Goed advies

Vanwege een uitzonderlijke situatie, hier meteen een duidelijk en goed advies gekregen waarmee ik verder kan.

Professionele en snelle reactie

Professionele en snelle reactie.

Snel, to the point

Zeer tevreden, binnen 24uur antwoord

Gewoon goed

Snel en duidelijk antwoordt in duidelijke en begrijpbare woorden

• Gemak

ik heb nog geen reactie gehad (en wel ook in de spam-box gekeken)

zie boven

• Gemak N.v.t.

makkelijke site, maar geen notaris in Zuid-Holland

Fijne site, makkelijk in gebruik. maar omdat er geen notaris in Zuid-Holland is, toch een lage score.

Helder en concreet

Fijn dat er zo'n informatieve site is en waar je bovendien nog aanvullende vragen kunt stellen. Bovendien ook snel antwoord krijgt

• Ervaring met: Afhandelen erfenis
  • Gemak

Snel geregeld en niet duur

Het regelen van een vof overeenkomst was eenvoudig zelf te doen en aan te passen. Goed te woord gestaan door helpdesk.

• Gemak

Super snelle inhoudelijke reactie!

Hoewel er via een autoreply een antwoord was beloofd binnen drie dagen kwam het antwoord al binnen een halve dag. We kunnen direct verder met de volgende stap en komen zeker terug bij de DoeHetZelfNotaris.

• Ervaring met: Vereniging / Stichting

Heel goed en vlot

Makkelijk te vinden wat je nodig hebt. Direkt de stukken kunnen uitprinten dus alles vlot geregeld.

• Gemak

Mijn vraag had geen betrekking op inhoudelijk "Schenken op papier" maar meer op organisatie.

Er is snel en duidelijk geantwoord. Inhoudelijk kan ik dus niet beoordelen.

• Gemak

Was OK, heb er wel wat aan gehad.

De info was uiteindelijk OK. We redelijk wat gemaild hiervoor. Vis een telefoontje was dit na een eerste mailcontact waarschijnlijk effectiever verlopen.

• Gemak

even wachten maar dan....

Verzoek via email wachtte even alvorens beantwoord werd. Daarna snelle reactie

• Gemak

Onverwacht snelle reactie :)

Inderdaad bijna direct een antwoord. Goede dienstverlening, ook al riep het antwoord weer andere vragen op, maar dat is juist goed, onderdeel van de weg naar de waarheid :)

• Gemak

Zo ingevoerd. Makkelijk, duidelijk. Echt een aanrader. Reageert ook snel als je vraag per mail verstuurd Mocht je je huis of garage zelf willen verkopen kies dan deze notaris. Overeenkomst kan je snel zelf maken. Bespaart veel geld.

• Ervaring met: Wonen
  • Gemak

Dit is precies de verklaring die ik zocht

Dit is precies de verklaring die ik zocht omdat ik een bekende van me voor de koop van een woning een steuntje in de rug wil geven.

• Gemak

Goed duidelijk prijs technisch goed

Snel en helder antwoord

Op een concrete vraag over het schenken van mijn huis aan mijn dochter kreeg ik een zeer duidelijk antwoord. Ook nog zeer snel.

Ruim voldoende

Het invullen van de lijst gaat redelijk goed. Alleen het invullen van de gegevens van de adressen die in de huidige statuten is verwarrend

• Ervaring met: Vereniging / Stichting
  • Gemak

Gemakkelijk om de hypotheek te laten doorhalen bij het kadaster. De notarissen zijn vaak erg duur. Met groet, B.A.M. Jansen

Zeer duidelijk.

Na onduidelijkheid kreeg ik nu duidelijk antwoord.

• Ervaring met: Samenwonen / Huwelijk
  • Gemak

Contact proberen te zoeken maar zonder resultaat...

Netjes een vraag gesteld om even gebeld te worden om het eea duidelijk te krijgen maar helaas.. ik word niet gebeld.

• Ervaring met: Nabestaandenservice

open menselijke contact

inlevend, to the point en geduldig: vervolgvragen worden met evenveel zorg en geduld beantwoord. De drempel voor de leek om (door) te vragen is daarmee laag: de Doehetzelfnotaris denkt met je mee.

• Gemak

Wij hadden per mail een aantal vragen gesteld en de volgende dag kregen we al een heel duidelijk antwoord.

Makkelijk

Pompmolenlaan 19 B

3447 GK Woerden

Over DoeHetZelfNotaris

DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.