Ook eerdere ervaring was positief. Direct en duidelijk antwoord / documenten.
Niets aan bovenstaande toe te voegen.
Niets aan bovenstaande toe te voegen.
Levenstestament geen probleem, testament was lastig en niet uitvoerbaar in onze situatie.
Beste klant, Wij hebben als enige bron op het internet uitgelegd hoe je om kan gaan met pleegkinderen en nalatenschappen. Ik heb dat uit persoonlijke betrokkenheid gedaan. Natuurlijk kan je in die situatie geen testament via onze site maken. Wij maken standaard testamenten. Hoe je om wil gaan met pleegkinderen en een nalatenschap, dat is maatwerk. Zoals ook pleegzorg altijd maatwerk is en er geen twee situaties hetzelfde zijn. Pablo van Klinken (directeur)
Het is een gemak om digitaal geinformeerd te zijn en daarbij verder te worden geholpen met een verwijzing naar aangesloten notarissen.
Wat een goede uitleg over mijn vraag. Ik heb over deze kwestie nog een vraagje en zal deze alsnog stellen
Hartelijk bedankt voor je beoordeling. We zien je vervolgvraag tegemoet. Met vriendelijke groet, Team DoeHetZelfNotaris
Werkt makkelijk, is zo ingevuld. Voordelig tarief. De informatie in het document ‘uitleg testament’ is echter onjuist, bovendien zitten er taalfouten/typfouten in. Notariswerk komt neer op details. Meest kwalijke fout staat in de uitleg. Tekst daarin luidt: ”In het geval dat de door jou aangewezen erfgenaam is overleden op het moment dat jij dood gaat komen zijn/haar erfgenamen in de plaats. Als je dat niet wilt moet je op het moment dat een erfgenaam komt te overlijden jouw testament aanpassen.“ Dit is onjuist en ongetwijfeld van groot belang voor velen. Als er een testament aanwezig is vindt er aanwas plaats, geen plaatsvervulling. Ténzij dit uitdrukkelijk zo is vermeld in het testament.
Het ligt net even anders. In ons model, hangt het van het model af. In het model dat jij gebruikte, zit geen plaatsvervulling en is dus aanwas (althans als je verschillende erfgenamen hebt). Het hangt ook af van hoeveel erfgenamen je hebt aangewezen. We hebben de uitleg, naar aanleiding van jouw eerdere bericht aangepast. Wat er staat was voor dit type testament onvolledig. Dank voor je opbouwende kritiek, mr. Pablo van Klinken (directeur)
Nvt
Fijn dat je tevreden bent. Team DoeHetZelfNotaris
Heb zeer snel antwoord ontvangen. Is een duidelijk antwoord en onze bedoeling is idd dat de schade voor de verhuurder beperkt blijft. Nogmaals heel hartelijk dank!
Hartelijk dank, fijn dat we konden helpen. Team DHZN
Met deze informatie weet ik hoe ik verder moet. Welke instantie ik moet raadplegen en waar ik albrekening meer moet houden.
Graag gedaan, we proberen snel en duidelijk verder te helpen. Team DoeHetZelfNotaris.nl
Snel een paar offertes gekregen. Prima.
Ik heb nog geen ervaring met u opgedaan, alleen een vraag gesteld.
De vraag om ons te beoordelen verstuurt het systeem direct nadat (!) wij antwoord hebben gegeven. Dus je moet even zoeken of ons antwoord niet in de ongewenste mail is gekomen.
wel vervolg vraag aangeboden. --- hieronder niet duidelijk hoe 'gemak' bedoeld wordt.
Duidelijk en snel antwoord
Super bedankt, Team DoeHetZelfNotaris.nl
Wacht op antwoord
Ik heb het nagekeken, maar het antwoord was nog op dezelfde dag. Dat was een dubbel antwoord omdat de vraag niet exact duidelijk was voor ons. Waarbij wij ook vroegen om aanvullende gegevens. Natuurlijk is er een vervolgantwoord verzonden. mr. Pablo van Klinken (directeur)
Kreeg snel een antwoord waar ik mee verder kon.
Ik vroeg naar de doorloopsnelheid van afkoop eeuwigdurende erfpacht Amsterdam. Antwoord was prima. Ik heb een aanbieding van de gemeente, met daarin een lijst van notarissen, waarvan ik er 1 moet aanvinken/selecteren. Helaas komt erfpachtnotarisamsterdam.nl daar niet in voor. Wel Van Lenning notariaat. Maar die geeft andere offerte (bij direct opvragen) dan erfpachtnotarisamsterdam.nl. Verwarring dus. En dat is nou net wat ik niet wil hebben in dit geval (verwarring). Kortom: - Aanbevelen: Ja, informatie is prima. - Kan ik er iets verder mee? Nee, verwarrend.
Zeer tevreden volgend jaar gaan we terug voor een nieuwe schenkingsakte.
Hartelijk dank, Team DoeHetZelfNotaris.nl
Ik zit nu al weer enkele dagen te wachten op antwoord
We gaven volgens mij redelijk snel antwoord. Daarop kwam een vervolgvraag. Weer een antwoord. Als dat via de mail te traag gaat, dan kan je chatten of bellen. De keuze van het medium is aan de klant. mr. Pablo van Klinken
Op de site is voldoende informatie te vinden om tot weloverwogen keuzes te komen bij het opstellen van een (levens)testament.
...nog geen antwoord gehad op mijn vraag.
Wij hebben u aangeboden om het uit te zoeken. In dit geval gaat het om een vraag die niet door ons te beantwoorden is. Wij moeten ergens een ingang vinden bij een landelijke bank. Dat kan wel een behoorlijke tijd gaan duren.
Zo ben ik er. Achter gekomen in korte tijd wat ik graag wilde weten
Ik heb op mijn vraag een duidelijk, kort en krachtig antwoord gekregen waar ik mee vooruit kan. Dank aan DoeHetZelfNotaris is hier op zijn plaats. groet Piet Berden
Dank je, Team DoeHetZelfNotaris
Pompmolenlaan 19 B
3447 GK Woerden
DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.