De kern van het antwoord staat altijd aan het begin inderdaad. Vaak proberen we mensen dan ook nog wat algemene informatie mee te geven. Wel jammer als door die compleetheid nou juist de duidelijkheid verloren gaat. We zullen er zeker eens naar kijken. Vriendelijke groet, Team DoeHetZelfNotaris.nl
Helaas waren we de afgelopen tijd wat lastiger bereikbaar via de telefoon. Voicemail werkt niet, dan moeten we die allemaal afluisteren en op reageren. Heb je gewoon een openbaar nummer dan bellen we meestal alle gemiste telefoontjes gewoon terug. Op mail kunnen we veel makkelijker reageren. Dan kunnen we ook nog eens iets uitzoeken voor we antwoord geven. Vriendelijke groet, Team DoeHetZelfNotaris.nl
Nou dat klinkt erg positief. Dank je daarvoor. Wij geven gratis advies op alle vragen, tenzij het heel lastig wordt, of als er een conflict is. Op deze manier maken wij het recht iets toegankelijker. Vriendelijke groet, Team DoeHetZelfNotaris.nl
Beste Irene, dank je. Wij proberen de juridische zaken eenvoudig en makkelijker te maken. Altijd blij om te horen als dat gelukt is. Team DoeHetZelfNotaris.nl
Heel jammer dat je teleurgesteld bent. Op de site staat echt heel erg duidelijk dat wij niet het transport regelen voor die prijs. Er is ook duidelijk dat het gaat om twee verschillende juridische handelingen: de koop en de levering. Wij maken online een koopcontract, daar zou je anders een makelaar voor nodig hebben of nog duurder een notaris. Qua ondersteuning kun je op ieder moment contact met ons zoeken. Met vriendelijke groet, mr. Pablo van Klinken
Vervelend om te lezen dat de opdracht nog niet is afgerond. Deze opdracht wordt uitgevoerd door Notariële Diensten. Zij kunnen u informeren over de status van uw aanvraag. Team DoeHetZelfNotaris
Bedankt voor de beoordeling. Mocht je nog een vervolgvraag hebben, of was ons antwoord niet geheel duidelijk, dan kun je ons altijd nog een mail met een vervolgvraag stellen. Team DoeHetZelfNotaris
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn dat wij jou hebben kunnen helpen met het formuleren van de doelstelling. Succes met jouw stichting. Team DoeHetZelfNotaris
Bedankt voor de goede beoordeling! Wij doen ons best om het zo eenvoudig mogelijk te maken. Team DoeHetZelfNotaris
Dank voor de goede beoordeling! Team DoeHetZelfNotaris
Bedankt voor de goede beoordeling, daar zijn wij blij mee! Team DoeHetZelfNotaris
Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat we hebben kunnen helpen bij het beoordelen van de doelstelling! Team DoeHetZelfNotaris
Bedankt voor de goede beoordeling! Team DoeHetZelfNotaris
Bedankt voor de goede beoordeling. Mocht je verder nog vragen hebben, dan zijn wij bereikbaar per telefoon, mail of chat. Team DoeHetZelfNotaris
Bedankt voor de goede beoordeling! Team DoeHetZelfNotaris
DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.