het antwoord was niet helemaal wat ik bedoelde, maar misschien was mijn vraag niet duidelijk genoeg.
Ik had 2 vragen, eerste instantie kreeg ik op de eerste vraag antwoord. Toen ik daarop reageerde had ik heel snel bericht terug.
Directe duidelijke uitleg, waar je iets aan hebt.
Duidelijke en gebruikersvriendelijke site. Site was telefonisch niet meteen bereikbaar maar ik werd heel snel teruggebeld. Zeer geduldige en vriendelijke uitleg op mijn vragen over de tekst in de akte. De akte is in redelijk begrijpelijke taal opgesteld. Op een email naar de site kreeg ik zelfs al binnen 10 minuten al antwoord. Dat zal niet altijd zo vlot gaan maar mijn ervaring was erg positief.
- op de door mij gestelde vraag via de website nog immer geen reactie ontvangen, dat is nu een 5 weken geleden. - de actie voor het starten van opstellen van de gewenste akte is wél in gang gezet door de gekozen notaris.
Het kan zijn dat de reactie in de spam terecht is gekomen. Volgens het systeem is er binnen één dag een reactie verzonden. Gelukkig is het opstellen van de akte wel in gang gezet. Team DHZN
Op de site blijkt niet dat er tal van specifieke situaties zijn waarom men toch naar een gewone notaris moet. Dat vind ik uiteindelijk toch teleurstellend. Benoem al die situaties, wees helder.
Bij DoeHetZelfNotaris kunnen alleen aktes worden opgesteld voor standaard gevallen. Zodra zich een andere situatie voordoet, zoals bijvoorbeeld een samengesteld gezin of een hele uitgebreide constructie bij het oprichten van een onderneming, is het niet mogelijk om dat via DoeHetZelfNotaris op te stellen. Daarom verwijzen wij je dan graag door naar een bij ons aangesloten notaris.
Opstart ziet er bijzonder positief uit; ik ga er vanuit dat het tot het eind van het traject zo blijft.
Bedankt voor de goede beoordeling. Wij doen ons best om de rest van het traject ook bijzonder positief te laten verlopen ! Team DoeHetZelfNotaris
Heel begrijpelijk.
Snel een duidelijk antwoord ontvangen waarmee ik verder kon.
Een heel duidelijk antwoord gekregen op mijn vraag.
Dank je wel voor de goede beoordeling! Team DoeHetZelfNotaris
Via mail ben ik inhoudelijk geïnformeerd; geen onnodige informatie maar wèl voldoende uitvoerig zodat ik weet wat mij te doen staat.
Bedankt voor de goede beoordeling! Wij doen ons best om duidelijke informatie te verstrekken. Team DoeHetZelfNotaris
We hadden wat vragen over een op te stellen testament, we hebben een duidelijk en snel antwoord op Gekregen.
Bedankt voor de goede beoordeling! Team DHZN
ik heb alleen een vraag gesteld over testament ontbinden dat wil ik graag weten vr gr
super website met heel veel informatie en vriendelijke mensen die snel reageren op eventuele vragen!
Originele beoordeling
super website van jullie met heel veel informatie maar op mijn vraag heb ik nog geen antwoord. Indien jullie niet degene zijn die er antwoord op kunnen geven, geen probleem maar laat het me even weten.
Mooi.
Prima..telefonisch niet goed bereikbaar
heel goed hoor.....
Nou hartelijk bedankt hoor :) Team DoeHetZelfNotaris.nl
zie boven
ik heb een mail gestuurd met een vraag, maar nog geen reactie terug gekregen
De uitnodiging voor een beoordeling gaat gelijk na het antwoord. Kijk even voor het antwoord in je map met ongewenste mail, daar zal het wel staan. Team DoeHetZelfNotaris
In een woord fantastisch
Nou in een woord: Bedankt! Team DoeHetZelfNotaris
Ik kreeg snel en duidelijk antwoord
Positief
Bedankt voor de goede beoordeling! Team DHZN
Duidelijk en snelle reactie op gestelde vraag
Op zoek naar familierecht contracten, op de website van DoeHetZelfNotaris terecht gekomen. Zeer gebruiksvriendelijk en heldere informatie. Ook het telefonische contact was zeer prettig en vriendelijk. Zeer goed geholpen
Bedankt voor de goede beoordeling. Wij doen ons best om zoveel mogelijk duidelijke informatie te verstrekken. Team DoeHetZelfNotaris
Goed.
Bedankt voor de goede beoordeling! Team DoeHetZelfNotaris
Pompmolenlaan 19 B
3447 GK Woerden
DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.