Dankzij snelle antwoorden goed geïnformeerd en op weg geholpen

Ik vond wisselende antwoorden over de Verklaring van erfrecht, nadat ik van een uitvaartonderneming informatie had gekregen waarvan ikzelf al in de wet dacht te zien dat het anders zat. Een vraag 's avonds via het contactformulier gesteld werd al de volgende dag voor 9u beantwoord. Ik mocht nog doorvragen op mijn aanvankelijke vraag en dhr mr Van Klinken heeft zelfs geadviseerd eerst in overleg te gaan met de bank of deze akte voor hen echt noodzakelijk is (en de kosten te voorkomen).

• Ervaring met: Afhandelen erfenis

snelle opzet van een bv t emaken

goed en snel op te zetten. De extra aanbieding van de documenten voor bv's vond ik tegenvallen. (te specifiek)

• Ervaring met: BV / Coörperatie

weer iets geleerd over langst levende en kindsdeel

Zeer tevreden!!!

Mijn vraag over de noodzaak voor een testament of levenstestament, is door u snel maar vooral duidelijk beantwoord. Daarmee werd een langdurige twijfel bij mijn vrouw en mij overtuigend weggenomen en hebben wij voor onszelf een beslissing kunnen nemen.

Laagdrempelig

Tot mijn genoegen kan ik op uw site direct mijn vraag stellen. Het is zeer plezierig dat je geen afspraak voor een gesprek hoeft te maken, zeker als het gaat om eenvoudige vragen. Ik heb uiteraard nog niet ervaren wat de follow-up wordt van uw zijde, maar het begin is goed.

• Ervaring met: Vereniging / Stichting

top

helder en duidelijk antwoord

• Ervaring met: Vraag de notaris

Snel, effectief en zeer nuttig

snel uitsluitsel over prangende vragen

• Ervaring met: Overige vragen

Vriendelijke hulp via de telefoon

De DoeHetZelfNotaris nam direct op en hielp mij op weg om te bepalen hoe ik een (voor een leek) complexe situatie het best kan vastleggen. Prettig gesprek, hartelijk dank!

Tegenvallende ervaring.

Mijn vraag is maar voor 1/3 beantwoord.

• Ervaring met: N.v.t.

Niet, ik heb een vraag gesteld via mail, maar die is niet beanrwoord. Vervolgens wel beoordelen?????

Zeer slecht.

• Ervaring met: N.v.t.

Je kunt hier alleen terecht voor een standaard concept

Wilde via de Website een vereniging oprichten, leek heel gemakkelijk te kunnen. Immers is volgens de website “ meer dan 10% van de verenigingen via deze website opgericht“ en “nergens zo voordelig en makkelijk”. Nou dat bleek anders en neem je daar contact over op dan krijg je te horen dat je maar de standaard statuten moet gebruiken. Reageer je op die mail, met citaten van hun eigen Website, dan hoor je niks meer. Behalve een mailtje of je jouw mening wil geven over hen....

• Ervaring met: Vereniging / Stichting

Een gratis antwoord

Aangezien de dienst gratis is had ik ook geen uitgebreid antwoord verwacht. Maar dat je gratis een vraag kunt stellen is altijd mooi.

• Ervaring met: Wonen

Gering maar prima

Het is de eerst voorgelegde vraag. Beoordelingen zijn niet op zijn plaats.

• Ervaring met: Testament

Voor de tweede keer een snel en adekwaat antwoord.

Voor de tweede keer in de laatste paar jaar een antwoord gekregen. Kennelijk heeft deze dienst de vraag en mijn situatie goed begrepen. Mijn dank. Sietske Altink

• Ervaring met: Afhandelen erfenis

Het opstellen van een concept-testament is eenvoudig en overzichtelijk

Via de website kun je, door het invullen van een aantal vragen, eenvoudig je testament opstellen. De standaardtekst is al voorbereid. Het enige wat je moet doen is je variabele gegevens en eventuele wensen binnen het kader van de site, aangeven. Geen dure bezoeken aan de notaris voor een simpel en standaard testament!

• Ervaring met: Testament

Snel. Ter zake. Precies goed.

Soms heb je maar een enkele vraag die toch heel belangrijk is om verder te kunnen. Wat fijn dat je dan hier terecht kunt. Ik ga zeker verder kijken of ik ook op deze manier mijn testament wil maken

• Ervaring met: Afhandelen erfenis

Ik heb een snel en adequaat antwoord gekregen op mijn verzoek om informatie.

Zeer positief

• Ervaring met: Afhandelen erfenis

Mijn vraag was snel beantwoord

Ik heb van uw organisatie snel antwoord ontvangen.

Vlot en duidelijk antwoord

Ik had een vraag over de noodzaak van een akte van verdeling. Mijn vraag werd snel en duidelijk beantwoord.

Binnen 24 uur had ik al antwoord

Wat ik al vermoedde werd door de notaris bevestigd Geweldige service Dank. Mr van Klinken

• Ervaring met: N.v.t.

Snel een helder en duidelijk antwoord.

Zie hierboven.

• Ervaring met: Afhandelen erfenis

mijn vraag is niet beantwoord

wacht nog op antwoord van de vraag die ik gesteld heb. Ik denk dat het een goede organisatie betreft, maar kan de organisatie geen voldoende geven, omdat ik nog wacht op antwoord.

Prima!

Snelle en professionele dienstverlening! Ik raad ze iedereen ten zeerste aan!

• Ervaring met: BV / Coörperatie

Regelt de zaken duidelijk en volgens afspraak.

Het doorhalen van een hypotheek is ongecompliceerd. Waarom meer betalen voor een notaris dan nodig? De doe het zelf notaris heeft mij volledig op de hoogte gehouden en heeft mijn zaken keurig volgens afspraak afgehandeld.

• Ervaring met: Wonen

snelle service en duidelijk

Heel snel en duidelijke uitleg. Dank je wel.

Pompmolenlaan 19 B

3447 GK Woerden

Over DoeHetZelfNotaris

DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.