeten kan. Mijn dank is groot.
Bedankt voor de goede beoordeling. Tijdens de kerstperiode hadden we met minder mensen wat minder tijd. We hebben ons best gedaan toch duidelijk antwoord te geven. mr. Pablo van Klinken (directeur)
Gewoon goed en snel advies.
Kort en duidelijk antwoord.
Goed duidelijk omschreven uitleg ook voor mensen met geen hbo opleiding
Dank u! Dat is echt voor ons een heel belangrijke opdracht. We willen dat het recht voor iedereen weer toegankelijk is. Daarom proberen we geen jargon te gebruiken. Vriendelijke groet, mr. Pablo van Klinken (directeur)
heel adequaat en vriendelijk
snel en duidelijk advies.
Snel antwoord
Snelle en deskundige reactie gekregen. Zo veel makkelijker en goedkoper dan een consult bij een notaris. ze helpen je goed op weg en als je twijfels hebt over bepaalde zaken kun je dat heel goed aan deze notaris vragen
Nou hartelijk dank voor het compliment! We doen ons best. We proberen ook zoveel mogelijk vragen al op de site te beantwoorden. Door de verwijzing naar ons woordenboek zijn de onderwerpen dan meestal goed te begrijpen. Natuurlijk geven we ook graag antwoord op vragen. mr. Pablo van Klinken (directeur)
Het antwoord op mijn vraag is nietszeggend. Onzinnig antwoord, waar ik niets mee ben opgeschoten, waar ik niets mee kan. Alleen de snelheid van de reactie was goed. Maar dan had ik liever wat langer gewacht op een goéd antwoord!
Het antwoord was wel duidelijk, maar niet wat u verwachtte vermoedelijk. Dat is dan jammer. Als u het trouwens niet direct begrijpt, dan kan een tweede vraag gewoon ook. Dan hoeft u nog niet direct een 1 te geven. Jammer, maar helaas. mr. Pablo van Klinken (directeur)
Prima service en meedenker!
Bedankt, we doen ons best zeker bij alles met schenkingen. Daar willen we graag advies geven. mr. Pablo van Klinken (directeur)
Snelle en duidelijke reactie op mijn vraag. Waarvoor dank!
mijn vraag over een algemene volmacht aan mijn echtgenote en dochter die ik jaren geleden heb laten maken werd snel beantwoord.Het antwoord was niet geheel passend voor ons.Verder tekst en uitleg zou te veel ruimte en tijd vragen,dus ik doe het er maar mee.
Dat klopt, een echt individueel advies is vaak best lastig. Bovendien wordt het dan ook erg kostbaar. Wij geven zoveel mogelijk, zo snel mogelijk een eerste reactie. Als het dan dieper moet gaan, dan is toch vaak advies van een notaris of jurist in persoon de beste weg.
Supergemakkelijk en toegankelijk. Je moet wel héél goed nadenken over je vraag! In mijn geval was de situatie complex en spelen er meerdere facetten. Toch wil je in je vraag beknopt zijn, waardoor in mijn geval de kern van de vraag niet echt naar voren is gekomen. En dus het antwoord niet erg bevredigend
Bevestiging van hetgeen ik zelf al dacht.
Makkelijk te vinden op Internet, makkelijk om een vraag te stellen, razendsnelle ontvangstbevestiging en een bijna net zo snel (eerste) antwoord op mijn vraag. Vooralsnog kan ik ermee verder en wellicht in een later stadium komt er een vervolgcontact. Prima site, goed aanbevolen.
Snel en goed antwoord gekregen. Hoewel mijn vragen erg moeilijk waren om een goede oplossing in te vullen.
Prima antwoord, helder en behulpzaam
een ongehuwde tante wil graag dat ik alles omtrent haar overlijden en het verkopen van haar huis op me ga nemen, dus ik kan alle hulp en info goed gebruiken. Door uw service kom ik nu beter beslagen ten ijs.
Duidelijk en snel antwoord!
Ik vroeg om advies en die ontving ik sneller dan verwacht. Ondanks dat het gratis advies was werd er toch redelijke aandacht besteed om mijn vragen te beantwoorden.
Beste Jennifer, Ja maar dat lijkt me wel het minste. We geven graag en gratis advies. Soms kan dat niet, als de zaak juridisch ingewikkeld is. Maar vaak kan het wel. De adviezen zijn natuurlijk wel beperkt, omdat we nooit de hele zaak kennen. Dank je voor de hoge cijers. mr. Pablo van Klinken (directeur)
Pompmolenlaan 19 B
3447 GK Woerden
DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.