Duidelijke communicatie en snel resultaat

Mark en z'n team verbazen me elke keer weer met hun snelle en doeltreffende oplossing. Goed advies, top afhandeling!

super

Wij zijn heel goed geïnformeerd en zijn goed geholpen.

Met een gerust hart kunnen oversluiten

Wat als een spontaan idee begon met het zoeken van informatie over oversluiten voor een verbouwing, monde uit in een fijne samenwerking met Arjan van Rooijen. Super vriendelijke adviseur waar ik bij het eerste contact al een goed gevoel kreeg, altijd beschikbaar om je zorgen/vragen met je door te nemen en nog belangrijker..... weg te nemen. Wat ik persoonlijk erg fijn vond was hoe snel hij reageerde op een mailtje of telefoontje. Dat neemt een hoop stress weg toch? Als het me even te snel ging en het even niet meer snapte was hij daar om me nogmaals uit te leggen hoe of wat. ( wat een geduld moet jij hebben gehad ;-)) Bij mij moet je niet aankomen met moeilijke uitleg, gewoon straight to the point, duidelijkheid en Arjan voelde dat feilloos aan. Heeft waargemaakt wat hij beloofde en heeft ons vertrouwen 120% verdiend. Wij zijn super tevreden over hoe het hele proces is verlopen en zouden het zo weer doen! Gisteren zijn we bij de notaris geweest en dankzij Arjan hebben wij met een gerust hart kunnen tekenen. Dank je wel kerel voor alle gesprekken , we gaan je nog missen!!!

Een zeer klantvriendelijke benadering, duidelijk en accurate wijze van werken.

Wij zijn benaderd door een medewerker, Mark Beumer. Het contact met hem was erg prettig; duidelijk en geduldig in uitleg, nam uitgebreid de tijd. Hij was tussentijds goed te bereiken voor vragen. Het hele proces van wijziging van de hypotheek/aflossing van onze lening ging ook zeer vlot. Kortom een goede ervaring en heel tevreden met het resultaat. Mireille Schipper

Goed persoonlijk advies zonder nonsens

Na een spontane zoektocht over verlagen hypotheken lasten kwam ik via een vragen formulier bij Arjan uit. Gesprek was spontaan en diepgaand met persoonlijke wensen en ideeën. Na het 1ste gesprek gegevens aangeleverd en een vrijblijvende offerte gekregen precies zoals doorgenomen. In een 2de gesprek het een en ander verdiept en goed doorgesproken na hier en daar wat opties te hebben besproken gekozen om een andere route te nemen en Arjan bedankt voor zijn inzet. Ik kan Arjan van eerstehypotheek.nl echt adviseren. Bedankt Arjan voor de samenwerking.

Ik ben zeer tevreden zonder de hulp van mark beumer had ik er niet zo bij gezeten ik ben hem zeer dankbaar voor alles wat hij voor ons heeft gedaan ik zou ook iedereen aanraden om naar hem toe te gaan Mvg. Marleen janssen een zeer tevreden klant

Top service!!

Voor de 2e keer via EersteHypotheek.nl (Mark Beumer) onze hypotheek laten oversluiten. En voor de 2e keer dik tevreden. Goede service en advies, Mark heeft met alle geduld (als we iets niet meteen begrepen) alles duidelijk uitgelegd. Top! Dank je Mark!!

2 woorden… top ervaring

Goed geholpen niks was te moeilijk overal wist hij meteen een antwoord op.

Deskundig geholpen

De adviseur van EersteHypotheek.nl heeft ons zeer goed bijgestaan. Dankzij zijn deskundig advies, betrokkenheid en altijd bereid om verdere vragen te beantwoorden is onze hypotheek zeer snel tot stand gekomen.

Super goed!!

Ik ben door Mark heel erg goed geholpen. Vanaf dag 1, hij weet precies wat ik wil en ging meteen aan de slag. De communicatie ging heel erg snel. Daar hou ik van. Alle vragen snel beantwoord (per mail en ook telefonisch). Dit maakt alles voor mij duidelijk. Hij geeft ook goed advies en met goede onderbouwing. In een woord: Top!

Perfect!

Na zeer goede vorige ervaringen zijn we wederom fantastisch geholpen door Mark Beumer. Erg goed geïnformeerd, zeer vakkundig en prettig in de omgang. Kortom wij bevelen Mark van harte aan!

