Ik ben er zelf wel mee geholpen ik zou het anderen voor het geen ik wilde weten zeker doorverwijzen naar de doe het zelf notaris.
Leuke site, moet helaas gezien worden als spelletje, de zogenaamd "verbonden"notaris belde de dag erna dat ze neit meer meededen in het verhaal. Daarna een mail van de site over evt kosten aan annuleringen. Jammer
Geachte heer van der Klugt, onze site is geen nep site. Bij het oprichten van rechtspersonen zijn regels van toepassing. Die hebben ten doel om witwassen en terrorisme te voorkomen. Daarbij zijn een aantal indicatoren die de notaris dwingen tot extra controles. In uw geval hebben concrete aanwijzingen ertoe geleid dat u online geen rechtspersonen op kan richten. De notaris heeft u dat ook gemeld. Waarop wij de opdracht kosteloos hebben geannuleerd. De mail die u daarop ontving gaat over dat de notaris formeel ook nog toestemming met geven om de opdracht te ontbinden. Het lijkt me dat wij hiermee keurig binnen de juridische grenzen zijn gebleven. mr. P. van Klinken (directeur)
heel snel en duidelijk antwoord, op mijn vragen, blij mee
Graag gedaan. Team DoeHetZelfNotaris.nl
Op een missertje in de vraagstelling na tevreden over het gebodene
Snel en goed antwoord
Dank, we doen ons best. Team DoeHetZelfNotaris
De afhandeling is nog in volle gang, dus ik vind deze beoordeling te vroeg. Ik heb nog geen product ontvangen en factuur betaald. De communicatie tot nu toe was snel en accuraat. Ik hoop dat het met de legalisatie bij de gemeente goed is gegaan. m. vr. gr.
Bedankt, maar we vroegen een beoordeling van het deel dat DoeHetZelfNotaris heeft gedaan. Het deel dat daarna komt en door de notaris wordt uitgevoerd, daar hebben wij ook geen zeggenschap over. Dat willen we wel graag weten, zodat we het eventueel kunnen bespreken met de notaris. Vriendelijke groet, mr. Pablo van Klinken
Hartelijk dank, beter dan een 10 kunnen we het niet doen. Het is dan ook altijd ons streven. Team DoeHetZelfNotaris
Duidelijk antwoord gekregen op mijn vraag
Na het stellen van de gratis vraag via mail dezelfde dag antwoord. Hoewel het antwoord iets onduidelijker is dan de gestelde vraag ben ik wel tevreden over de afhandeling.
O sorry, maar je kan ook een aanvullende vraag stellen. Ook gratis. Pas als het echt een juridisch advies wordt bij een conflict bijvoorbeeld kunnen we je niet helpen. mr. Pablo van Klinken
Ofschoon we niet het beoogde doel bereikten met onze stap naar DHZN kunnen we toch wel content zijn over de wijze waarop DHZN gereageerd heeft. We zijn wat teleurgesteld in het niet-mogelijk zijn van een naar onze mening eenvoudige verklaring van erfrecht.
U bent te snel met uw conclusie. We zijn nog bezig met het aangepaste aanbod. Bij een erfenis van broers en zussen is nu eenmaal meer onderzoek nodig. mr. Pablo van Klinken (directeur)
Een snel (binnen 1 dag) en duidelijk antwoord op een belasting technische vraag mbt schenkrecht
Graag gedaan. Team DoeHetZelfNotaris.nl
We hebben een levenstestament laten maken. Deze was vrij standaard en we hebben eigenlijk niet echt problemen ondervonden. Momenteel bezig met een testament. Dit gaat vrij moeizaam ondanks het feit dat ik precies weet wat we willen. De de woorden die gebruikt worden moet ik soms eerst opzoeken en dan begrijp ik het soms nog niet helemaal goed. Terwijl ik bv het onderwerp via de Consumentenbond of andere notaris side,s heel goed begrijp. Ik hoop dat ik voor u goed verwoord heb.
Dat is een belangrijke opmerking. We gaan er naar kijken. Het is zeker niet de bedoeling dat vragen te moeilijk zijn. Hoewel je niet ontkomt aan woorden als legaat of executeur. Maar misschien kunnen de vragen wel meer toelichting bevatten. mr. Pablo van Klinken (directeur)
snel en adequaat geantwoord
Nog niet veel eevaring mee
het is lastig dat de cijfers die u noemt in een rekenvoorbeeld niet kloppen. Het gaat hier om het verschil in belasting bij een legaat. Zonder legaat is er geen vrijstelling voor kleinkinderen staat hier, Klopt niet en ook de berekening klopt niets van.
Ik zie uw correcties graag tegemoet. Mogelijk is er een rekenvoorbeeld niet al te duidelijk. Ik weet op grond van wat u nu schrijft niet exact waar u op doelt. mr. Pablo van Klinken
Snel en vakkundig antwoord op mijn vraag!
Het resultaat (levenstestament) onbruikbaar en onvolledig. Bij bezoek aan de notaris bleek de akte onvolledig en opgesteld volgens een verouderd concept. Weggegooid geld
Geachte heer, Om te beginnen, de notaris heeft nooit contact met ons gezocht. Ten tweede, wat u schrijft kan niet. Wij werken met het model van de KNB en de Nederlandse Vereniging van Banken. U betaalt niet aan ons, maar aan de notaris. Als die dus een ander model wil gebruiken dan betaalt u nog steeds maar 1x. Er kan dus nooit sprake zijn van weg gegooid geld. In de enkele gevallen dat een notaris een opmerking heeft bij onze modellen, passen wij die kosteloos aan. Hier is geen enkele sprake geweest van contact tussen de notaris en ons. De recensie is dus aan het verkeerde adres (ook nog op diverse platformen tegelijk). U had contact met ons op kunnen nemen. Dat heeft u niet gedaan. U heeft via ons de notaris opdracht gegeven een Levenstestament op te stellen. De notaris heeft die opdracht aangenomen voor de prijs die op onze site staat. U had dus recht op een akte voor die prijs. Als de notaris daar niet aan mee wil werken, dan had ik u bijzonder graag geholpen. mr. P. van Klinken (directeur)
Erg fijn dat je kan vragen zonder kosten hoe ik iets aan moet pakken.
Snel en helder antwoord ontvangen.
Kunt u aangeven wat we hadden moeten doen om een hoger cijfer te halen? Nu scoren we onder ons gemiddelde. Pablo van Klinken (directeur)
Ik kreeg dezelfde dag een antwoord op mijn vragen. De informatie was uitgebreid en duidelijk. Ik zal de DoeHetZelfNotaris aanbevelen als het zich voor doet.
Hartelijk dank voor de mooie aanbeveling. Team DoeHetZelfNotaris.nl
prima ervaring en goed kontakt
Pompmolenlaan 19 B
3447 GK Woerden
DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.