Oke
In korte tijd had ik een overeenkomst die conform een notaris was opgesteld. Echt top!
Bedankt voor de goede beoordeling! Fijn dat wij jou hebben kunnen helpen met de benodigde akte. Team DoeHetZelfNotaris
Best gebruiksvriendelijk
Ervaring 1 - september 21 verkoop woning en Kopers goede duidelijke afwikkeling alles via mail , werk perfect en zeer betrouwbaar. Ervaring 2 - januari 22 Statuten vraag , snel beantwoord goed duidelijk. standaard statuten vraag inzien voor overleg comité en de kosten hiervan komen denk ik nog wel. Maar i't werk perfect.
Bedankt voor de goede beoordeling! Wij doen ons best om zo'n goed en duidelijk mogelijk antwoord te geven. Team DoeHetZelfNotaris
Snel en uitgebreid antwoord , bedankt
Prima om ook dit soort zaken online te regelen. Tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden, duidelijke uitleg en goede communicatie.
wat een gemak dat schenkingsaktes niet perse live bij een notaris moeten worden getekend. dat scheelt een hoop gedoe
Bedankt voor de goede beoordeling! Er zijn inderdaad een aantal akten die je echt helemaal zelf kan maken, dus zonder notaris. Dat scheelt veel tijd, en geld. Team DoeHetZelfNotaris
Snel en duidelijk antwoord op mijn vraag per mail. Heel fijn.
Dank voor de goede beoordeling! Team DoeHetZelfNotaris
Het bestandstype is wat gedateerd. De inhoud is voldoende. De overzichtelijkheid van de afdruk is matig.
Dat is inderdaad bekend bij ons dat het een gedateerd bestandtype is. Daar zijn wij mee bezig. Wij hebben er bewust voor gekozen om het in een Word document te doen. Op die manier kan je het document naar eigen inzicht aanpassen en zelf de opmaak bepalen. Team DoeHetZelfNotaris
Heel erg snel antwoord op mijn gestelde vraag
Graag gedaan, de vakantieperiode bleek rustig, terwijl wij welk werken. Dus kunnen we snel een volledig antwoord geven. Vriendelijke groet, Team DoeHetZelfNotaris.nl
Super !
Dank! Vriendelijke groet, Team DoeHetZelfNotaris.nl
alles duidelijk en logisch qua volgorde en instructies
Op mijn vraag kreeg ik snel en duidelijk antwoord. Ook het regelen rond verklaring van erfrecht loopt duidelijk en soepel.
Bedankt voor de goede beoordeling! Team DHZN
Heb veel aan de medewerkers gehad. Heel veel over en weer gemaild.,maar helaas heeft het voor ons niet het resultaat gehad,naar wat wij uiteindelijk moesten doen. Doehetzelfnotaris is echt een aanrader. Top.Dank jullie wel
Bedankt voor deze positieve reactie! Team DoeHetZelfNotaris
Een eenvoudig programma. Her en der gewenst uitleg bij situatie 's dmv pop up 's.
snel en vlot!!
prima advies en snel geleverd
Bedankt voor de goede beoordeling! Team DoeHetZelfNotaris
Het was een ingewikkelde vraag en ik kreeg een helder antwoord.
Bedankt voor de goede beoordeling! Wij doen ons best om een zo duidelijk mogelijk antwoord te geven. Team DoeHetZelfNotaris
Ik krijg geen bevestigen van de overeenkomst
Er zat gisteren een storing in de server. Dat was na een uurtje opgelost. Ik ga ervan uit dat u het document inmiddels hebt ontvangen. Team DoeHetZelfNotaris
DHZN vermeld niet op de website dat je zelf nog veel werk hebt om de concept schekkingsovereenkomst getekend en geregistreerd te krijgen.
Beste klant, wij hadden elkaar uitgebreid aan de telefoon. Ik was het helemaal met u eens. Bij een meerjarige schenking voor een goed doel, moet de overeenkomst ook geregistreerd door het goede doel. Die vervolgstappen zijn vereist door de fiscus. De overeenkomst die u heeft gemaakt is perfect tot stand gekomen. De vervolgstappen kunnen wij echter zeker beter duidelijk maken. Bij de meeste van onze aktes/producten hebben wij ook een aanvullend document. Ik heb direct aangegeven dat we dat hier ook moeten maken. Het verbaast me dan eens te meer, dat ondanks dat wij hier een goed gesprek over hadden, u zo'n extreem laag cijfer heeft gegeven. Met vriendelijke groet, mr. Pablo van Klinken (directeur)
snel, duidelijk antwoord
Bedankt voor de goede beoordeling! Team DHZN
Snelle reactie. Maar onduidelijkheid op de site vanwege de Jubelton. Als er een max leeftijd van 40 jasr was vermeld was mijn vraag niet nodig geweest.
Op de site staan de voorwaarden voor de schenking voor de eigen woning (Jubelton). Ik zet de link erbij: https://www.doehetzelfnotaris.nl/schenkservice/schenken-eigen-woning/ Onder 'Voorwaarden voor schenking voor eigen woning' staat dit duidelijk vermeldt. Team DoeHetZelfNotaris
snel antwoord
Bedankt voor de goede beoordeling. Daar zijn wij blij mee! Team DoeHetZelfNotaris
snelle communicatie via email om e.e.a. op te zetten, voordat het naar de notaris gaat
Pompmolenlaan 19 B
3447 GK Woerden
DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.