Uitmuntend geholpen door Arjan

Door een speciale regeling in mijn hypotheek was het niet eenvoudig deze over te sluiten maar door het doorzettingsvermogen en kennis van Arjan is het toch gelukt. Echt top geholpen!

Vriendelijk, meedenkend, adequaat

We hebben nu al een paar jaar ervaring met Marc. We zijn altijd super goed geholpen. Marc is erg vriendelijk, denkt mee, is eerlijk, neemt de tijd voor je, reageert snel is altijd aanspreekbaar. Realistisch in wat er mogelijk is en wat hij aanbiedt is goed concurrerend met anderen.

Uitmuntend!

Mark is een man die vakkennis bezit. Nee bestaat niet, en probeert altijd mee te denken met de klant. Mark Is altijd vrolijk en opgewekt en stelt je op je gemak met de financiële perikelen anno 2021.

Prima adres

Wel een uber amicale contactpersoon vonden we iets minder maar das persoonlijk

Een aanrader.

Wij zijn weer geweldig geholpen door Arjan,Huidige Hypotheek aangepast .We zijn voor de 2de keer bij Arjan aangeklopt en dat blijven we ook zeker doen.

Geweldig ontzorgd

Bij het aanpassen van onze huidige hypotheek heel prettig alle zorg uit handen genomen. Alle moeite en tijd genomen voor vragen en zeer snel en accuraat.

Uitmuntend

Met aandacht voor het individu en dus een zeer passend advies

Vriendelijk en zeer goede service!

Wat ben ik goed en snel geholpen met het omzetten van onze hypotheek. Onwijs blij met de hulp! Nogmaals dank.

Klantvriendelijk, eerlijk en zonder al te veel gedoe.

Ik heb na lang zoeken en verschillende gesprekken gekozen voor de EersteHypotheek. Goed uitleg gekregen, heel snel en makkelijk te bereiken. Arjan beantwoorde met heel veel geduld en vakkundig al onze vragen en heeft ons goed geïnformeerd over de voortgang. Heb ook de andere medewerkers gesproken die zijn ook vriendelijk. Kortom ik kon als het ware zorgeloos mijn hypotheek oversluiten! Bedankt EersteHypotheek i.h.b Arjan van Rooijen.

formidable

Zag het niet meer zitten had een hele hoge persoonlijke lening en kon de eindjes maar net aan elkaar vast knopen,dus gegoogled en kwam krediet.nl tegen namen gelijk al contact op en zeiden waarom niet lening in hypotheek kwam dus bij eerste hypotheek terecht bij Mark Beumers wat deze man voor ons heeft gedaan hield mij bij alles op de hoogte zelfs in zijn vakantie bij vragen kon ik contact opnemen en bij geen gehoor belde hij dezelfde dag nog. Het contact tussen Mark en ons was zo vriendelijk en persoonlijk dat je niet een nummer bent maar voor je door het vuur gaat. Wij zijn Mark eeuwig dankbaar wat hij allemaal voor ons heeft gedaan weer een normaal leven met een hele lage kostenpost.

Uitmuntend!

Dezelfde vriendelijke, adequate en vooral snelle service als 4 jaar geleden! Bij Mark wordt alles van A-Z geregeld. Wat vooral prettig is is zijn duidelijke manier van communiceren. Iedere stap wordt aan je terug gekoppeld en ook altijd duidelijk uitgelegd. Kortom helemaal top!

Altijd bereikbaar zelfs in vakantie

Zeer tevreden wat Mark Beumer heeft geleverd!! Echt toppie!!

Mark Beumer van Eerstehypotheek.nl heeft bijzonder goed werk verricht!! Zeer tevreden!! Zeer vakkundig en gaat er alles uit halen wat andere financieel adviseurs laten liggen doordat ze waarschijnlijk niet voldoende kennis hebben. Alles goed geregeld en voldoende geïnformeerd. Bedankt Mark.

Top adviseur die alles duidelijk uitlegt

Vrijblijvend top advies gehad en inzicht in je eigen financiële mogelijkheden. Als we het huis van ons dromen vinden sluiten we zeker onze hypotheek hier af.

Arnhemseweg 22

6731 BS Otterlo