Niet wijzer geworden maar doorgestuurd naar consulaat Zwitserland.
super snel antwoord op een vraag
Graag gedaan, bedankt voor hoge cijfers. mr. P. van Klinken
Advies gevraagd ivm verwerpen erfenis overleden partner. Ík kreeg het advies om evt openstaande rekeningen van mijn overleden echtgenoot met wie ik niet in gemeenschap van goederen getrouwd was, te betalen met zijn bankrekening. Dit is niet mogelijk natuurlijk. het enige wat je nog kunt laten betalen zijn begrafeniskosten
Je kreeg een advies in twee delen: 1 betaal in ieder geval niet vanaf jouw bankrekening. 2. betaal eventueel vanaf zijn rekening. Ik wist niet of je daar bij kon (had een en/of rekening kunnen zijn). Waarschijnlijk was het wat te kort geformuleerd, excuses daarvoor.
Een snelle reactie. Inhoudelijk lijkt mij iets meer verdieping mogelijk.
Uw snelle reactie. Zeer goed
Snel een antwoord op mijn vraag.
Ik had een vraag gesteld en deze is met een tegenreactie van mij alsnog keurig beantwoord
Graag gedaan en bedankt voor de waardering. Pablo van Klinken (directeur)
Ik heb enkele vragen gesteld over onwillige mede erfgenamen. Hierdoor ben ik tot de slotsom gekomen dat ik de erfenis laat verdelen door een notaris.
Graag gedaan. We helpen graag, ook bij onderwerpen waar we geen aktes voor hebben en dus niets aan verdienen. mr. Pablo van Klinken (directeur)
Snelle en duidelijke reactie.
Snel, duidelijke peppie-en-kokkie-taal en to-the-point.
Bedankt, gelukkig weet ik nog wie Peppie en Kokkie waren. Maar of het dan een compliment is weet ik niet zo zeker :). In ieder geval geven we antwoord in duidelijke woorden en zonder al teveel juridisch gedoe.
Heel snel, kort en duidelijk antwoord!
Snelle reactie waardoor verdere stappen kunnen worden gezet.
Goeie service. We hebben alleen niet echt een antwoord gekregen op onze vraag.
Uitleg en daardoor de ervaring was gelukkig goed
Fijne makkelijke website en goede tarieven. 1 vraag was mij niet duidelijk en hier heb ik over gemaild anderhalve week terug maar nog steeds niks gehoord helaas.
Ik heb het uitgezocht. Ik gaf inderdaad antwoord, waarin stond dat we iets aan het verbeteren waren. Maar helaas ben ik daarna vergeten om te melden wanneer het gereed was. Dat is geen goede communicatie. Inmiddels wel gedaan, maar dan via de mail. Vriendelijke groet, mr. Pablo van Klinken (directeur)
Het antwoord is goed alleen valt jammer genoeg de uitkomst verkeerd voor ons uit.
Levert vaak erg nuttige en goede adviezen
Snel en duidelijk antwoord
Helaas geen notaris in Apeldoorn. Dus gestopt.
Helder, duidelijk en eerlijk antwoord binnen 1 dag! Prima service!!
Dank je, we zitten er voor ook om snel antwoord te geven. mr. Pablo van Klinken (directeur)
Makkelijk voor het stellen van een snelle vraag. Antwoord binnen redelijk termijn.
goed weer een stap verder,om nog uit te voeren.
Beste , was heel duidelijk antwoord van notaris , prima .
Pompmolenlaan 19 B
3447 GK Woerden
DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.