Had wat bedenkingen met de notaris online opzet. Maar die bleken echt onterecht. Ik kreeg op een vraag of ik mijn testament online kon wijzigen zeer snel antwoord. Bovendien gaf men mij het advies om nu het testament niet te wijzingen maar te wachten totdat de situatie zich echt voordoet. Men is dus niet op geld uit maar geeft objectief advies.
Bedankt voor de goede beoordeling! Wij proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen. Als het niet nodig is om naar de notaris te gaan, en dus om kosten te besparen, geven wij dit ook aan. Team DoeHetZelfNotaris
Snelle reactie!
Bedankt voor de goede beoordeling! Team DoeHetZelfNotaris
Gestopt met opstellen koopakte voor garage; deze ging uit van verkoper, etc. - en ook andere lastige (kadaster-) vragen. Toch maar alles in handen gegeven van dichtbij zijnde en goedkoopste notarieel bureau. Geen idee dat ook een simpele, kale garage, ongeverfde stenen, één deur, moet voldoen aan allerlei inschrijvingen etc. Graag had ik de uitleg, die nu in mailbijlage tot me komt, tevoren gelezen. Wie weet ander keer, vr. groet, H.C. Morel, Amstelveen
Op de website van de DoeHetZelfNotaris kan je van tevoren alle vragen doorlopen zodat je weet welke gegevens je moet invullen. Dan zit je nog niet direct ergens aan vast. Wij vragen alleen de gegevens die echt van belang zijn voor de koopovereenkomst. Voor een garagebox heb je inderdaad kadastrale gegevens nodig, daar kunnen wij niet omheen. Op onze website verstrekken wij van tevoren zoveel mogelijk informatie zodat duidelijk is wat je kan verwachten. Team DoeHetZelfNotaris
Na de opdracht een vlotte afwikkeling. Reageren snel op een gestelde vraag. Vooraf een duidelijke uitleg wat er allemaal nodig is en wat de kosten zijn. Houden je goed op de hoogte wat de status is van de aanvraag. Denken mee om onnodige kosten te voorkomen. Billijke prijs.
Bedankt voor de goede beoordeling! Wij doen ons best om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Team DoeHetZelfNotaris
Gerustgesteld dankzij een hele duidelijke reactie op voor mij een zo duidelijk mogelijke vraag te formulieren.
Bedankt voor de goede beoordeling! Fijn dat wij je hebben kunnen helpen. Team DHZN
De reactie kwam heel snel en was duidelijk.
Bedankt voor de goede beoordeling! Daar zijn wij blij mee. Team DHZN
zeer goed
Bedankt voor de goede beoordeling! Team DHZN
Naar aanleiding van een paar vragen over het oprichten van een stichting heb ik zowel telefonisch als per mail heel snel en concreet antwoorden gekregen waar ik wat mee kan.
Bedankt voor de goede beoordeling! Daar zijn wij blij mee. Team DoeHetZelfNotaris
Snelle reactie, goed advies. Echte hulp bij een moeilijke kwestie. Zeker aanrader om laagdrempelig een moeilijke kwestie voor te leggen.
Bedankt voor de goede beoordeling! Wij doen ons best om een goed advies te geven, ook bij moeilijkere vragen. Dat zet ons ook wel eens aan het denken en daar leren wij zelf ook meer van. Team DoeHetZelfNotaris
Het oprichten van vennootschappen werkt snel en goed. In tegenstelling tot andere aanbieders, vind ik het erg goed, meen zelfs wenselijk, dat men de notaris in kwestie ontmoet. Indien men andere zaken via een notaris opricht etc, kan dit via een notariële volmacht plaatsvinden. De prijs is zéér concurrend.
Bedankt voor de goede beoordeling! Wij doen ons best om het oprichten van een BV zo goed mogelijk te laten verlopen. Team DHZN
Op de site is veel duidelijke informatie te lezen over ANBI zaken. Desondanks had ik nog wel een vraag wat specifieker was. Na een korte email kreeg ik vrij snel een duidelijk en helder antwoord terug. Zeer tevreden met DoeHetZelfNotaris!
