Bedankt voor de goede beoordeling! Team DoeHetZelfNotaris
Bedankt voor de goede beoordeling! Wij zijn constant bezig met het verbeteren van de website en zullen jouw feedback ook meenemen daarin. Team DoeHetZelfNotaris
Bedankt voor de goede beoordeling, daar zijn wij blij mee! Team DoeHetZelfNotaris
Bedankt voor de beoordeling. Wij staan altijd open voor feedback. Graag horen wij wat we kunnen verbeteren aan de financiële afwikkeling. Team DoeHetZelfNotaris
BEDANKT! Leuk om zo'n enthousiaste beoordeling te lezen. Team DoeHetZelfNotaris
Bedankt voor de goede beoordeling! Daar zijn wij blij mee. Team DoeHetZelfNotaris
Bedankt voor de goede beoordeling! Goed om te lezen dat je goed geholpen bent. Team DoeHetZelfNotaris
Bedankt voor de beoordeling. Bij het opstellen van een schenkingsovereenkomst gaan wij ervan uit dat de ouders aan de kinderen schenken. De ouders zijn dus degene die de vragen moeten invullen, niet het kind. Doet het kind dit wel, dan vul je eerst de gegevens van de ouder (+partner) in, en daarna die van de kinderen. Je ontvangt de overeenkomst vervolgens in een Word document. Mocht je nog vragen hebben hierover, kun je ons bereiken via de mail of telefonisch. Team DoeHetZelfNotaris
Originele beoordeling
Bedankt voor de goede beoordeling! Team DoeHetZelfNotaris
Bedankt voor de goede beoordeling! Wij doen ons best om iedereen zo snel en duidelijk antwoord te geven. Team DoeHetZelfNotaris
Bedankt voor de goede beoordeling. Daar zijn wij blij mee! Team DoeHetZelfNotaris
Bedankt voor de goede beoordeling! Je kunt bij de DoeHetZelfNotaris je doelstelling laten controleren als je bij ons een rechtspersoon opricht. Zo weet je zeker dat het goed komt te staan in de statuten. Team DoeHetZelfNotaris
Bedankt voor de goede beoordeling en de feedback. De DoeHetZelfNotaris probeert altijd te verbeteren. Team DoeHetZelfNotaris
DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.