Vraag had betrekking op eventueel afhandelen van verkoop huis igv plaatsing in verzorgingshuis of na overlijden .Alles afhankelijk van testament èn levevenstestament.
Bedankt voor de goede beoordeling! Daar zijn wij blij mee. Team DoeHetZelfNotaris
Heel fijn dat dit bestaat, ging snel en duidelijke uitleg
Bedankt voor de goede beoordeling! Daar zijn wij blij mee. Team DHZN
Snelle reactie en duidelijk advies
Bedankt voor de goede beoordeling! Wij doen ons best om iedereen zo goed en snel mogelijk te helpen. Team DHZN
Uitstekend!
Bedankt voor de goede beoordeling! Team DHZN
Voor mij over het algemeen duidelijk. Maar meer info betreft het Ubo verhaal. Bijvoorbeeld. Waarom geen Ubo ''s bij een informeel vereniging en waarom wel als je statuten laat opmaken via de notaris.
Bedankt voor de goede beoordeling! Er zijn geen UBO's bij een informele vereniging, omdat die vereniging niet wordt ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en het UBO-register. Voor een informele vereniging hoef je ook niet langs de notaris voor de statuten. Er gelden veel minder regels dan bij een formele vereniging Voor een formele vereniging moet je wel langs de notaris en wordt de vereniging ingeschreven bij de KvK en het UBO-register. Dan heb je wel een UBO. Andere vragen kunnen uiteraard ook gesteld worden via ons contactformulier. Team DoeHetZelfNotaris
Goede informatie
Voor de eerste keer online akte aangevraagd en dit is goed bevallen. Alle vragen en stukken gaan online en dit werkt snel en transparant. Binnen de gewenste tijd stond de akte voor mij klaar. Kosten zijn ook nog eens lager dus dat is meegenomen. Aanrader!
Bedankt voor de goede beoordeling! Fijn dat wij jou hebben kunnen helpen. Team DoeHetZelfNotaris
Is snel en goedkoop geregeld. Ben er blij mee.
Bedankt voor de goede beoordeling! Daar zijn wij blij mee. Team DHZN
Fijn zo'n snelle reactie!
Op zich nuttig om een soort template te hebben voor wat ik wilde doen. Er zat hier en daar wel een schoonheidsfoutje in, dat ik moest aanpassen
Bedankt voor de beoordeling. Wij staan altijd open voor feedback zodat wij onze aktes kunnen verbeteren. Team DoeHetZelfNotaris
Nog geen actie ondernomen
Het juiste onderwerp vinden was goed te doen. Invullen ging goed. Met problemen was chatten een uitkomst. Top
snel en een duidelijk antwoord gehad op een misschien wat ongebruikelijke vraag
Ik kon op een simpele manier mijn vraag stellen en kreeg een snel en duidelijk antwoord waar ik iets aan heb.
Bedankt voor de goede beoordeling! Wij doen ons best om een duidelijk antwoord te geven, zo maken wij het recht eenvoudiger voor iedereen. Team DoeHetZelfNotaris
Als je niet weet hoe of wat is dit een goed hulpmiddel
Zonder poespas een duidelijk antwoord.
Bedankt voor de goede beoordeling! Team DHZN
Makkelijk in te vullen
Goede ervaring met hun, goede prijs kwaliteit verhouding.
Snel antwoord gekregen waar ik wat aan heb
De site geeft duidelijke uitleg terzake - erg gemakkelijk te gebruiken om zo zelf juridisch iets vast te leggen
Bedankt voor de goede beoordeling! Fijn dat wij hebben kunnen helpen. Team DHZN
Ik zoek een notaris ivm testament ongeldig verklaren en heb een reactie ontvangen. Ik moet e.e.a. nog bestuderen.
Waarschijnlijk is het verzoek me beoordeling eerder verstuurd dan dat wij antwoord hebben kunnen geven, excuses daarvoor. Inmiddels is het antwoord op uw vraag verstuurd. Team DoeHetZelfNotaris
Originele beoordeling
Krijg een beoordeling terwijl ik geen enkele reactie heb ontvangen op mijn mail. Vreemde zaak, vreemde indruk krijg ik. Ik wacht nog op antwoord
Afdoende info voor een eerste paar vragen. Dit kan gelukkig zonder dat er kosten aan verbonden zijn. Redelijk snel geholpen via de mail. Telefonisch contact lijkt in een oriënterende fase niet mogelijk.
Bedankt voor de beoordeling. Op onze site vind je een telefoonnummer waarop je ons kan bereiken. Telefonisch contact is dus zeker wel mogelijk. Team DHZN
Het kost je wel wat tijd, maar dat verdien je terug! Je kan altijd vragen stellen.
Bedankt voor de goede beoordeling. Voordeel van alles zelf regelen is inderdaad dat je het in jouw eigen tempo kan doen. Zo kan je zelf alle informatie doornemen en goed voorbereid naar de notaris gaan. Team DoeHetZelfNotaris
ik kon niet betalen met ideal of creditcard en volgens uw telefoniste lag dat aan mijn bank
Beste klant, Dat is inderdaad super frustrerend. Online betalingen moeten direct goed gaan. Dit lag helaas niet bij ons. Het was een probleem van jouw bank die de betaling weigerde. Dat hebben we direct gemeld. Bij de tweede keer hebben we aangeboden dat je het product gratis (!) mocht hebben. Uiteindelijk zie ik dat het je toch gelukt is. mr. Pablo van Klinken (directeur)
Het geheel is heel toegankelijk, de taal is duidelijk te begrijpen en men wordt gemakkelijk door het menu geleid.
Bedankt voor de goede beoordeling! Wij doen ons best om alles zo toegankelijk mogelijk te maken. Team DoeHetZelfNotaris
Pompmolenlaan 19 B
3447 GK Woerden
DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.