eenvoudige online aanvraag en afhandeling. de tijdsduur aangegeven op de site om de aanvraag in te voeren is te optimistisch, in de praktijd kostte het mij een stuk meer tijd (terwijl ik alle stukken digitaal paraat had)
Bedankt voor de goede beoordeling! Het kan zijn dat je er iets langer over doet dan de aangegeven tijd. Dat kan namelijk per geval verschillen. Hoe meer erfgenamen je moet invullen, hoe langer je er over doet uiteindelijk. Team DoeHetZelfNotaris
Heeft Mr. Pablo van Klinken 2 petten op!!! 1. als directeur Overeenkomsten.nl en 2. als directeur van DoeHetZelfNotaris.nl? Heb 2x mail ontvangen van zowel 1. als 2. namens Mr. Pablo van Klinken!!
Ja, bij beiden ben ik de eindverantwoordelijke. Staat ook op beide sites heel duidelijk vermeld. Overeenkomsten levert de juridische zaken die je helemaal zelf kan afhandelen. Bij DoeHetZelNotaris heb je (meestal) de notaris nog nodig. We verwijzen soms ook naar de andere site en noemen die dan "onze zustesite". mr. Pablo van Klinken (directeur)
Invullen en controleren gaat makkelijk. duidelijk concept. Maar communicatie een ramp.
Wij zijn niet zo slecht bereikbaar. Wij kunnen van u geen vraag terugvinden in de chat en/of mail. Wegens Corona werken wij thuis en staat de telefoon doorgeschakeld, daar kan misschien even iets mis zijn gegaan. Als u nog een vraag heeft kunt u die uiteraard stellen via de chat of mail, of telefonisch contact opnemen. Team DoeHetZelfNotaris
De site is duidelijk. Toch 2 zaken waar ik tegen aan liep: -de gevolmachtigde kon niet ingevuld worden - bij een erfgenaam het geode geslacht ingevuld maar bij het afdrukken stond daar opeens een ander geslacht.
Snelle en duidelijke reactie op een vraag.
Mijn vraag was niet zo moeilijk maar wel snel een duidelijk antwoord vind vooral het tarief voor de akte belangrijk (schenking op papier)
Bedankt voor de goede beoordeling! Team DoeHetZelfNotaris
prima. snel, bondig en duidelijk antwoord
snel duidelijk en goed
Op 2 november een aanvraag voor een akte voor oprichting van een bv ingediend. Al gelijk op 2 november een email bericht ontvangen met het verzoek om gegevens en om de vereiste formulieren in te vullen. Op 3 november alle gevraagde gegevens ingevuld en samen met gevraagde bescheiden per email opgestuurd. Na 2 weken maar eens gevraagd wat de standaard doorlooptijd van een dergelijke akte is. Deze is 3 weken. Daarna een bericht gestuurd met de vraag wanneer de akte zou gaan passeren en of er nog gegevens ontbraken. De akte zou bij de notaris liggen en alles was compleet. Dinsdag 1 december begint de eerste dag van de 5e week en er is nog steeds niet geregeld en nog steeds niks zichtbaar bij de kamer van koophandel. De akte met spoed opmaken was niet nodig geweest, omdat ik nog wel 2 of 3 weken kon wachten, maar dit duurt nu wel erg lang. Als ik van te voren zou hebben geweten dat het minimaal een maand zou gaan duren dan had ik niet van deze dienst gebruik gemaakt. Dus graag deze noot voor doe het zelf notaris: Graag op jullie website vermelden dat de oprichting van één bv (zonder holding en zonder speciale zaken) minimaal 1 maand gaat duren. Dan kan iedereen voor zich zelf gaan bepalen of hij of zij zo lang zou willen wachten.
Viavia van gehoord. Account aangemaakt en geregeld.
Ben tot nu toe tevreden maar we zijn nog niet klaar
Duidelijke wijst zichzelf makkelijk in te vullen
Bedankt voor de goede beoordeling! Wij doen ons best om de website zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. Team DHZN
In de ochtend een vraag gestuurd en in de middag al beantwoord helemaal goed!
Bedankt voor de goede beoordeling! Daar zijn wij blij mee :) Team DHZN
Snelle reactie op mijn vraag.
Bedankt voor de goede beoordeling! Team DHZN
Na veel zoeken op het internet en navraag gedaan waar ik maar kon verzinnen kreeg ik via DoeHetZelfNotaris binnen een uur een duidelijk antwoord!
Bedankt voor de goede beoordeling! Wij doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te helpen. Team DHZN
ik weet wat ik wilde weten
Had een vraag gesteld en had snel een duidelijk antwoord .
snel en degelijk advies.
Bedankt voor de goede beoordeling! Team DoeHetZelfNotaris
Naar aanleiding van het willen oprichten van een vereniging een aantal vragen gesteld en hier kreeg ik binnen 2 werkdagen een goed en duidelijk antwoord op terug waardoor ik verder kon met het oprichten van de vereniging. Super goede service dus!
Bedankt voor de goede beoordeling! Wij doen ons best om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen. Team DoeHetZelfNotaris
Mijn ervaring is dat de doe het zelf notaris geen ruimte biedt aan het `doe het zelf `maken van een testament concept. Daarmee voldoet voor mij de Doe Het Zelf Notaris niet aan hetgeen ze tracht uit te stralen.
Via de DoeHetZelfNotaris kan je zelf je testament opstellen. Wij maken gebruik van standaardaktes. Het is helaas niet mogelijk om met een geheel zelfgeschreven concept testament via onze website deze te laten inschrijven in het CTR. Hiervoor zou je rechtstreeks naar een notaris moeten. Deze verzorgt de inschrijving. Team DoeHetZelfNotaris.
Ik kreeg helemaal geen antwoord, ook niet inmijn map Ongewenst.
Snel en degelijk advies op een zeer vriendelijke wijze!
Bedankt voor de goede beoordeling! Daar zijn wij blij mee. Team DoeHetZelfNotaris
Prima geholpen en ik hoop nog voor de rest van het afhandelen
Bedankt voor de goede beoordeling! Team DHZN
Dit is nu weer heel jammer, gelukkig belde ik eerst even met genoemde telefoonnummer......Als er een minderjarig kind in het spel is, gelde deze akte van erfrecht dus niet! Denk dat jullie dit goed op de site moeten vermelden, wij hadden ook een volmacht gemaakt op een andere site en die bleek op dag van overlijden niet meer geldig te zijn! Dus mensen lees je goed in....voor de rest niets slechts te melden over deze site succes!
Bedankt voor de reactie. Wij verwachten om dit binnenkort wel mogelijk te maken op onze website. Team DoeHetZelfNotaris
Prettig dat mijn vraag serieus genomen is en dat er snel en juist geantwoord is. Bedankt daarvoor.
Pompmolenlaan 19 B
3447 GK Woerden
DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.