Een snel en goed antwoord
Binnen een dag een prima antwoord op mijn vraag. Ontzettend tevreden hierover.
Snelle en duidelijke reactie op mijn vraag.
Hartelijk dank, daar doen we het voor. Team DoeHetZelfNotaris
Prima ervaring
Overzichtelijke site, snel antwoord.
prettige communicatie, duidelijk en snel antwoord op mijn vragen. Er prettig
Hartelijk dank, net geen 10, maar toch fijn. Team DoeHetZelfNotaris.nl
Dank voor jullie advies
Graag gedaan.
Ik had een voor een notaris eenvoudige vraag gesteld over het recht op inzage in de administratie voor de datum van overlijden van de erflater. Het antwoord dat ik kreeg is juridisch onjuist en ook niet juist gemotiveerd.
Geachte heer, Als u van mening bent dat het antwoord juridisch onjuist is, dan beschikt u kennelijk zelf over de juiste juridische kennis. Dan begrijp ik niet wat het doel van de vraag was. Die ik naar eer en geweten heb beantwoord. Mogelijk niet geheel het antwoord dat u verwachtte te krijgen? met vriendelijke groet, mr. Pablo van Klinken
Ik vind dat u mijn vraag niet goed beantwoord heeft. In uw website schrijft u dat je kindsdelen niet in een nieuwe gemeenschap mag inbrengen, in uw antwoord schrijft u dat ik die schuld in mijn nieuwe huwelijk inbreng. Dat vind ik nogal tegenstrijdig. Ook het tweede gedeelte van mijn vraag heeft u eigenlijk helemaal niet beantwoord, wel veel geklets over een eventueel testament van mijn overleden echtgenote waar ik niets aan heb. Nee, ik heb niet veel geleerd van uw antwoord. Mvg, T.R. Schut
Beste heer, er staat nergens dat je kindsdelen niet mag inbrengen in een nieuw huwelijk. Er staat juist en dat stond ook in het antwoord, dat dit uitgesloten kan worden in een testament. Dus het is geen wettelijke regel, mogelijk dat daar de verwarring ontstaat? Het tweede deel van uw vraag is heel duidelijk beantwoord volgens mij. Het kan niet, u kan niet de kindsdelen van het overlijden van uw vrouw niet opeisbaar maken na uw overlijden. Als u het antwoord niet duidelijk vond, de laatste regel van iedere mail: heeft u nog aanvullende vragen, wij beantwoorden ze graag.
Tot nu slechte ervaring met de DoeHetZelfNotaris. Heb al twee keer de gegevens in moeten voeren en krijg van de notaris te horen dat hij nog steeds geen juiste versie van jullie heeft ontvangen. Ik hoop dat dit snel wordt opgelost
Beste heer, Zoals u weet ging er de eerste keer technisch iets niet goed. Er bleek een verkeerde koppeling te staan. Daarna was de communicatie tussen de notaris en ons niet helemaal helder. We hebben er direct werk van gemaakt. Volgens mij is daarna ook alles in orde, want geen bericht is goed bericht bij dit soort zaken. Met vriendelijke groet, mr. Pablo van Klinken
Het antwoord was wat klungelig
In de vraag ontbrak juridische informatie, het begrip "partner" wordt heel vaak op verschillende manieren gebruikt. Dus het antwoord behandelde de verschillende varianten. Als het daardoor onduidelijk was, had ik mogelijk beter geen antwoord kunnen geven, maar eerst een aantal wedervragen kunnen stellen. Met vriendelijke groet, mr. Pablo van Klinken
Snelle en heldere advies
Ik heb pas voor de eerste keer met jullie via de email een geval voorgelegd over een erfenis cq testament. Via Google bij jullie organisatie terechtgekomen met mijn vraag. Heel keurig en gewoon op een menselijke wijze een antwoord vrij vlot teruggekregen. Komt zeer betrouwbaar en prettig over, zonder al te commercieel de boventoon te laten voeren. Dus voor mij OK!
snelle antwoord, met conclusie waar je wat mee kunt
Duidelijke en snelle reactie waar ik veel aan heb!
Ik had een vraag gesteld en heb daar vlot een voor mij goed antwoord op gekregen. Jullie moeten wel nog de schrijffout uit de herinnering opvolg e-mail halen (… vragen n opgesteld …).
Alle vragen die ik had werden goed en snel beantwoordt
Nog geen concrete oprichting gedaan, maar de hulp per email tot op heden is uitstekend.
Ik krijg op al mijn vragen advies cq antwoorden.
snel antwoord op een eenvoudige vraag
Pompmolenlaan 19 B
3447 GK Woerden
DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.