Snel een paar offertes gekregen. Prima.
Ik heb nog geen ervaring met u opgedaan, alleen een vraag gesteld.
De vraag om ons te beoordelen verstuurt het systeem direct nadat (!) wij antwoord hebben gegeven. Dus je moet even zoeken of ons antwoord niet in de ongewenste mail is gekomen.
wel vervolg vraag aangeboden. --- hieronder niet duidelijk hoe 'gemak' bedoeld wordt.
Duidelijk en snel antwoord
Super bedankt, Team DoeHetZelfNotaris.nl
Wacht op antwoord
Ik heb het nagekeken, maar het antwoord was nog op dezelfde dag. Dat was een dubbel antwoord omdat de vraag niet exact duidelijk was voor ons. Waarbij wij ook vroegen om aanvullende gegevens. Natuurlijk is er een vervolgantwoord verzonden. mr. Pablo van Klinken (directeur)
Kreeg snel een antwoord waar ik mee verder kon.
Ik vroeg naar de doorloopsnelheid van afkoop eeuwigdurende erfpacht Amsterdam. Antwoord was prima. Ik heb een aanbieding van de gemeente, met daarin een lijst van notarissen, waarvan ik er 1 moet aanvinken/selecteren. Helaas komt erfpachtnotarisamsterdam.nl daar niet in voor. Wel Van Lenning notariaat. Maar die geeft andere offerte (bij direct opvragen) dan erfpachtnotarisamsterdam.nl. Verwarring dus. En dat is nou net wat ik niet wil hebben in dit geval (verwarring). Kortom: - Aanbevelen: Ja, informatie is prima. - Kan ik er iets verder mee? Nee, verwarrend.
Zeer tevreden volgend jaar gaan we terug voor een nieuwe schenkingsakte.
Hartelijk dank, Team DoeHetZelfNotaris.nl
Ik zit nu al weer enkele dagen te wachten op antwoord
We gaven volgens mij redelijk snel antwoord. Daarop kwam een vervolgvraag. Weer een antwoord. Als dat via de mail te traag gaat, dan kan je chatten of bellen. De keuze van het medium is aan de klant. mr. Pablo van Klinken
Op de site is voldoende informatie te vinden om tot weloverwogen keuzes te komen bij het opstellen van een (levens)testament.
...nog geen antwoord gehad op mijn vraag.
Wij hebben u aangeboden om het uit te zoeken. In dit geval gaat het om een vraag die niet door ons te beantwoorden is. Wij moeten ergens een ingang vinden bij een landelijke bank. Dat kan wel een behoorlijke tijd gaan duren.
Zo ben ik er. Achter gekomen in korte tijd wat ik graag wilde weten
Ik heb op mijn vraag een duidelijk, kort en krachtig antwoord gekregen waar ik mee vooruit kan. Dank aan DoeHetZelfNotaris is hier op zijn plaats. groet Piet Berden
Dank je, Team DoeHetZelfNotaris
Heel tevreden
Hartelijk dank Team DHZN
Snel en accuraat op mijn vraag gereageerd.
Precies wat ik wilde weten. Heel goed
Hartelijk dank voor uw beoordeling en de hoge waardering. Team DoeHetZelfNotaris.nl
Na veel zoeken naar antwoorden over testamenten en scheidingen duidelijk antwoord gekregen via de site en de vraagmail.
Dank je. We hebben in twee jaar nu honderden berichten geschreven. Nog iedere week voegen we nieuwe stukjes toe. Daarbij kijken we altijd naar onderwerpen waar veel vragen over gesteld zijn. Team DoeHetZelfNotaris.nl
De site heeft een prettige manier van onderzoeken. Veel vragen worden duidelijk beantwoord. Blijven er vragen over dan krijg je snel persoonlijk contact via mail. De grote berg veranderd in een molshoop.
Wat een super aardige reactie! We doen natuurlijk onze best. Het is dan heel fijn als iemand zo duidelijk aangeeft dat we iets hebben bijgedragen. Onze missie is niet voor niets: (r)echt eenvoudig. Team DoeHetZelfNotaris.nl
Snel antwoord
Dank je. Team DHZN
De volgende dag direct een kort maar doeltreffend antwoord gekregen per e-mail.
Dank je. We doen ons best om zo snel mogelijk en vooral duidelijk te antwoorden. Altijd fijn om te lezen als we daarin slagen. Team DoeHetZelfNotaris
Snel en uitvoerig beantwoord. Heeft heel erg geholpen. Bedankt.
Bijzonder prettig en informatief, ook bij een vraag naar minder bekende zaken.
Hartelijk dank. We hebben nog meer geïnvesteerd in onze helpdesk. Dus we hopen inderdaad op nog hogere cijfers (niet dan een 10, dat is het ultieme doel). Team DoeHetZelfNotaris
Het antwoord op vragen was zeer duidelijk. Jammer dat een erfenis door een uitsluitingsclausule niet zo hard is als het lijkt: er kan toch nog geschonken worden.
Ja, dat hebben we natuurlijk vaker. Dan geven we een goed antwoord, maar valt de inhoud tegen. Dat is een beetje alsof we werken bij De Belastingdienst. Leuker kunnen we het niet maken. Team DoeHetZelfNotaris
Vrijdag vraag gesteld, maandagochtend antwoord ontvangen
Graag gedaan, Team DHZN
hoe het verder gaat kan ik nu nog niet beoordelen. ik heb de gemeente amsterdam op de hoogte gesteld van de notaris van Lenning
Als het tot nu toe goed en duidelijk werkt, wat is dan de reden dat u een 6 geeft? Wat zouden wij kunnen verbeteren? mr. Pablo van Klinken
Pompmolenlaan 19 B
3447 GK Woerden
DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.