Een duidelijk antwoord op mijn vraag gehad
Dank je, team DoeHetZelfNotaris.nl
Goede toegangkelijkheid. Benieuwd of vervolgcontact even snel en soepel verloopt.
De website is prettig en biedt mogelijkheden om een antwoord te vinden op vele vragen.
binnen één dag antwoord op mijn vraag in duidelijke begrijpbare taal.
Dank je, wij doen ons best om de antwoorden zo eenvoudig als mogelijk te maken. Juridische taal is meestal heel lastig te begrijpen. Voor een goed antwoord is dat bovendien niet noodzakelijk. Team DoeHetZelfNotaris
De akte opstellen ging prima, maar voor aanvullende vragen naar, in dit geval, een volmacht voor het passeren van de akte, is redelijk lastig.
Telefonisch slecht bereikbaar. Kostenraming misleidend. Als kosten voor een verklaring van erfrecht wordt 285 euro genoemd. Ik ga aan het invullen en aan het eind komt er een nota uitrollen die bijna 600 euro bedraagt. Ik heb dus de uiteindelijke aanvraag niet gedaan. Met vriendelijke groeten, Theo Bleumer
Sorry, maar in deze tijden werken we zoveel mogelijk vanuit huis. Dat wil zeggen dat telefoons staan doorgeschakeld. We nemen die aan, bellen terug. Maar dat wil zeggen dat we bijvoorbeeld maar 1 lijn tegelijk kunnen beantwoorden. Daarnaast beantwoorden we de chatfunctie tijdens kantoortijden, hebben we Whatsapp en de optie van Vraag de Notaris. De prijsopgave is inclusief de eerste drie erfgenamen. Aan het bedrag dat u noemt kom je alleen als je en meer erfgenamen hebt. Bovendien is dat het tarief voor een Verklaring als het een complexe situatie is. Vermoedelijk een overlijden van een broer/zus of een kind. In dat geval moet er meer onderzoek gedaan. We zullen dat nog duidelijke communiceren. Ik denk dat bij andere notarissen dit uiteindelijk nog duurder zal uitpakken. Zij hebben de extra gemeenteonderzoeken niet in de prijs opgenomen. Die staan onder de post: "kosten van derden zullen worden doorbelast" mr. Pablo van Klinken (directeur)
Ik weet weinig van erfenis zaken en ben blij met het antwoord en weet nu wat te doen
Mijn vraag werd snel en kort beantwoord.
Ik had een specifieke vraag en binnen een uur had ik een heel uitgebreid antwoord. Echt Top
Bedankt voor het compliment. Voordat iedereen nu denkt dat we altijd binnen 1 uur antwoord geven. Helaas, dat redden we niet. We doen ons best, maar meestal duurt het iets langer. Team DoeHetZelfNotaris
snel een duidelijke uitleg
In eerste instantie was het antwoord in mijn spambox terecht gekomen, waardoor ik het over het hoofd gezien had. Maar het antwoord bleek snel en duidelijk verwoord gegeven te zijn.
Dat zou inderdaad niet gepast zijn, maar op het moment dat er in de email gevraagd wordt om een beoordeling, wordt daarnaast ook gelijk het antwoord verstuurd. Wellicht is deze email in je spam terecht gekomen. Voor de zekerheid stuur ik je het antwoord nogmaals. Met vriendelijke groet, Team DHZN
Originele beoordeling
Zie hierboven
Snelle en duidelijke reactie op vragen !
Antwoord op mijn vraag kwam binnen 2 minuten en was voor mij een prima reactie op de gestelde vraag
Bedankt, ik denk dat het dan wel ons eigen record was. Binnen twee minuten. We doen steeds een rijtje vragen. Inderdaad een paar keer per dag. Team DoeHetZelfNotaris.nl
Positief
Snel een duidelijk antwoord op mijn vraag betreft de oprichting van een vereniging
Bedankt voor je goede beoordeling! team DoeHetZelfNotaris
Ik weet nu wat ik moet doen na een heldere en duidelijke uitleg
Graag gedaan! Team DHZN
Ben goed voorgelicht maar het loopt in de praktijk helaas anders. Er is geen termijn wanneer de definitieve erfbelasting aanslag is betaald, dat er binnen een bepaalde termijn moet worden overgegaan tot uitbetaling van de erfenis?
Het proces is: eerst geven wij antwoord. Daarna gaat het adres naar de enquête. Mogelijk staat het antwoord in de map ongewenste mail.
Originele beoordeling
heb een vraag gesteld maar geen antwoord ontvangen wel om een beoordeling te schrijven ?
Een zeer snel en duidelijk antwoord op mijn vraag gekregen! Bedankt!
Bedankt voor je compliment. Team DoeHetZelfNotaris.nl
Goed advies en snel een antwoord. Een goede ervaring
Bedankt voor je compliment. Team DoeHetZelfNotaris.nl
Ik had een vraag ivm erfenis voor mijn kinderen. En heb heel snel en duidelijk antwoord gekregen. Dank u wel.
Fijn te horen je dat tevreden bent. Team DoeHetZelfNotaris.nl
Makkelijk te vinden. Zit in Amerika en dan moeilijk om een antwoord te krijgen, maar bij de doe-het-zelf notaris ging het gelukkig vlot!
Dat is het grote voordeel van internet. We kunnen iedereen over de hele wereld helpen. Zolang het het Nederlands recht betreft uiteraard. Team DoeHetZelfNotaris.nl
Had iets snellere afhandeling gedacht
Ik had een vraag, vulde het contact formulier in en verzond mijn vraag, super handig. Echter ik zag te laat dat ik mijn antwoord kon vinden tussen meest gestelde vragen.
Mijn vraag betrof het misbruik van een levenstestament. Omdat ik al acht jaar van een bijstanduitkering leef ben ik erg blij met gratis hulp vooral in dit soort kwesties ! Hartelijk dank.
Ik had een vraag inzake testament herroeping doormidden van een nieuw testament. En daar kreeg ik snel en duidelijk antwoord op.
Pompmolenlaan 19 B
3447 GK Woerden
DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.