Nog voordat ik de tekst had gelezen dat de drempel om een notaris te bezoeken lager kan, was dit woord al in mij opgekomen. Bovendien kregen wij vandaag al een reactie, wat ik zeker niet had verwacht. Hoewel dit pas het eerste contact is en ik geen idee heb van de verdere service ben ik voor nu zeer tevreden.
Dit is ook onze bedoeling. Het recht eenvoudig maken. Team DHZN
Prima. Meteen reactie.
Ik weet nu waar ik aan toe ben wat betreft mijn probleem.
Ik kreeg snel antwoord op mijn vraag. Super.
Graag gedaan! Team DHZN
Ik ben sinds kort Kerkrentmeester en kreeg een vraag over testamant, het onterven van zijn kinderen en het schenken van zijn huis aan de kerk. Ik ben een civiel ingenieur maar dit vak gaat mij boven mijn pet dus, ben ik gaan zoeken op het internet
I.v.m. bestuurswijzigingen binnen een stichting had ik een vraag die eerst om opheldering vroeg voor we formele stappen konden nemen. Door de vlotte en ter zake doende reactie van DHZN, konden we verder in het proces. Hartelijk dank.
Daar zijn we voor. Fijn dat we je verder hebben kunnen helpen. Team DoeHetZelfNotaris
Het antwoord was snel gegeven en duidelijk. Wacht nu nog op een vervolg antwoord.
Fijn om binnen 2 dagen een helder antwoord van jullie te ontvangen
Ik heb een vraag gesteld aan jullie en kreeg zeer snel een antwoord hierop.
Bedankt voor je goede beoordeling. Het is ook ons streven om alle vragen die we krijgen snel te beantwoorden. team DHZN
Netjes antwoord gekregen
Originele beoordeling
Krijg in eerste instantie een mail terug met een ander antwoord dat ik de wet staat zeg maar en als ik dan een reply doe om te vragen hoe het dan zit als...dan hoor ik gewoon niks meer terug. Beetje raar en niet echt klantvriendelijk. Jammer! Bied het dan niet gratis aan als de service daaronder gaat lijden
Ik zou bij ze terugkomen !
Bijzonder in mijn sas met de bondige en snelle reactie over een vraagpunt waar ik op internet geen hermetisch gesloten reactie kon traceren! Dank!
En wij zijn bijzonder in onze sas met jouw goede beoordeling! Team DHZN
Snel antwoord
We doen ons best iedereen zo snel mogelijk antwoord te geven.! Bedankt voor je goede beoordeling. Team DHZN
de aanmelding verloopt gemakkelijk en vlot
als eerste kreeg ik een antwoord, niet direct duidelijk gericht maar redelijk ingaand op mijn vraag. echter op het beantwoorden met een directere omschrijving verkreeg ik geen antwoord meer.
De DoeHetZelfNotaris is een aanbeveling ze begeleiden je beleefd stap voor stap in het proces. Ze hebben gevoel voor humor en durven excuses te maken als er wat mis gaat want het blijft menselijk handelen.
Mijn vraag werd snel en duidelijk beantwoord. Laat niets te wensen over en kan ik dus mee voort. Ben uitermate tevreden.
Fijn dat je tevreden bent! Team DoeHetZelfNotaris
Geeft meer duidelijkheid, zonder te moeten googelen naar eventuele antwoorden. Voorleggen hoe de situatie is en snel antwoord krijgen, met tips.
Graag gedaan. Dat is waar we naar streven! Team DoeHetZelfNotaris
Ik kan mijn ervaring niet delen, want ik heb nog geen reactie ontvangen.
Je hebt op 20 februari gemaild en we hebben je dezelfde dag een antwoord gestuurd. Misschien is die in je spambox terecht gekomen? Met vriendelijke groeten, Team DHZN
eerste ervaring met deze site is goed.
Op mijn vraag heb ik een goed en duidelijk antwoord gekregen. Ook gelukkig een heel snel antwoord van u gekregen. Ik vraag mij nu af of het verstandig is om mijn kwestie dit toch via een testament vast te leggen en wat dit zal gaan kosten. Ik hoop dat u mij daar een duidelijk advies zou kunnen geven. Mijn hartelijk dank voor uw moeite. Paula In onderstaande verklaring heb ik aangevinkt maar ik heb geen ervaring met uw bedrijf behalve via mijn e-mail gisteren.
Bedankt voor de goede beoordeling. Op onze website staat wat een testament gaat kosten. Als je je zorgen maakt dat iets anders uit gaat pakken dan jij zou willen, is het wellicht wel verstandig een testament op te maken. Team DHZN
Gemakkelijk online te regelen, kreeg gelijk reactie. Makkelijker kan niet.
Ik heb al via een mail gereageerd. Voor de communicatie van Van Lenning zijn wij helaas niet verantwoordelijk. Voor de royementen staat nog voor de vragen ingevuld worden dat wij die wegens enorm succes pas eind februari weer op kunnen pakken. Pas als we ze opnemen krijg je dan bericht. Met vriendelijke groet, mr. P. van Klinken (directeur)
Originele beoordeling
Dit is de tweede keer: 1. Erfpacht Omzetten naar Eeuwigdurend Amsterdam bij Van Lenning en 2. royementsakte bij Notariële Diensten BV. Ik zou graag zien dat de notarissen een teken van leven, al is het in de vorm van een bevestigingsmail, laat merken dat ze voor mij aan het werk zijn. Ook niet op de site een teken. Zijn ze al bezig, hoe lang duurt het, etc. etc. Niets! Is dit te veel gevraagd?
Ik had vragen en die zijn in een keer beantwoord. Heel fijn dat dit via internet kan!!
Bedankt voor uw verklaring en toelichting met een uitzondering dat de Nederlandse belastingdienst geen aangifte verstuurt aan de ontvanger. Als men dat zelf niet bijhoud en op tijd inzend kan men beboet worden. Ik zal nu met hen contact opnemen omtrent de declaratie van de gift in Australia inplaats van Nederland. MVG H Bodewes
Pompmolenlaan 19 B
3447 GK Woerden
DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.