Sorry, ik heb je vraag nog een keer bekeken. Die is enorm complex. Mogelijk had dat ook het antwoord moeten zijn. Voor een exacte berekening moet je naar een jurist. Het antwoord dat je nu hebt ontvangen is algemeen. Dat is ook het beste dat we je konden geven voor een gratis advies.
Bedankt voor de goede beoordeling! Daar zijn wij blij mee Team DoeHetZelfNotaris
Bedankt voor de goede beoordeling! Mochten er nog vragen zijn dan helpen we jou graag verder. Team DoeHetZelfNotaris
Bedankt voor de goede beoordeling en fijn dat wij jou hebben kunnen helpen met jouw vragen! Team DoeHetZelfNotaris
Hier lopen wel erg veel zaken door elkaar. 1. De meeste mensen hebben een enorme hekel aan het maken van een account. Dat hoeft dus niet, tenzij je de gegevens wil opslaan voor alter gebruik. 2. Het vragenformulier van Stichting wijzigen was enorm complex. Wij waren het aan het wijzigen. Dat is helaas enorm veel werk. Het staat nu gereed in de testomgeving. Wij waren ons dus al helemaal bewust van dat het te moeilijk was. Daar heb jij als klant niet veel aan. 3. Je moet niets uploaden. Wij zijn namelijk niet de notaris. Dus in het kader van de AVG en andere privacyregels, je moet niets aan ons sturen. Je gaat bij ons een overeenkomst aan met de notaris van jouw keuze. Daar moet je stukken heen sturen en/of uploaden. Het is aan de notaris hoe die dat heeft ingeregeld. 4. Het hele systeem is DoeHetZelf. De lage tarieven gaan er dus van uit dat je het zelf regelt. Niet dat je dan alsnog met de notaris wil overleggen. Dan had die zijn eigen tarief gehanteerd en dat is zeker drie keer zo hoog. Vandaar dat alle vragen ook door de site worden beantwoord en niet door de notarissen. 5. Dat de link niet werkte naar de notulen was een foutje aan onze kant. Wij hadden het document net verplaatst naar onze nieuwe site www.stichting.nl Alleen we hadden die link over het hoofd gezien. Het ging dus niet om linkjes, maar om 1 linkje.
Bedankt voor de goede beoordeling! Wij zullen uiteraard ons best doen om alles naar tevredenheid te laten verlopen. Team DoeHetZelfNotaris
Dank! Team DoeHetZelfNotaris
Bedankt voor de beoordeling! Team DHZN
Beste Maartje, wij gaven geen advies over hoe jouw situatie in ons beeld was. Wij hebben geprobeerd uit te leggen waarom in jouw geval de goedkope standaardoplossing niet van toepassing was. Dat heeft inderdaad alles te maken met de complexe situatie waarin je zit. De juridische complexiteit hebben wij getracht duidelijk te maken. Sterkte en vriendelijke groet, mr. Pablo van Klinken (directeur)
Bedankt voor de goede beoordeling! Daar zijn wij blij mee. Wij doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Team DoeHetZelfNotaris
Hartelijk dank, Dat is fijn om te horen. Wij doen ons best het recht zo eenvoudig mogelijk te maken. Vriendelijke groet, team DoeHetZelfNotaris
Hartelijk dank, Ja dat proberen wij ook altijd uit te leggen. Soms sturen we mensen ook terug naar de bank. De Akte van Executele is goedkoper en ook eenvoudiger te maken. Daardoor kan het meestal ook niet iets sneller. Vriendelijke groet, Team DoeHetZelfNotaris
Dank! We schrijven dan ook heel veel. Vriendelijke groet, Team DoeHetZelfNotaris.nl
Bedankt voor de goede beoordeling, daar zijn wij blij mee! De DoeHetZelfNotaris maakt gebruik van standaard akten, waardoor de prijs een stuk lager kan zijn dan bij een notariskantoor. Team DoeHetZelfNotaris
Bedankt voor de goede beoordeling! Elke situatie is anders, en daarom worden alle vragen persoonlijk beantwoord. Team DHZN
Bedankt voor de goede beoordeling! Daar zijn wij blij mee. Team DoeHetZelfNotaris
DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.