kreeg snel antwoord op mijn vragen
snel en helder antwoord. in eerste instantie dacht ik geen antwoord gehad te hebben daar de respons in ongewenst mail binnen kwam. Dit blijft wel vervelend om dit te moeten checken.
Dat met die ongewenste mail blijft een probleem. Wij kunnen daar heel weinig aan doen. Als we weten dat een bepaalde mailservice ons vaak afvangt dan sturen we een bericht. Maar het blijft lastig, met dank aan alle ongewenste mail die er in de wereld wordt verzonden. Team DoeHetZelfNotaris
ik heb geen volledige duidelijkheid gehad,ivm dat ik de oudste erfgenaam ben ivm overlijden van mijn vader,en dat de dochter van mijn stiefmoeder alles regelt en.muj totaal niet op de hoogte stelt na meerdere berichten. wettelijk zouden er sommige dingen niet moeten.kunnen,dat een erfgenaam buiten shot wordt gehouden door de dochter van mijn stiefmoeder,terwijl.ik ook rechten.heb
Wij begrijpen dat je teleurgesteld bent in de inhoud van het antwoord. Helaas kunnen wij hier, juridisch gezien, niks anders van maken. Team DoeHetZelfNotaris
L.S., Dit was voor mij de eerste keer dat ik gebruik maakte van de doehetzelfnotaris. Ik kende het fenomeen niet. Mijn jongste dochter attendeerde mij op jul,lie site. Ik heb aangelog en een vraag gesteld en ik kreeg super snel en een duidelijk antwoord op mijn vraag. Hartelijk dank daarvoor. m.vr.gr. Martin Geutje
Ik kon de gewenst informatie eenvoudig vinden op de site. Meer weten roept vragen op en die werden door mij via e-mail gesteld en binnen een uur beantwoord. Kortom een prima interactie, waarmee ik goed uit de voeten kon.
Dit is de eerste keer dat ik gebruik moet maken van de kennis van de vakman op dit gebied
Snel en duidelijk antwoord op mijn vraag
Fijn! Dat is ook waar wij naar streven. Team DoeHetZelfNotaris
Verrassend zo snel en duidelijk. Makkelijke toegang
Ik heb de site van jullie als zeer prettig ervaren
Op een dacht ik ingewikkelde vraag kreeg ik snel en goed antwoord
de vraag wie naar de notaris moet en wie moet betalen weet ik nog niet.
Beste Kees, De wet bepaalt dat afvoer van hemelwater op 'eigen terrein' dient te geschieden. De gang naar de notaris is geen optie als je verwijdering of verplaatsing van een dakgoot wilt. Team DHZN
Mijn ervaring met DoeHetZelfNotaris zou ik in 1 woord willen samenvatten: WOW! Dank voor uitgebreid en deskundig antwoord! Deze toegankelijke service beveel ik iedereen aan!
Dat is nog eens een enthousiaste reactie en aanbeveling. Bedankt! Daar zijn we blij mee. Team DHZN
Snel en duidelijk antwoord.
Vriendelijk bedankt voor de snelle reactie.
Zie boven
Wij reageren binnen 3 dagen. Wij hebben je dezelfde dag al een antwoord gestuurd. Nog sneller gaat helaas niet. Team DHZN
Originele beoordeling
Zie boven
Van div. notarissen heb ik prijsopgave ontvangen. Wat een enorme bedragen voor iets dat voor een deskundige een "fluitje van een cent" moet zijn., Gelukkig is het via de "DoeHetZelfNotaris" mogelijk zelf al het e.e.a. aan te leveren; dat uiteraard scheelt in de kosten.
Dat is inderdaad ook onze bedoeling. Door digitaal het nodige zelf voor te bereiden en aan te leveren, kunnen we de prijzen scherp houden. Team DoeHetZelfNotaris
Antwoord gekregen op mijn vraag
Ik kreeg razend snel een duidelijk antwoord op mijn vraag
Dat is goed om te lezen! Bedankt. Team DHZN
De website Q&A had geen antwoord op mijn specifieke vraag. De DoehetzelfNotaris gaf binnen twee dagen antwoord.
Reactie op mijn vraag was/is duidelijk en helder. Ik ben goed geholpen door de Notaristelefoon. indien ik nog vragen mag hebben zal ik zeker weer beroep doen op jullie.
Mijn - voor mij - ingewikkelde vraag werd helder opgesplitst in relevante kwesties en vakkundig beantwoord.
Jammer dat het invullen van de voorletters niet juist blijkt te zijn. De executeur dient met Volledige voornaam te worden genoemd. Dat is een omissie in de opstelling. Verder is alles duidelijk.
de website is makkelijk te vinden, helder opgesteld en het antwoord kwam snel
Dat is ook onze bedoeling. Bedankt voor je compliment! Team DoeHetZelfNotaris
Binnen 1 dag een duidelijke reactie op een vraag waar ik op geen enkele website info over kon vinden. En ook nog gratis! (hoe kan dat ;-) )
Kreeg duidelijk antwoord op de vraag die ik had.
Fijn dat ons antwoord duidelijk is. Dat is ook ons streven, begrijpelijke voorlichting geven. Team DHZN
Pompmolenlaan 19 B
3447 GK Woerden
DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.