Dezelfde dag nog. Ik vraag me alleen af, bij mijn overlijden , is dan mijn appartement van mijn niet onterfde zoon???? En als hij het appartement verkoopt moet hij dan een kwart aan mijn ONTERFDE zoon uitbetalen????
Dank je wel voor je beoordeling. Het antwoord op de vraag die je hier stelt, is inmiddels ook al per email naar je gestuurd. Team DoeHetZelfNotaris
Ik was zeer content met de aanbieding
aanrader
Antwoord "heeft geen nut meer" is echter niet volledig. Toelichting waarom het geen n u meer heeft had eea wat beter kunnen verduidelijken.
Ik stelde mijn vraag eerst bij de regionale notaris. Tijdens het bezoek daar, kon mijn vraag niet direct worden beantwoord. Totaal 6 weken (!) na het eerste contact laat men mij weten geen antwoord te hebben.....en te weten (!) op mijn vraag. Na op een zondagmiddag bij DoeHetZelfNotaris diezelfde vraag te hebben gesteld, krijg ik al de volgende dag een compleet en afdoend antwoord. Grote klasse !!
Dank je, we worden er een beetje verlegen van. Maar heel fijn dat je tevreden bent. Team DoeHetZelfNotaris.nl
Ik had een vraag over een notariële leenovereenkomst. Het antwoord was het advies om dit vooral zelf (onderling) te regelen en daarmee aardig wat kosten te besparen.
Ja, bij het beantwoorden van de vragen hebben we nadrukkelijk als uitgangspunt dat we dat doen in het belang van de klant. Ook als dat niet ons eerste commerciële belang dient. Het gaat om dat je tevreden bent en goed geholpen. Dan kom je later wel weer terug als je ons een keer echt nodig hebt. Team DoeHetZelfNotaris.nl
procedure met Verklaring van Erfrecht snel opgestart met duidelijke toelichting. Ook is het handig de akte tussentijds op te slaan als je nog niet alle gegevens beschikbaar hebt.
Bedankt! Een goede beoordeling is voor ons een goed begin van het nieuwe jaar. Team DoeHetZelfNotaris
Mr. L. Bakker heeft al mijn wensen goed verwerkt in mijn testament. Goede raadgeving en prettig overleg. Ze denkt mee, laat je je op je gemak voelen. Snelle service op maat voor een zeer goede prijs.
Ik zal de complimenten doorgeven aan mevrouw Bakker, de notaris in Amsterdam Zuid. Team DHZN
Goede uitleg, duidelijke site. Binnenkort nog afspraak bij notaris maken.
Bedankt voor je goede beoordeling. Daar zijn we blij mee! Team DHZN
Na een korte vraag over erfenissen werd mij binnen een dag een concreet en duidelijk antwoord gegeven. Het goede antwoord op de juiste plaats
goede ervaring
Antwoord op mijn vraag gehad.
De mail voor de beoordeling gaat direct geautomatiseerd uit, nadat wij een antwoord hebben gestuurd. Dat antwoord staat mogelijk in uw map ongewenste mail. Het was een redelijk uitgebreid antwoord. Heeft u het nog niet gevonden, neem dan vooral contact met ons op. mr. Pablo van Klinken (directeur)
Originele beoordeling
u vraagt te vroeg een beoordeling, ik heb nl geen antwoordt gehad. mvg Francy
Geachte lezer, hartelijk dank voor de snelle en uitgebreide reactie die van U mocht ontvangen. het beoordelen van het navolgende is nog niet van toepassing. graag kom ik terug voor verdere afhandeling, van het probleem in het nieuwe jaar' met vriendelijke groet.
Prima, ik hoop ook op een antwoord op mijn aanvullende vragen
Perfect en duidelijke uitleg.
Hartelijk dank, team DoeHetZelfNotaris.nl
Gisteren een moeilijke, niet alledaagse vraag gesteld via de website en vandaag al antwoord. Top!
De website geeft heel veel informatie, maar ik miste een detail over wat tot vermogen wordt gerekend voor het vaststellen van het loon van de executeur. Ik kreeg heel snel een heldere duidelijke reactie.
Op de site staat in het woordenboek wat tot vermogen wordt gerekend. Wij hebben binnen een dag een reactie gestuurd. Wellicht dat deze bij je ongewenste email is binnengekomen. Met vriendelijke groet, Team DHZN
Originele beoordeling
De website geeft niet de informatie die ik zoek over wat tot vermogen wordt gerekend voor het vaststellen van het loon van de executeur. Ik heb nog geen reactie gekregen op mijn via de site ingediende vraag.
Zeer snelle beantwoording van mijn vraag. Antwoord waar ik wat mee kan. Geen gedoe, geen kosten. Goed alternatief als je een inlichting wil. In mijn geval over erfrecht.
Wat een goede service! Snel en geeft het gevoel van professioneel.
Bedankt voor je complimenten en de goede beoordeling. Team DHZN
Het antwoord was erg kort: nee. Achteraf denk ik dat mijn vraag ook niet volledig was..
Het antwoord op je vraag had geen lange uitleg nodig. Maar was wel meer dan nee. Mocht je nog een aanvulling op je vraag hebben, dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groeten, Mr. Pablo van Klinken Directeur DoeHetZelfNotaris
Toch ook een beetje dubbel. Er staat 'een op maat gemaakt' dus niet online. En daarna dat ik 'snel en goedkoop (…) een testament maak. Blijft een eerste indruk en die is prima.
Duidelijk en snel.
Dank je, hadden we wel weer even nodig, na die paar negatieve berichten. We werken hard voor onze gratis antwoorden. Team DoeHetZelfNotaris
Een dag na de vraag al antwoord en goed advies
Er zijn diverse aannames gedaan bij het formuleren van het antwoord. Helaas alle aannames zijn foutief dus het antwoord is ontoereikend.
Onze excuses hiervoor. Inmiddels hebben wij je vraag opnieuw beantwoord. Hopelijk nu afdoende. Met vriendelijke groeten, Mr. Pablo van Klinken Directeur DoeHetZelfNotaris
Onze vraag was net iets ingewikkelder dan waarin de standaard dienstverlening voorzag.
Pompmolenlaan 19 B
3447 GK Woerden
DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.