Bedankt voor de goede beoordeling! Wij proberen zoveel mogelijk informatie op de website te plaatsen. Voor meer specifiekere vragen zijn wij uiteraard te bereiken via de mail. Team DoeHetZelfNotaris
Snelle reactie op vraag naar meer informatie
Bedankt voor de goede beoordeling! Wij doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te helpen. Team DoeHetZelfNotaris
Heel snel antwoord op mijn vraag. Perfecte afhandeling.
Bedankt voor de goede beoordeling! Team DoeHetZelfNotaris
Ik had 'n ongebruikelijke vraag over de verkoop van 'n woning. De DoeHetZelfNotaris heeft daar snel 'n duidelijk en goed antwoord op gegeven.
Bedankt voor de goede beoordeling! We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Team DHZN
Door het zelf online te regelen kun je je veel geld besparen, het kost even wat tijd en moeite maar uiteindelijk is het een eenvoudig proces waar je stap voor stap door heen wordt geloosd. Zeer aan te bevelen.
Bedankt voor de goede beoordeling! Wij zijn elke dag bezig om de stappen zo eenvoudig mogelijk te maken zodat je er snel doorheen kan. Team DoeHetZelfNotaris
Heb door een foutje van mijzelf in het begin de verkeerde bank opgegeven. Hierdoor geprobeerd terug te gaan in het programma wat niet lukte. Om toch volledig en juist af te leveren alles verwijderd en opnieuw begonnen Op het eind weer hetzelfde bij inloggen, Ander wachtwoord aangevraagd en gekregen. Werkte niet. Weer alles opnieuw ingevuld en na lang wachten bij het inloggen toch gelukt. Verder is alles goed verlopen, ook de reactie’s daarna
De vragen werden deskundig en zeer snel beantwoord.
Vraag gesteld omtrent schenking voor 1e woning. Hoe dit in overeenkomst te zetten wanneer je als gevolmachtigde tekent. Helder en begrijpelijk antwoord ontvangen.
Bedankt voor de goede beoordeling! Fijn dat wij je hebben kunnen helpen. Team DoeHetZelfNotaris
Feitelijk krijg ik een algemeen antwoord op een zeer specifieke vraag, waarbij andere deskundigen stellen niet zo maar te kunnen antwoorden. Niet alle vragen zijn geschikt voor een dergelijke algemene "vraagbaak". Dus het "verplicht" hieronder in te vullen antwoord heeft geen enkele waarde!
Wij gaven wel degelijk antwoord. Ook deels inhoudelijk. Zoals dat de ingeschakelde deskundigen geen executeur zijn en dus niet vallen onder vergoeding voor de executeur. Ook gaven we aan dat de grens van de beloning te vinden is in het testament. Plus een tip hoe om te gaan als erfgenaam met een executeur waar je geen vertrouwen in hebt. Dat lijkt me vrij uitgebreid voor een gratis en snel advies. Gelet op de belangen, die ik hier niet in het openbaar zal herhalen, lijkt het me ook logischer om niet op zoek te gaan naar gratis advies. Een advocaat is meer op zijn plek, die kost dan wel 200 euro per uur. In welk geval deze evaluatie vermoedelijk meer gepast was. mr. Pablo van Klinken (directeur)
Ik heb veel opgestoken van kijken op de site alleen al. Daarnaast is mijn vraag snel beantwoord dank U daarvoor
Bedankt voor de goede beoordeling! Wij doen ons best om zoveel mogelijk informatie op de website te zetten en alle vragen te beantwoorden. Team DoeHetZelfNotaris
Zoekende naar informatie over erfbelasting kwam ik op deze website. Ik had een inhoudelijke vraag over een alinea, en kreeg heel snel een helder antwoord met uitleg. Dat heeft mij geholpen, en stelde ik zeer op prijs!
Snel en duidelijke reply op vraag.
Het is onbegrijpelijk dat jullie zo belangeloos uitstekende tools beschikbaar stellen. En alles wat je wilt weten is bij jullie terug te vinden. Bedankt!
Hulp Laagdrempeliger voor niet ingewikkelde zaken.
Pompmolenlaan 19 B
3447 GK Woerden
DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.