Ik had een paar lastige vragen. Die zijn vlot beantwoord.
Zeer snel en correct duidelijk antwoord
Snel en duidelijk antwoord op de gestelde vraag
Ik ontving wel een beknopt antwoord
Werkelijk overal zelf achteraan moeten bellen. Normaal duurt het 6 weken voordat verklaring afgegeven wordt nu meer dan 9 weken. Vaak herinnering moeten sturen op mail omdat er geen antwoord op kwam. Absoluut geen aanrader
Dat is heel vervelend om te horen. De doorlooptijd van een verklaring van erfrecht wordt grotendeels bepaald door het tempo waarin de gemeente werkt. Voor de duidelijkheid: u geeft nu een beoordeling van een derde partij. Want wij maken die Verklaring van Erfrecht niet. Via ons geeft u de opdracht aan een notaris, die stelt de Verklaring op. Wij hebben daar (helaas) geen invloed op. Ik zal natuurlijk uw ervaring delen met de notaris die het werk heeft uitgevoerd. mr. Pablo van Klinken (directeur)
Snelle reactie
Akte was niet geheel juist ingevuld, daar een zoon in Nieuw Zeeland woont en de notaris niet duidelijk aangegeven had, dat iedere begunstige in persoon aanwezig moest zijn. Akte moest derhalve aangepast worden en er moest een 2e afspraak gemaakt worden. dit lukte nog op 31 december 2018, zodat dit jaar nog meegenomen kon worden bij de estate planning.
Ik had een vraag over de keuze welk testament concept te gebruiken. ik had binnen enkele uren reeds een antwoord
Snel en duidelijk antwoord
gemakkelijk en professioneel
Snel antwoord waar we wat aan hadden bedankt hiervoor
Geen behulpzaam antwoord op een toch simpele vraag over het invullen van het formulier ' testament'
Beste heer, Was het antwoord dan te kort? Ik heb het nagelezen en zie niet direct waar het namelijk onduidelijk is. Maar je kan altijd een aanvullende vraag stellen. Ik heb de indruk dat er niet zo zeer een vraag is over het formulier, maar meer over het erfrecht in deze.
De materie is complex. De notaris had weinig op met deze vorm van akte opstellen. Vragen kunnen niet voor deze prijs. Hij had er duidelijk geen zin in. Slechte service!
Ik had de vraag beantwoord vanuit het idee dat dit een gebruikersvraag was. Dus een vraag over de werking van het formulier. Maar uit de evaluatie meen ik op te maken dat het toch inhoudelijk bedoeld was? Stuur je dan een mailtje, dan geef ik natuurlijk graag antwoord. mr. Pablo van Klinken (namens DoeHetZelfNotaris)
Zeer snelle antwoorden op al mijn vragen.
De snelheid waarmee ik antwoord kreeg was omzettend goed.
Helaas kreeg ik niet op alle gestelde vragen een duidelijk antwoord.
Er was volgens mij maar 1 duidelijke vraag, namelijk als je zelf statuten hebt gemaakt kan een notaris die dan passeren. Het antwoord is nee, want de notaris moet die dan helemaal nakijken. We schreven er ook over op onze site: https://www.doehetzelfnotaris.nl/wij-hebben-zelf-al-statuten-gemaakt-kan-de-notaris-die-goedkoop-omzetten-in-een-akte/ Het feit dat het niet kan, is natuurlijk wel een antwoord, ook al is het niet het gehoopte antwoord. Met vriendelijke groet, mr. Pablo van Klinken (directeur)
Ik kreeg een duidelijk antwoord op mijn vraag maar ook de verwijzing naar een notaris zonder dat er reclame gemaakt werd voor een specifieke notaris en dat stel ik zeer op prijs!
snelle respons,relevant
snel en duidelijk geholpen .Top
Zeer prettige samenwerking, erg vlot en correct behandeld.Een dikke 10 !
Nou hartelijk dank! Een dikke tien, is vermoedelijk nog meer dan een tien! Team DoeHetZelfNotaris.nl
Snel en prima geregeld.
Pompmolenlaan 19 B
3447 GK Woerden
DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.