even wachten maar dan....

Verzoek via email wachtte even alvorens beantwoord werd. Daarna snelle reactie

• Ervaring met: N.v.t.

Onverwacht snelle reactie :)

Inderdaad bijna direct een antwoord. Goede dienstverlening, ook al riep het antwoord weer andere vragen op, maar dat is juist goed, onderdeel van de weg naar de waarheid :)

• Ervaring met: N.v.t.

Zo ingevoerd. Makkelijk, duidelijk. Echt een aanrader. Reageert ook snel als je vraag per mail verstuurd Mocht je je huis of garage zelf willen verkopen kies dan deze notaris. Overeenkomst kan je snel zelf maken. Bespaart veel geld.

• Ervaring met: Wonen

Dit is precies de verklaring die ik zocht

Dit is precies de verklaring die ik zocht omdat ik een bekende van me voor de koop van een woning een steuntje in de rug wil geven.

• Ervaring met: Schenkservice

Goed duidelijk prijs technisch goed

• Gemak N.v.t.

Snel en helder antwoord

Op een concrete vraag over het schenken van mijn huis aan mijn dochter kreeg ik een zeer duidelijk antwoord. Ook nog zeer snel.

• Gemak N.v.t.
  • Ervaring met: Overige vragen

Ruim voldoende

Het invullen van de lijst gaat redelijk goed. Alleen het invullen van de gegevens van de adressen die in de huidige statuten is verwarrend

• Ervaring met: Vereniging / Stichting

Gemakkelijk om de hypotheek te laten doorhalen bij het kadaster. De notarissen zijn vaak erg duur. Met groet, B.A.M. Jansen

Zeer duidelijk.

Na onduidelijkheid kreeg ik nu duidelijk antwoord.

• Ervaring met: Samenwonen / Huwelijk

Contact proberen te zoeken maar zonder resultaat...

Netjes een vraag gesteld om even gebeld te worden om het eea duidelijk te krijgen maar helaas.. ik word niet gebeld.

• Ervaring met: Nabestaandenservice

open menselijke contact

inlevend, to the point en geduldig: vervolgvragen worden met evenveel zorg en geduld beantwoord. De drempel voor de leek om (door) te vragen is daarmee laag: de Doehetzelfnotaris denkt met je mee.

• Ervaring met: Testament

Wij hadden per mail een aantal vragen gesteld en de volgende dag kregen we al een heel duidelijk antwoord.

Makkelijk

Goede comunicatie

Behulpzaam en helder

Makkelijk af te sluiten

Snel en eenvoudig een boedelvolmacht gekocht.

• Ervaring met: Afhandelen erfenis

Zeer summier, en helaas geen oplossing voor het probleem.

Snel antwoord, maar naar mijn bescheiden mening grote stappen, gauw thuis

Slecht

Via google bij deze aanbieder terecht gekomen. Fijn dat je via WhatsApp met DoeHetZelfNotaris kunt overleggen. Helaas heb je daar alleen niets aan. Vooraf had ik gevraagd: “inbreng eenmanszaak, geruisloos, accountant maakt inbrengbeschrijving. Kan dat in jullie product voor € 325,- ex BTW?” Reactie was: “ja hoor, dat kan prima”. Alle stukken verzameld en ingestuurd. De notaris belt en geeft aan dat de akte aangepast moet worden en dat er een aparte akte van inbreng gemaakt moet worden. Extra kosten ca. € 600,-. Weer overlegd via de WhatsApp met DoeHetZelfNotaris. Die komt met een reactie: "het kan, maar wel tegen extra kosten". Kosten die overigens per notaris kunnen verschillen. kortom, je wordt verkeerd geïnformeerd en gelokt met een lage prijs. Oppassen dus!!

• Ervaring met: BV / Coörperatie

Heel prettig

Heel goede info gehad

• Ervaring met: Vraag de notaris

Goed en snel geregeld

Alles is in enkele momenten goed geregeld.

• Ervaring met: Wonen

prima bevallen

Eerst wat huiverig omdat de kosten voor jullie werkzaamheden zo verschrikkelijk afwijken van de kosten die "gewone" notarissen berekenen voor hun diensten. Maar na wat vragen mijnerzijds aan jullie die snel werden beantwoord heb ik 2 diensten van jullie afgenomen: opmaken van een onderhandse schenkingsakte en het opmaken van een royement akte om in het kadaster onze hypotheek door te halen. Na enkele gegevens te hebben ingevuld kreeg ik heel snel de schenkingsakte en is men bezig om de royementsakte op te maken. Ben zeer verrast dat jullie en zo snel werken en tegen deze lage tarieven. Heb een al gemaakte afspraak bij mijn eigen notaris afgezegd wat ze begrepen toen ik vertelde tegen welke kosten ik deze diensten geleverd kreeg. Ik geef overigens geen 10 want 10 is voor God zeg ik altijd maar:-)

Heldere, snelle communicatie

Binnen een paar dagen was de Verklaring van Erfrecht + volmacht geregeld.

• Ervaring met: Afhandelen erfenis

Wat een fantastisch idee.

Niet de deur uit en lang wachten in een notariskantoor. Heldere vragen. Te doen voor iedereen. Prima aanwijzingen bij de vragen. Door een onderbreking van de server, vroeg ik of mijn betaling was doorgekomen. Binnen een uur een positief antwoord.

• Ervaring met: Schenkservice

Snelle reactie en duidelijk antwoord

N.a.v. mijn vraag over een akte van erfrecht of executele kreeg ik heel snel reactie. Het is nu duidelijk voor mij.

• Ervaring met: Afhandelen erfenis

Handige site om snel info te krijgen.

Serieuze benadering van mijn vraag. Er wordt doorgevraagd, hopelijk na gebruik making van ook mijn mogelijkheid tot doorvragen toch een doeltreffend antwoord.

Duidelijk en vlug

• Ervaring met: Overige vragen

Pompmolenlaan 19 B

3447 GK Woerden

Over DoeHetZelfNotaris

DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.