Ontzettend snel een heel duidelijk antwoord op mijn vraag
Hartelijk dank. Vaak reageren we heel snel. Binnen 24 uur, maar het kan ook wel eens wat meer tijd kosten. Bedankt voor het compliment. Team DoeHetZelfNotaris.nl
Fantastisch geholpen en zo snel
Het antwoord op mijn vraag is luid en duidelijk, nu weet ik wat ik kan doen.
Fijn te zien dat we je goed geholpen hebben. Vooral dat je nu weer verder kan. Succes. team DoeHetZelfNotaris.nl
Duidelijk antwoord
Ik stelde een korte vraag en kreeg een kort en zeer duidelijk antwoord; was 100% tevreden.
Nou bedankt! Dan deden we het goed, althans helemaal naar verwachting. Vriendelijke groet, Team DoeHetZelfNotaris.nl
Mr. Pablo van Klinken, onze hartelijk dank voor uw advies! We gaan dat advies zeker opvolgen. Een hartelijke groet, Ria van Wieringen.
ik kreeg gelijk een duidelijk en kort antwoord op mijn vraag. waardoor het voor mij duidelijk werd wat ik het beste kon doen.
Snel en duidelijk
Zeer snel antwoorden op mijn vragen. Meedenkend, deskundig en duidelijke uitleg. Tevens adviserend.
Nou hartelijk bedankt. We doen ons best. Kan niet altijd, als het bijvoorbeeld een conflict is. Maar waar het kan graag. Fijn weekend Team DoeHetZelfNotaris
Slecht! Ik stel een vraag met een duidelijke kort en bondige toelichting. Als reactie daarop komt een antwoord waar ik helemaal niks mee kan, een antwoord waar ik helemaal geen vraag over heb gesteld en waar ik het helemaal niet over gehad heb!
Ik ben helemaal in de war. In mijn ogen is het antwoord juist super eenduidig. Ik stuur wel een aanvullende mail, om het nog een keer uit te leggen. Met vriendelijke groet, mr. P. van Klinken
Helder. Snel.
Snel, eenvoudig en een duidelijk antwoord op mijn vraag.
Heel duidelijk en snel
Hartelijk dank, zo gaan we omhoog met ons gemiddelde! Team DoeHetZelfNotaris.nl
Snelle, deskundige reactie
Ik heb een vraag over de fondsvrijstelling bij het oprichten van een personeelsvereniging. Hier werd ik niet verder mee geholpen, maar doorverwezen naar mijn accountant. Dit zijn vragen die een notaris behoort te weten. Ik word nu van het kastje naar de muur gestuurd. Ik heb onderaan dit formulier verklaart dat ik klant ben (geweest) bij dit bedrijf, maar dat is niet het geval. Dit was wel de bedoeling, maar na deze ervaring gaat dit niet gebeuren.
Beste mevrouw, Op het juridische deel heeft u antwoord gehad. Op de fiscale vraag heb ik u verwezen naar uw accountant. Die was redelijk complex en specifiek. Het is binnen het gratis beantwoorden van vragen niet mogelijk om dergelijke (risicovolle!) fiscale adviezen te verstrekken. mr. Pablo van Klinken (directeur)
Een duidelijk antwoord op mijn vraag, erg snel en nam mijn zorg weg. Bedankt!
Gelukkig. Team DHZN
Ik kreeg zeer vlot een kort en bondig antwoord op mijn vraag.
Snelle beantwoording via site en goede uitleg in taal die ieder mens kan begrijpen.
Bedankt, We zijn heel blij met een 10, hebben we ook nodig om ons gemiddelde nog wat omhoog te krijgen :) Team DoeHetZelfNotaris
Goede snel vraag beantwoordingen
Pompmolenlaan 19 B
3447 GK Woerden
DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.