Bedankt voor de goede beoordeling! Fijn dat wij u hebben kunnen helpen. Team DoeHetZelfNotaris
Bedankt voor de goede beoordeling en fijn om te lezen dat je zo blij bent met onze hulp! De DoeHetZelfNotaris werkt met standaard akten waardoor het heel eenvoudig is om een concept op te stellen. Team DoeHetZelfNotaris
Bedankt voor de goede beoordeling! Team DoeHetZelfNotaris
Bedankt voor de goede beoordeling! Op de website staat al veel (gratis) informatie. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om gratis vragen te stellen. Team DoeHetZelfNotaris
Bedankt voor de goede beoordeling! Wij doen ons best om iedereen zo goed en snel mogelijk te helpen. De getekende papieren en ID's moeten naar de notaris. Daar hebben wij helaas geen invloed op. Team DoeHetZelfNotaris
Bedankt voor de goede beoordeling! Team DoeHetZelfNotaris
Bedankt voor de goede beoordeling, daar zijn wij blij mee! Wij proberen inderdaad te helpen bij de juiste juridische formulering. Team DoeHetZelfNotaris
Bedankt voor de goede beoordeling. Goed om te lezen dat u de opdracht heeft doorgezet naar één van onze notarissen. Team DoeHetZelfNotaris
Bedankt voor de goede beoordeling! Fijn om te lezen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad met onze service. Team DoeHetZelfNotaris
Vervelend om te lezen dat het product zo tegenvalt! Op de site staat uitgelegd wat je kunt verwachten van het product. Zo weet je van tevoren wat erin staat en wat niet. Wij staan altijd open voor verbetering. Als je specifieke verbeterpunten hebt, horen wij dat graag via de mail, chat of telefonisch. Team DoeHetZelfNotaris.
Bedankt voor de goede beoordeling, daar zijn wij blij mee. Team DoeHetZelfNotaris
Vervelend om te lezen dat je de communicatie als onpersoonlijk hebt ervaren. Wij zijn bereikbaar per telefoon, mail, chat en whatsapp. De DoeHetZelfNotaris kan alleen een algemeen advies geven. Voor vervolgvragen kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Team DoeHetZelfNotaris
Bedankt voor de goede beoordeling, daar zijn wij blij mee! Team DoeHetZelfNotaris
DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.